ΘΕΜΑΤΑ

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

BΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ’40

 
1Σπάνιο ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει τους απογόνους του Αλάριχου να κάνουν διακοπές και παράλληλα να διαφημίζουν σαν τουριστικό αξιοθέατο την κατακτημένη Ελλάδα του 1941. Στιγμές ευτυχίας, την ώρα που ο Ελληνικός λαός λιμοκτονούσε.
Ελλάς 2013-Νέα Γερμανική κατοχή: Ότι δεν προλάβανε να αρπάξουν τότε με τα όπλα,έρχονται να το ολοκληρώσουν σήμερα. Με τη βοήθεια των νεοδοσίλογων τοποτηρητών τους και μέσω ανελέητης  δυσβάσταχτης φορολογίας,έρχονται να αρπάξουν τις περιουσίες των Ελλήνων, μετατρέποντας το όνειρο της ιδιοκατοίκησης του Έλληνα σε πραγματικό εφιάλτη.
Σε μερικά χρόνια από τώρα και εφ’ όσον συνεχίζουμε να μην αντιδρούμε, παρόμοια βίντεο θα αποτυπώνουν σε High-Definition την εξαθλίωση μας!
 olympia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου