Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Δέν υπάρχει διπολικός κόσμος.

 Δέν υπάρχει διπολικός κόσμος, υπάρχουν μόνο οί εχθροί τού ανθρώπου... καί ψέμματα, πολλά ψέμματα ...



«Ήταν ποτέ η Αμερική σε πόλεμο με τη Ρωσία; Μήπως είναι οι καλύτεροι φίλοι και σύμμαχοι?
Η Σοβιετική απειλή ήταν πάντα θέατρο. Ηταν μια αμοιβαία μυθοπλασία. Ενας ψεύτικος ανταγωνισμός.
Ολόκληρη η σύγκρουση μεταξύ των ΗΠΑ και των Σοβιετικών ήταν στημένη. Είσέβαλε ποτέ η Ρωσία στην Αμερική ή η αμερική (ΝΑΤΟ) στη Ρωσία; Αλλωστε όλη η Ρωσία είναι περικυκλωμένη από το ΝΑΤΟ.
Το ΝΑΤΟ χρηματοδοτεί τον πόλεμο και από τις δύο πλευρές. Και οι δύο παίζουν έναν ρόλο για την έναρξη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, όπως συμβαίνει με τους πολιτικούς.
Ο πραγματικός πόλεμος είναι εδώ κι αυτοί εναντίον μας. Θέλουν η ανθρωπότητα να πιστέψει ότι υπάρχει μια ουσιαστική αντίθεση στην εξαγορά τους...για να κρατήσουν τους ανθρώπους διχασμένους. Μήπως οι ΗΠΑ δεν δημιούργησαν τη Σοβιετική Ένωση στον Α' και τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο; Η επανάσταση των Μπολσεβίκων του 1917 που ανέτρεψε τον τσάρο χρηματοδοτήθηκε από Εβραίους τραπεζίτες και οργανώθηκε από τους πληρεξούσιους των Ρότσιλντ ή 200 Μπολσεβίκοι κατέλαβαν τη Ρωσία και κράτησαν την Ανατολική Ευρώπη στη φυλακή για 70 χρόνια? Για να κατακτήσουν αυτόν τον κόσμο έπρεπε να τον χωρίσουν και ο κομμουνισμός είναι εργαλείο διαίρεσης.
Σύμμαχοι στο τέλος του WW2.Όλη η τεχνολογική της πρόοδος προήλθε από τη Δύση. Οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί τους κατασκεύασαν το 90%+ του στρατιωτικού -βιομηχανικού συγκροτήματος της ΕΣΣΔ, σύμφωνα με τη σειρά 3 τόμων Hoover Institution του Antony Sutton Western Technology και Σοβιετική Οικονομική Ανάπτυξη, 1917-1965.Μετά από αυτό άρχισαν την προπαγάνδα και την τακτική του φόβου και την φάρσα του ψυχρού πολέμου.
Μηπως τα πυρηνικά είναι ψεύτικα? Ναπάλμ και αέριο μουστάρδας στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι? Οι Boomers φοβήθηκαν ότι θα εξοντωνόμασταν από τον πυρηνικό πόλεμο με την ΕΣΣΔ ή θα ήμασταν καταδικασμένοι να πεθάνουμε από δηλητηρίαση από ραδιενέργεια και ασιτία σε έναν μεταπυρηνικό κόσμο .Ήταν πρόβλημα -αντίδραση-λύση (όπως πάντα)Χρειάζονται πάντα έναν τραμπούκο για να μας κάνει να ζούμε με τον φόβο.Πάντα στον κόσμο οι ΗΠΑ και άλλες δυτικές κυβερνήσεις υποστήριξαν και βοήθησαν κομμουνιστές και χρηματοδότησαν κομμουνιστικές εξεγέρσεις παντου στον κόσμο.
Ο Ψυχρός Πόλεμος περιλάμβανε πολλές μπλόφες για κέρδος. Ήταν ένας αγώνας για την κατασκευή όπλων. Ένα άλλο είναι ότι προσπαθούσαν να ελέγξουν τα μυαλά της επόμενης γενιάς.
Αρκετά επιτυχημένα επίσης. Είμαστε η απόδειξη. Ήταν όλα ψέματα και εξαπάτηση ακριβώς όπως οι διαστημικές προσγειώσεις σε φεγγάρι. Οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι συνεργάστηκαν στο διαστημικό πρόγραμμα.. Ήταν όλα ψέματα κι έπαιξαν μαζι και μάλιστα στο απόγειο του Ψυχρού Πολέμου...
Η NASA είναι μια υπηρεσία πληροφοριών και όχι μια διαστημική υπηρεσία. Η Ρωσία κυβερνάται από Εβραίους, αυτό είναι γνωστό...Φυσικά και δεν είμαστε ασφαλείς στην γεωπολιτική αναδιανομή στο πλαίσιο της νέας τάξης. Το nwo ελέγχει τις ΗΠΑ από το 1913 όταν άνοιξε το ομοσπονδιακό αποθεματικό τους, την Ρωσία από το 1917 με την "επανάσταση" των Μπολσεβίκων και την Κίνα μετά τον WW2, όταν βοήθησαν τον Μάο να πάρει την εξουσία. Το αρνί της θυσίας είναι η Ευρώπη...κάτω από τις νέες γεωπολιτικές δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης.
Οι ίδιες δυνάμεις που δημιούργησαν τον Α' και τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο τώρα δημιουργούν τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο Δεν υπάρχει κανένα έλεος για τους αμάχους και τους λαούς...Είναι απλώς μια πολύ παλιά ομάδα και είναι αυτή η ίδια ομάδα που ετοιμάζεται να μας αποδεκατίσει ξανά. Έχουμε μια ευκαιρία να ξυπνήσουμε εδώ. Μια ευκαιρία ή ο κύκλος ξεκινά από την αρχή...
Όλοι έχουν υπογράψει στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση του WEF και χτίζουν μια ανοιχτή φυλακή βασισμένη στο πείραμα της κινεζικής παγκοσμιοποίησης.
Το επιχειρηματικό μοντέλο είναι απλό: Δημιουργήστε σύγκρουση και φόβο. Πουλήστε προστασία. Εγγυημένοι ατελείωτοι πόλεμοι...»

2 σχόλια:

  1. Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Απο λιγο εως πολυ τραβηγμενο το κειμενο, πασπαλισμενο με αληθειες και ψεμματα.
    Μου θυμιζει εκεινο το "και οι Χρυσαυγιτες δικοι τους ειναι", αλλα ειναι ολη τους στη στενη.
    Αν ηταν ολα καλα κι ομορφα με τους ΗΠΑ, Δυση, ΝΑΤΟ κλπ απ' την μια και ΕΣΣΔ απ την αλλη για να κρατανε αφ ενος σε φοβο και ενταση και αφ εταιρου να ρουφανε το αιμα με το καλαμακι φορολογικα απ' το ποπολο, ΓΙΑΤΙ τοτε το διαλυσαν;
    Μια χαρα ημασταν.
    Στο παραπανω κειμενο κατι μυριζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ