Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

«Κί άν γίνουν εκλογές καί βγεί ή Ν.Δ. τί καλύτερο θά δούμε;»!!!!

«Κι αν γίνουν εκλογές και βγη η Ν.Δ. τί καλύτερο θα δούμε;»
Και λέγω:
Στην ΑΠΙΘΑΝΗ περίπτωσι που θα γίνουν εκλογές και φύγουν οι Κομμουνιστές θα χαρώ πολύ!
Θα χαρώ όποιος κι αν βγεί, η Ν.Δ., ένας γάϊδαρος όρθιος, η Μαφία, η Καμόρα κι ό,τι άλλο φαντασθείτε!
Διότι δεν θα φοβούμαστε πιά μήν αρχίσει να βγαίνη την νύκτα το «μαύρο κοράκι»*! Γι' αυτό!
------------
* «μαύρο κοράκι» έλεγε ο λαουτζίκος στην Σοβιετική Ένωσι το μαύρο καμιόνι της NKVD που περνούσε μετά τις 12 την νύκτα κι έπαιρνε ανθρώπους, άλλους να τους δολοφονήση σε λίγη ώρα κι άλλους να τους πάη στα Γκούλαγκ!...


Ο ΜΠΑΡΜΑ ΘΑΝΑΣΗΣ
Εκεί στον Πειραιά, στην λαϊκή γειτονιά που καθόμουνα άλλοτε, παραδίπλα ζούσε ο μπάρμπα-Θανάσης. Καλός άνθρωπος, εργατικός, δούλευε στου Παπαστράτου, δεν ησχολείτο με τα πολιτικά ή μ' οτιδήποτε άλλο, μόνο λίγο το βραδάκι καθότανε δίπλα,στην ταβέρνα του κυρ-Στέλιου. Μία ημέρα μπήκαν κάτι παιδιά ΟΠΛΑΤΖΗΔΕΣ από την γειτονιά και του είπαν: "Μπάρμα-Θανάση, έλα γιά μιά ανάκρισι"! Εκείνος που ήξερε "ανάκρισι" τί σημαίνει, έπαθε συγκοπή και πέθανε επί τόπου! Είπε η γειτονιά: "Καλός άνθρωπος ο μπάρμπα-Θανάσης τον αγαπούσε ο Θεός!"
---
Ο.Π.Λ.Α.
="Οργάνωσι προστασίας των λαϊκών αγωνιστών". Η αντίστοιχη KGB του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που εκτός των άλλων διακινούσε καταλόγους με άτομα που δεν ήσαν κομμουνιστές κι είχαν κάποια θέσι στην κοινωνία και τους εφόνευε εν ψυχρώ, έτσι εφόνευσε 5.000! Ανάμεσα στα θύματα της ΟΠΛΑ ήτο και ο Χρήστος Λαδάς, υπουργός Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση του Θεμιστοκλή Σοφούλη.
---

Παναγιώτης Μαρίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ