ΘΕΜΑΤΑ

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2025

Οί Ρότσιλντ καί τό Λονδίνο ΕΛΕΓΧΟΥΝ καί τό ΙΡΑΝ καί τό ΙΣΡΑΗΛ καί χρηματοδοτούν τήν Χεζμπολάχ, τό IRGC καθώς καί τήν Χαμάς!!!

 

Οι Ρότσιλντ και οι ημέτεροί τους από τον Ναό του Στέμματος του Λονδίνου ΕΛΕΓΧΟΥΝ και το ΙΡΑΝ και…ΙΣΡΑΗΛ και χρηματοδοτούν τη Χεζμπολάχ, το IRGC και τη Χαμάς και ουχί μόνον!!!

Με λίγα λόγια, ο πόλεμος στο Ισραήλ είναι…ΨΕΥΤΙΚΟΣ, όπως και ο πόλεμος μεταξύ Ιραν και Ισραήλ διότι διευθύνονται από τα…ΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΗΨΕΩΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ…ΕΚ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!!! 

[εδώ]

Ναι μεν, υποστηρίζουμε τους Παλαιστινίους επειδή ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΤΑΙ από τους Εβραίους, αλλά δε, ΔΕΝ υποστηρίζουμε ΨΕΥΤΙΚΕΣ «παλαιστινιακές» οργανώσεις όπως… η ΧΑΜΑΣ, αφού είναι δημιουργήματα του…ΙΣΡΑΗΛ και… της ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ Παλαιστίνιοι ΔΕΝ υποστηρίζουν τον Χαμά και τα γνωρίζουν ήδη όλα αυτά. Ο Γιάσερ Αραφάτ ΔΕΝ συμπαθούσε τη Χαμάς και γι' αυτό είχε μια μακροχρόνια διαμάχη μαζί τους.

Η Χαμάς χρηματοδοτείται μέσω της Πόλης του Λονδίνου, μέσω των ιδίων ανθρώπων που δημιούργησαν, χρηματοδοτούν και ελέγχουν πλήρως το αποικιακό σχέδιο του Ισραήλ.

Όλα αυτά πρόκειται πραγματικά για ένα…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και ΨΕΥΤΙΚΟ…ΣΌΟΥ. Οπότε, ο κόσμος έχει πέσει πολύ έρμαιο αυτής της τεραστίων διαστάσεων…ΑΠΑΤΗΣ!!!

Δισεκατομμύρια δολάρια δόθηκαν στο IRGC (Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης), τη Χαμάς και τη Χεζμπολάχ μέσω της Standard Chartered, [Η Standard Chartered PLC είναι μια βρετανική πολυεθνική τράπεζα που δραστηριοποιείται στη διαχείριση περιουσίας] 

Το ισραηλινό καθεστώς λαμβάνει εντολές από το Chatham House [ Το Chatham House , το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων, είναι ένα ανεξάρτητο ινστιτούτο πολιτικής με έδρα το Λονδίνο.]  στο Λονδίνο μέσω του αποικιακού του δορυφοφόρου, ICFR (Israel Council on Foreign Relations, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων του Ισραήλ).

Ομοίως, οι ΗΠΑ λαμβάνουν εντολές από το Chatham House, μέσω του αποικιακού τους δορυφόρου, του CFR (Council on Foreign Relations, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων).

Η Ρωσία έχει τον δικό της δορυφόρο που ονομάζεται RIAC (Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων της Ρωσίας) . Η Κίνα έχει τη δική της που ονομάζεται CPIFA (Ινστιτούτο Εξωτερικών Σχέσεων του Λαού της Κίνας) και ούτω καθεξής. [εδώ]

Το Chatham House έχει έναν αποικιακό δορυφόρο σε κάθε χώρα μέσω του οποίου εκδίδει εντολές στις αντίστοιχες εθνικές κυβερνήσεις.

Το Chatham House είναι η de facto, κρυφή, παγκόσμια κυβέρνηση από ακριβώς το 1919, για λογαριασμό του Στέμματος , ενός από τα δύο κεντρικά γραφεία της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ της…Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

ΟΛΕΣ οι χώρες του κόσμου ελέγχονται από το “Στέμμα” της Αγγλίας μέσω των Τσάταμ Χάουζ, MI6 και Ινστιτούτου Ταβιστοκ!!!

ΟΛΟΙ οι στρατοί και οι υπηρεσίες ΟΛΩΝ των χωρών ελέγχονται από το “Crown” και τις διευθύνει όλες μέσω των Chatham House, MI6 και Tavistock!!!

Κατασκευάζουν ΟΛΕΣ τις μεγάλες συγκρούσεις και τους μεγάλους πολέμους στον κόσμο (Πόλεμος της Ουκρανίας, Πόλεμος στο Ισραήλ, κτλ.) και χρηματοδότησαν και τις δύο πλευρές του Α' και του Β' Παγκοσμίου Πολέμου!

Μιλάμε για εντελώς ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ…ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Το Chatham House είναι η de facto, κρυφή, παγκόσμια κυβέρνηση από ακριβώς το 1919, για λογαριασμό του Στέμματος , ενός από τα δύο κεντρικά γραφεία της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ της…Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας του Τζορτζ Σόρος και το  Ίδρυμα Μπιλ και  Μελίντα Γκέιτς είναι συνεργάτες του Chatham House.


Ο Βρετανός μονάρχης ΔΕΝ είναι το Στέμμα. 
Το Στέμμα αποτελείται από τους τραπεζίτες και τους δικηγόρους που είναι οι ιερείς ή οι μάγοι που διαχειρίζονται και εκτελούν τη θέληση του Στέμματος των Ναϊτών που διοικείται από τη Μαύρη Αριστοκρατία ή τη Μαύρη Αρχοντιά.

Το RIAC ( Russian International Affairs Council, Ρωσικό Συμβούλιο Διεθνών Υποθέσεων ) είναι ο αποικιακός δορυφόρος Chatham House της Ρωσίας, όπως το CFR (Council on Foreign Relations), το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων είναι των ΗΠΑ και όπως το ICFR (Israel Council on Foreign Relations, Το Συμβούλιο για τις Εξωτερικές Σχέσεις του Ισραήλ.

ΔΕΙΤΕ το επίσημο προφίλ της Ρωσίας στον επίσημο ιστότοπο του Chatham House ΕΔΩ >> https://www.chathamhouse.org/regions/russia-and-eurasia/russia  [εδώ]

Η Παγκόσμια Οικονομική Συμβουλευτική Εταιρεία Ρότσιλντ (The Rothschild Global Financial Advisory) βρίσκεται στο κέντρο της Μόσχας και ο ιστοχώρος τους καυχιέται για τη “πολιτική πρόσβαση σε υψηλό επίπεδο” που έχει στην…ρωσική κυβέρνηση ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ…!!!…

 Και μιλάω ιδιαίτερα για εμάς που νομίζουμε πως ο Πούτιν είναι ένας φοβερός «αντινεοταξίτης» ηγέτης που «τα έχει βάλει» με τους Ρότσιλντ, κτλ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ…!!!…[εδώ]


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τοποθετήθηκε ως πρόεδρος της Ρωσίας από την MI6 και προηγουμένως ήταν πράκτορας της KGB, η οποία δημιουργήθηκε από τους Βρετανούς, όπως ακριβώς ήταν η υπηρεσία μυστικών πληροφοριών του Λένιν.

Η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας είναι υποταγμένη στην τράπεζα διεθνών διακανονισμών, την BIS (Bank of International Settlements), η οποία είναι η κεντρική τράπεζα όλων των κεντρικών τραπεζών, η οποία δημιουργήθηκε το 1930 από το Στέμμα.

Chatham House – Η Ανοιχτή Οργάνωση Συνωμοσίας που Αναδύθηκε Πριν από 100 Χρόνια και Βρίσκεται Πίσω από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη [εδώ]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου