Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020

ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ.

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ"
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ;
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο

ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ;
ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο "ΥΔΡΟΧΟΟΣ;"
Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΠΑΓΜΕΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΔΙΑ", ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΣΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΟΔΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ "ΚΤΗΝΟΥΣ" (ΑΕΤΟΣ) ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ", ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο


ΕΤΣΙ Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΡΠΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΟΔΟΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ""ΝΕΡΟ"", ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΩΝ ΓΑΝΥΜΙΔΙ, ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΡΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ "ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΤΟΥΣ; 
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα


ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΥΛΙΚΟ
ΕΤΣΙ Ο "ΔΙΑΣ" ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΚΡΑΣΙ, ΑΛΛΑ ΠΙΝΕΙ "ΝΕΡΟ", ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑΣ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο


ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ Ο "ΔΙΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΕΣΟΝΤΣΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ "ΥΔΩΡ ΖΩΗΣ".
ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ""ΘΝΗΤΟΙ"' ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΘΥΣΙΑΣΜΕΝΟ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΧΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ, ΕΞΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΑΦΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ ΤΟΥ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο


ΜΑΥΡΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ, ΑΡΠΑΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟ ΤΗΣ "ΑΜΑΡΤΙΑΣ" ΚΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ, ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, ΑΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ "ΥΔΡΟΧΟΟΥ".

Η εικόνα ίσως περιέχει: 52 άτομα


ΑΡΠΑΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΑΤΕΤΑΚΡΟΜ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ, ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; 
ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟΣ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα


ΑΚΟΜΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΙΝΑΔΕΣ, ΣΑΤΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΑΛΛΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα

ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ, ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΕΡΕΙΑΣ ΔΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΧΟΙΝΙ 


julie.plimmyridou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τό Ναύπλιον

Σελίδες

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ