Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 30 Απριλίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ...Η Πρώτη Ανάσταση γιορτάζεται από την Εκκλησία , στις 9 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου...

Ανάστα ο Θεός, κρίνον τήν γην, ότι σύ κατακληρονομήσεις εν πάσι τοις εθνέσι”


 Με εκκωφαντικούς κρότους, χτυπώντας ότι αντικείμενο είχε ο καθένας, οι πιστοί έστειλαν το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ασίνης του Δήμου Ναυπλιέων.
Η Ανάσταση του Χριστού εορτάζεται από την Εκκλησία από την στιγμή της καταβάσεώς Του στον Άδη, όπου ελευθέρωσε τις ψυχές των δικαίων της Παλαιάς Διαθήκης από το κράτος του θανάτου και του διαβόλου. Η ημέρα του Μ. Σαββάτου, όταν η ψυχή του Χριστού με την θεότητα βρισκόταν στον Άδη και το σώμα μαζί με την θεότητα βρισκόταν στον τάφο, οπότε νικήθηκε το κράτος του διαβόλου και του θανάτου, θεωρείται μεγάλη ημέρα από την Ορθόδοξη Εκκλησία, αφού συνδέεται με την ημέρα της Κυριακής.Ο Χριστός αναστήθηκε τις πρωϊνές ώρες της Κυριακής.
Δεν γνωρίζουμε τον πραγματικό χρόνο της Αναστάσεώς Του, αφού κανείς δεν τον είδε την ώρα εκείνη, αλλά πιστοποιήθηκε όταν βαθειά χαράματα οι Μυροφόρες γυναίκες πήγαν στο μνημείο για να αλείψουν το σώμα του Χριστού με αρώματα. Έτσι, η Κυριακή, η πρώτη ημέρα της εβδομάδος, είναι η ημέρα της Αναστάσεως του Χριστού. Εάν ο Χριστός το Σάββατο νίκησε το κράτος του θανάτου, την Κυριακή πιστοποιήθηκε σε όλους η Ανάστασή Του, ότι Αυτός είναι ο νικητής του θανάτου και του διαβόλου.Oι δυνατοί κρότοι, υποδηλώνουν, τη βοή, που ακολούθησε το θαύμα της Ανάστασης που σκέπασε τα πάντα.
Η γη σείστηκε και ισχυρή βοή συγκλόνισε το σύμπαν. Η Πρώτη Ανάσταση γιορτάζεται από την Εκκλησία , στις 9 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ενώ το Μέγα Θαύμα της Ανάστασης σηματοδοτείται την ίδια μέρα με την αφή του Αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο των Ιεροσολύμων.
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής αναγγέλλεται το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως με λαμπρές εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.
ΠΗΓΉ 


Η μοναδική πρώτη Ανάσταση στη Χίο

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Η ΖΩΗ ΕΝ ΤΑΦΩ


'Ο Μαμωνάς είναι ό διάβολος τής φιλαργυρίας ...μά γιά νά τόν βάζει ό Χριστός τόσο ζωηρά αντίκρυ στόν Θεό, θά πεί πως έχει μέσα του όλες τίς καταραμένες κακίες ....

Ο Χριστός  τον Μαμωνά, τούτο τον χρυσό διάβολο μας τον έδειξε για τον πιο επικίνδυνο εχθρό του Θεού. Από τη μια μεριά έβαλε τον Θεό, κι από την άλλη έβαλε τον Μαμωνά. Τον ένα αντίκρυ στον άλλον.  «Κανένας, λέγει, δεν μπορεί να δουλεύει σε δύο αφεντικά, γιατί ή τον έναν θα μισήσει και τον άλλον θα αγαπήσει ή θα αφοσιωθεί στον ένα και τον άλλον θα καταφρονήσει.Δεν μπορείτε να προσκυνάτε και τον Θεό και τον Μαμωνά».

O διάβολος έχει πολλές χάρες, και γι αυτό έχει και πολλά ονόματα. Το πρώτο όνομα του είναι Όφις, φίδι . Αυτό το όνομα είναι το πιο αρχαίο και δεν φανερώνει μια χάρη του μοναχά, αλλά όλες μαζί. Γιατί το φίδι είναι φαρμακερό κι ότι δαγκάσει το φαρμακώνει και το πεθαίνει .  Παρεκτός από αυτό το φίδι έχει ένα κορμί με πολλες βόλτες , που μ΄αυτές σφίγγει όποιον θέλει να σκοτώσει, κι αν αυτός ο δυστυχής τύχει να ξεφύγει από τη μια βόλτα, πέφτει στην άλλη.
T΄αλλα του ονόματα είναι ανάλογα τις χάρες που έχει αυτό το τρομερό πνεύμα. Λέγεται Διάβολος επειδή κατηγόρησε τον Θεό στους Πρωτόπλαστους κι από τότε ως τα τώρα δουλεύει με τη ραδιουργία.Λέγεται Σατανάς που θα επι εχθρός, γιατί είναι εχθρός τού Θεού και τουα ναθρωπίνου γένους. Λέγεται Βεελζεβούλ και Βελίαρ που θα πει Σιχαμερός. Λέγεται Πονηρός. Λέγεται Ανθρωποκτόνος. Λέγεται Μισόκαλος επειδή μισεί τα καλά και τα έμορφα.Λέγεται Απολλύων ήγουν χαλαστής.Τέλος λέγεται και Μαμωνάς που θα πεί Παράς. Μαμωνάς λεγότανε ένα σιχαμερό είδωλο που προσκυνούσανε οι ειδωλολάτρες της Συρίας, είδωλο του χρυσαφιού, του πλούτου, των λεφτών , της καλοπέρασης.


Ο Χριστός λοιπόν, τούτο τον Μαμωνά, τούτο τον χρυσό διάβολο μας τον έδειξε για τον πιο επικίνδυνο εχθρό του Θεού. Από τη μια μεριά έβαλε τον Θεό, κι από την άλλη έβαλε τον Μαμωνά. Τον ένα αντίκρυ στον άλλον.  «Κανένας, λέγει, δεν μπορεί να δουλεύει σε δύο αφεντικά, γιατί ή τον έναν θα μισήσει και τον άλλον θα αγαπήσει ή θα αφοσιωθεί στον ένα και τον άλλον θα καταφρονήσει.Δεν μπορείτε να προσκυνάτε και τον Θεό και τον Μαμωνά».
Βλέπεις πως τούτη την φορά δεν βάζει ο Χριστός αντίκρυ στον Θεό τον μαύρο διάβολο ή τον Διάβολο αλλά βάζει τον Μαμωνά, το χρυσαφένιπο είδωλο. Και λέγει τούτα τα λόγια αφού είπε πρωτύτερα τούτα «Το λυχνάρι τού σώματος είναι το μάτι.Αν το μάτι σου είναι απλό (απονήρευτο) όλο το σώμα σου θα είναι φωτεινό.Και αν το μάτι σου είναι πονηρό όλο το σώμα σου θα είναι σκοτεινό.Αν λοιπόν το φως που υπάρχει μέσα σου είναι σκοτάδι, το σκοτάδι πόσο θάναι; ».
Ο Μαμωνάς είναι ο διάβολος τής φιλαργυρίας μα για να τον βάζει ο Χριστός τόσο ζωηρά αντίκρυ στον Θεό, θα πεί πως έχει μέσα του όλες τις καταραμένες κακίες , κατά τον λόγο που λέει «Μητέρα όλων των κακών είναι η φιλαργυρία». Λοιπόν, ο Μαμωνάς είναι και όφις φαρμακερός , είναι και ανθρωποκτόνος, είναι και παμπόνηρος , είναι και ραδιούργος είναι και ψεύτης.
Από την καταραμένη αγάπη για τον Παρά πηγάζουνε όλα τα κακά , όλες οι συμφορές της ανθρωπότητας.
Αυτό είναι φανερό σε κάθε περίσταση, μα ιδιαίτερα σήμερα, σε τούτον τον αμαρτωλό αιώνα που ζούμε.

Αυτό το τέρας του Μαμωνά που καταπλακώνει σήμερα τον κόσμο , έχει πολλά κεφάλια σαν το θηρίο τής Αποκαλύψεως.Αλλά τα δύο από αυτά είναι τα πιο μεγάλα.Το ένα λέγεται Μεγαλομανία και το άλλο Χρυσαφολατρία. Αν κοιτάξεις όμως καλά θα δείς πως και αυτά τα δύο κεφάλια είναι ένα και μοναχό, σαν τού διπρόσωπου Ιανού. Γιατί φιλαργυρία και μεγαλομανία είναι δυό στρίγγλες σε ένα κορμί ενωμένες.
Τώρα ρίξε μια ματιά και δε ςποια είναι τα είδωλα της ανθρωπότητας , που τα προσκυνούνε με σιχαμερό υστερισμό οι άνθρωποι κάθε φυλής.Είναι κάποια πρόσωπα που δεν έχουνε απάνω τους άλλο τίποτε , παρεκτός από μεγαλομανία κι από λεφτά. Ωστόσο, τα ονόματα τους κι όλα τα καθέκαστσα της παραλυμένης ζωής τους τα μαθαίνουμε στο πιο απόμακρο μέρος τής οικουμένης. Είναι το καθημερινό ψωμί αυτής της ελεεινής ανθρωπότητας. Λατρεύονται σαν θεοί, κι ας μην είναι η ζωή τους παραπάνω από λίγους μήνες ή ένα δυο χρόνια το πολύ. Γιατί κείνοι που τους προσκυνάνε, τους βαρυούνται , και φανερώνουνε ολοένα άλλα είδωλα, που ξεθρονίζουνε τα παλιά.
Όλη λοιπόν αυτή η αηδιαστική λατρεία κι οι ύμνοι που αναπέμπονται σε αυτά τα ασήμαντα ανθρωπάρια, όλα γίνουνται γιατί πίσω από το κάθε είδωλο υπάρχει το χρήμα , για το οποίο λιμάζουνε όλοι , μικροί και μεγάλοι , αρσενικοί και θηλυκοί .  Ο Μαμωνάς τους μαγεύει όλους, τους τραβά σαν μαγνήτης. Βγάλετε αυτόν στην μπάντα και θα δείτε τι θ΄απομείνει από τα είδωλα που σας είπα. Αυτός αφιονίζει τους λατρευτές και βλέπουνε «εκρηκτική ομορφιά»  εκεί που υπάρχουνε μόνο κάποια ανέκφραστα πρόσωπα , «λεπτή  εξυπνάδα και χάρη» εκεί που υπάρχει βλακεία κι απανθρωπιά, «ευγενικά αισθήματα » εκεί που υπάρχει απανθρωπιά αναισθησία κι εκφυλισμός,  «ζωή και σφρίγος »  εκεί που υπάρχει ακολασία κι αποκτήνωση.
Ω κόσμε ! Σε τι ξεπεσμό έχεις καταντήσει...! Είσαι βουλιαγμένος μέσα στη λασπη και θαρρείς πως δροσίζεσαι μέσα σε κρυσταλλένια νερά.
Αλλά , τι είναι τέλος πάντων,αυτά τα πλάσματα που τα λατρεύει σήμερα η οικουμένη και καταγίνεται μ΄αυτά μέρα-νύχτα;Ποιές θυσίες κάνουνε για την ανθρωπότητα , κι αυτή τους λιβανίζει ;; Αυτά τα είδωλα είναι αληθινά είδωλα. αναίσθητα σε ό,τι τους κάνουνε οι λατρευτές τους. Μέσα τους είναι πεθαμένα , δεν έχουνε κανένα αίσθημα, δεν νοιώθουνε τίποτα για την ανθρωπότητα που ζει με κακοπάθηση, με αγωνία, μ΄ένα μελανό σύννεφο, μπροστά της κρύβει  που κρύβει από τα μάτια κάθε ελπίδα. Όσοι λατρεύουνε αυτά τα «άχθη αρούρης» , καλά παθαίνουνε από τα είδωλα τους, που τους βλέπουνε σαν σκουλήκια να σέρνουνται μπροστά τους. Τι φταίνε όμως όσοι άνθρωποι κρατούνε ακόμα κάποια ανθρωπιά  και γυρίζουνε το πρόσωπο τους με αηδία απ΄αυτή την ντροπή , και που διατηρούνε κάποια σοβαρότητα κι αγωνίζονται να φυσήξουνε στα παιδιά τους λίγη πνοή  και την απέχθεια στην ψευτιά , στον εκφυλισμό και στη φρικτή παραμόρφωση τού ανθρώπου ;;
Βλέπεις λοιπόν πως ο Μαμωνάς βασίλεψε πια στον κόσμο, από τη μιά άκρη ώς την άλλη, κι έκανε την καρδιά του ανθρώπου ένα σπήλαιο , γεμάτο οχιές και φρύνους ;;
Είπα πρωτύτερα πως ο Μαμωνάς έχει απάνω του όλες τις σιχαμερές χάρες τού Σατανά.Είναι ραδιούργος , είναι ψεύστης, είναι φονιάς είναι ανθρωποκτόνος.

Γιατί το πάθος των λεφτών  τα φέρνει όλα πίσω του.


ΦΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ, ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΝΘΗ ,ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΔΩΛΑ.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Σέ ποιόν …ἀνήκει ἡ Γῆ;


Σέ ποιόν ...ἀνήκει ἡ Γῆ;
«…Όποιος προσπαθεί να μάθει σε ποιόν ανήκει μια επιχείρηση, βρίσκεται όμως μπροστά σε ανυπέρβλητα εμπόδια, γιατί αντί για ιδιοκτήτη, θα βρεί μια σειρά απο ατέλειωτες διακλαδώσεις, Holdings, επαναλαμβανόμενα ονόματα με διαφορετικά είδη επιχειρήσεων, διασταυρούμενες συνδέσεις, μετοχές σε ελεύθερη διασπορά – εν ολίγοις, η έρευνα βαλτώνει. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα 37 εκατομμυρίων επενδυτών και επιχειρήσεων, μια μικρή ομάδα Ελβετών αναλυτών κατάφερε να ρίξει περισσότερο φως σ‘ αυτή την διαρθρωτική ζούγκλα.
Εδώ και πολύ καιρό οι ασκούντες κριτική στο επικρατούν σύστημα, υποθέτουν, ότι τα νήματα της οικονομίας και του τραπεζικού συστήματος θα πρέπει να καταλήγουν κάπου. Όμως οι διεθνείς διασυνδέσεις κάνουν το ιδιοκτησιακό καθεστώς των πολυεθνικών εταιρειών τόσο συγκεχυμένο και δυσδιάκριτο, ώστε η κάθε προσπάθεια για να λυθεί μοιάζει με έναν «γόρδιο δεσμό».…»
Τα «νήματα της οικονομίας»  ξεσκεπάσθηκαν πρώτα σ‘ ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα http:/www.theintelligence.de. Ένας αναγνώστης του Lupo Cattivo το πήρε στα χέρια του και …ώ του θαύματος, με τημ βοήθεια του Google διεπίστωσε, ότι τα μεμονομένα νήματα καταλήγουν σ’ ένα χονδρό σκοινί...Το ό,τι αυτή η τριχιά φέρει το όνομα Rothschild είναι βέβαια γνωστό, ποτέ όμως δεν παρουσιάσθηκε με μια τέτοια μορφή, μια τέτοια καθαρότητα...
Οι 50 μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου:
  1.  Barclays plc – Marcus A.P. Agius – η σύζυγος του οποίου είναι η κόρη του Edmund de Rothschild
  2. Capital Group Companies Inc – Steven M. Rothschild Return to Capital Research Group, Inc … He is Director of three companies, the College of St. Benedict and
  3.  FMR Corporation  Rothschild Bank AG
  4. AXA – M&ARothschild GmbH
  5. State Street Corporation  Edmond de Rothschild
  6. JP Morgan Chase & Co – συνδεδεμένη με τον Rothschild – μέσω FED
  7. Legal & General Group plc – JP Morgan Europe LtdN M Rothschild
  8. Vanguard Group Inc ROTHSCHILD ASSET MANAGEMENT INC
  9. UBS AG  Rothschild
  10. Merrill Lynch & Co Inc – συνδεδεμένος με τον Rothschild
  11. Wellington Management Co LLP – Rothschild Asset Management, Inc.
  12. Deutsche Bank AG – ιστορικά συνδεδεμένη με την Mayer Carl και Wilhelm Carl v. Rothschild, υπερχρεωμένη στους Rothschild...
  13. ...συνέχεια ΕΔΩ

Διπλό χαστούκι στους άθεους...!


 Τις τελευταίες ημέρες, η Ένωση Άθεων Ελλάδας οργανώνει μία εκδήλωση κρεατοφαγίας τη Μεγάλη Παρασκευή, στην οποία καλούν χιλιάδες άτομα, προκειμένου να προσβάλουν τα ήθη και τα έθιμα της Ορθοδοξίας μας.
Μάλιστα την εκδήλωση την ονόμασαν ειρωνικά "Φανερός Δείπνος" και ανακοίνωσαν τους τόπους διεξαγωγής της εκδήλωσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 
Η Ένωση Άθεων ανακοίνωσε πως η εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο Ελιά Λεμόνι. Το μαγαζί όμως, μόλις ενημερώθηκε για τη εκδήλωση μέσω διαδικτύου, εξέδωσε ανακοίνωση πως τη Μεγάλη Παρασκευή θα παραμείνει κλειστό το μαγαζί κατά τη διάρκεια του επιταφίου και πως την υπόλοιπη μέρα θα σερβίρονται μόνο νηστίσιμα φαγητά και δε θα παίζει μουσική. 
Λίγο αργότερα η Ένωση Άθεων αναγκάστηκε να κάνει κράτηση και σε δεύτερο μαγαζί, το οποίο επίσης τους ακύρωσε την κράτηση, αφού έμαθαν περί τίνος πρόκειται. Μετά από αυτό το διπλό χαστούκι, η βαθύτατα προσβλητική εκδήλωσή τους βρίσκεται στον αέρα.
...συνέχεια ΕΔΩ

Ἡ ζωή τοῦ νεοέλληνα εἶναι μιὰ ἀσήκωτη ἐπανάληψη.

Οἱ ἑορτές,ἡ καταναλωτική φρενίτιδα καί ἡ κατάντια τοῦ νεοέλληνος
Κυριακὴ τῶν Βαΐων, 24/04/2016. Σὲ ἐμπορικὸ πεζόδρομο τῶν Ἀθηνῶν ἐπικρατεῖ τὸ ἀδιαχώρητο. Οἱ καταναλωτὲς ἔχουν τὰ μάτια τους στραμμένα στὶς βιτρίνες τῶν καταστημάτων, ἐνῶ τὴν ἴδια ὥρα ὁ ἐγκέφαλός τους βρίσκεται σὲ κατάσταση ἀποχαύνωσης.
Μοδᾶτες, ἐξευρωπαϊσμένες κυρίες κουβαλοῦν τὶς πασχαλινές τους ἀγορές, ἔχοντας ἰκανοποιήσει γιὰ ἀκόμη μιὰ φορὰ τὴν ἀρρωστημένη ἡδονή τους, τὸ shopping therapy.
Μοδάτοι κύριοι σιγοντάρουν τὰ κέφια τῆς κυρίας, σύροντας τὸ καρότσι μὲ τὸ νήπιο (τὶς ἄλλες μέρες μεγαλώνει στὰ πεθερικά) καὶ στραβοκοιτώντας τὶς ἠμίγυμνες κοπελίτσες ποὺ παρελαύνουν σ’ αὐτὸ τὸ ἄτυπο νυφοπάζαρο.
Τὰ τραπέζια τῶν καφετεριῶν μὲ τὶς ξενικὲς ὀνομασίες ἀσφυκτικῶς γεμάτα. Εἶναι φυσικὸ· μετὰ τὰ ψώνια πρέπει νά πιοῦμε καὶ ἕναν καφὲ τῶν 4€. Καὶ ἐπειδὴ οἱ σύγχρονες ἑλληνίδες δὲν μαγειρεύουν, τὰ σουβλατζίδικα, τὰ μεζεδοπωλεῖα καὶ τὰ delivery γνωρίζουν μεγάλες πιένες.
Ἠμέρες νηστείας, ἀλλὰ ἡ μεγάλη πλειοψηφία τῶν χαζοχαρούμενων νεοελλήνων δὲν ἀντέχει νὰ μείνει γιὰ 40 ἠμέρες μακριὰ ἀπὸ τὶς ἀπολαύσεις του. Μὲ τὸ στανιὸ πρέπει νὰ ψωνίσει, μὲ τὸ στανιὸ πρέπει νὰ φάει, μὲ τὸ στανιὸ πρέπει νὰ πιεῖ τὶς μπύρες του και τὰ Freddo του (καθ’ ὅτι ἑλληναράς).
Ὁ νεοέλληνας δὲν θέλει σκοτοῦρες. Γι’ αὐτὸ καὶ στροθοκαμηλίζει. Πρέπει μὲ κάθε τρόπο νὰ πείσει τὸν ἑαυτό του ὅτι δὲν ζεῖ στὴν Ἑλλάδα τῶν Μνημονίων καὶ τῶν λαθρομεταναστῶν. Καταβάλει ἀγωνιώδεις προσπάθειες νὰ δεχθεῖ τὰ ψέμματα ποὺ τοῦ σερβίρουν τὰ ΜΜΕ ὡς ἀλήθειες. Ἔτσι, αὐτοευνουχιζόμενος, δὲν ἔχει καμμιά διάθεση νὰ ἀγωνιστεῖ γιὰ τίποτα.
Ἡ ζωή τοῦ νεοέλληνα εἶναι μιὰ ἀσήκωτη ἐπανάληψη. Τὸ μόνο ποὺ τὸν ἐνδιαφέρει εἶναι ἡ καλοπέραση, ἡ δουλειὰ καὶ τὰ χρήματα (ἂν ἔχει) καὶ ἡ οἰκογένειά του (ἂν δὲν εἶναι διαζευγμένος). Ὁ ὑλισμὸς εἶναι ἡ ἄτυπη ἰδεολογία του. Δὲν ὑπάρχει τίποτα για τὸν νεοέλληνα πέραν τῆς ὕλης. Στὴν Πίστη του εἶναι χλιαρός ἕως κρῦος. Ποτέ του δὲν σήκωσε τὰ πόδια του ἀπὸ τὴν γῆ. Ποτέ του δὲν σήκωσε τὰ μάτια του στὸν Οὐρανό. Ποτὲ του δὲν φώναξε τὸ ὄνομα τοῦ Χριστοῦ παρὰ μόνο ὅταν ἤθελε νὰ ἰκανοποιήσει τὴν εὐτελή του ἐπιθυμία. Ζεῖ μέσα στὴν φτιασιδωμένη κατάθλιψη, μέσα στὸ ἀέναο ψέμμα.
Ἡ εἰκόνα τοῦ νεοέλληνα εἶναι ἀποκαρδιωτική. Λένε κάποιοι ὅτι ὁ Ἕλληνας τὴν κατάλληλη στιγμὴ θὰ ἀντιδράσει, θὰ ξυπνήσει τὸ ἑλληνικὸ DNA. Προσωπικῶς ἀμφιβάλλω. Τὸ ἐλληνικὸ DNA μετὰ ἀπὸ τόσα χρόνια βαρβαρότητας, ἔχει θαφτεῖ κάτω ἀπὸ τόνους κοπριᾶς καὶ ἡ μεγάλη πλειοψηφία τοῦ ἑλληνικοῦ λαοῦ δὲν θέλει καὶ δὲν μπορεῖ πλέον νὰ τὸ ξεθάψει.
Ἐλπίζω μόνο στοὺς λίγους, νέους Ἡρακλειδεῖς ποὺ θὰ τολμήσουν νὰ καθαρίσουν τὴν κοπριά, ὅπως ἔκανε καὶ ὁ Ἡρακλῆς κάποτε μὲ τὴν κόπρο τῶν σταύλων τοῦ Αὐγεία.

πηγή 
από

Κι έτσι μας τελείωσε η "αραβική άνοιξη made in USA"...

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ....


Πρόσκλησις σὲ ...«Φανερὸ Δεῖπνο»!!!
«Η Ένωση Αθέων σας προσκαλεί όλες και όλους στον «Φανερό Δείπνο», την Παρασκευή 29-04-2016 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 8 μ.μ. Απέχουμε μόνο από το πένθος και την νηστεία και όχι από την λογική, και ειδικά όχι με βάση εντολές εκπροσώπων υποτιθέμενων υπερφυσικών όντων. Χορτοφάγοι/ες και κρεοφάγοι/ες είναι όλοι/ες ευπρόσδεκτοι/ες, αρκεί να υπάρχει κέφι και το μενού προσαρμόζεται!»

Ἡ προδοσία τῆς Ἑλλάδος καὶ οἱ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ...

Μὲ ἁπλὰ λόγια καὶ χωρὶς γεωπολιτικὲς γνώσεις.
Ἡ αἰτία τοῦ πολέμου: Ὁ ἀγωγός.

Εἶναι φανερὸ ὁτι ἡ διέλευση τοῦ ἀγωγοῦ ἀπὸ μία χώρα παίζει σημαντικὸ ῥόλο στὴν οἰκονομική της κατάσταση καὶ καθορίζει ἐνεργειακὲς ἰσορροπίες.
Δεῖτε τὶς φωτογραφίες. Ποιά λύση θὰ ἐπιδιώκατε σὰν Ἑλλάδα;
Ὁ Τσίπρας λοιπὸν ὑποστηρίζει τὴν ἀντίθετη.

πηγή

Imagine there s no Islam ...



Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Οριστική λύση ή χρεοκοπία

EIKONA---Ελλάδα,-χρέος
Αυτό που έχει άμεσα ανάγκη η Ελλάδα είναι μία θαρραλέα αντιμετώπιση των προβλημάτων της, με κάθε κόστος – ενώ είναι ανέντιμο και αναξιόπιστο να συνεχίσει να δανείζεται, όταν γνωρίζει πως δεν είναι σε θέση να επιστρέψει τα δανεικά
συνέχεια ΕΔΩ

«Ἰδού ὁ Νυμφίος ἔρχεται ἐν τῷ μέσῳ τῆς νυκτός καί μακάριος ὁ δοῦλος, ὅν εὑρήσει γρηγοροῦντα·»

ΥΜΝΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

«Τήν ὥραν, ψυχή, τοῦ τέλους ἐννοήσασα καί τήν ἐκκοπήν τῆς συκῆς δειλιάσασα τό δοθέν σοι τάλαντον φιλοπόνως ἔργασαι, ταλαίπωρε, γρηγοροῦσα καί κράζουσα· Μή μείνωμεν ἔξω τοῦ νυμφῶνος Χριστοῦ».

ΕΡΜΗΝΕΙΑ

Ἀφοῦ σκεφτεῖς, ψυχή μου, τήν ὥρα τοῦ τέλους (τῆς ἐπίγειας ζωῆς, δηλαδή τό θάνατο) καί φοβηθεῖς ἀπό τό πάθημα τῆς ἐκκοπῆς τῆς συκῆς, μέ φιλοπονία δούλεψε, ταλαίπωρη τό τάλαντο πού σοῦ ἐμπιστεύτηκε ὁ Θεός, μένοντας ἄγρυπνη καί κράζοντας˙ νά μή μείνουμε ἔξω ἀπό τό νυμφῶνα τοῦ Χριστοῦ.
Τό κοντάκιο εἶναι πολύ κατανυκτικό. Παρουσιάζει τόν πιστό, πού μέ εὐλάβεια γιορτάζει τά πάθη τοῦ Χριστοῦ, νά ἀνοίγει διάλογο μέ τήν ψυχή του. Ψυχή μου, τῆς λέγει, σκέψου καλά τό ἐπικείμενο τέλος τῆς ζωῆς σου, τήν κρίσιμη ἐκείνη ὥρα, πού θ᾿ ἀπορρίψεις νεκρωμένο τό σῶμα σου στό μνῆμα. Θ᾿ ἀποκολληθεῖς ἀπό τίς σωματικές αἰσθήσεις σου, καί θά βρεθεῖς σ᾿ ἕναν καινούργιο κόσμο, πού ὥς τώρα ἀγνοοῦσες. Καί μάλιστα ὅτι θά λογοδοτήσεις σέ πρώτη φάση στόν Πλάστη σου καί θά κριθεῖς. Ὧρες πραγματικά κρίσιμες καί φοβερές!
Τρόμαξε κατόπιν γιά τό κατάντημα τῆς συκῆς, πού ἄκαρπη δέχτηκε τήν κατάρα τοῦ Θεοῦ καί νεκρώθηκε. Ὅτι ἕνα τέτοιο ἐνδεχόμενο εἶναι ἀνοικτό καί γιά σένα, ἄν δέν ἔχεις καρπούς πνευματικούς, ἔργα ἀγαθά˙ ὅταν τό δέντρο τῆς ψυχῆς σου εἶναι ἄγονο, σκεπασμένο μόνο ἀπό φύλλα καί ἀγκάθια, ἔργα δηλαδή σκοτεινά καί ἐπαίσχυντα. Ξύπνα, λοιπόν, ἀπό τόν ὕπνο τῆς ἀδιαφορίας καί τῆς πνευματικῆς ραστώνης, βρές τό τάλαντο πού σοῦ ἔδωσε ὁ Θεός καί καλλιέργησέ το, ὁποιοδήποτε κι ἄν εἶναι, ὁπουδήποτε κι ἄν βρίσκεσαι. Νά τό δουλέψεις μέ φιλοπονία κι ἐπιμέλεια, ξάγρυπνη, στήν ἔπαλξη τοῦ χρέους. Ἔτσι πού τελικά νά μή μείνεις ἔξω τοῦ νυμφώνα τοῦ Χριστοῦ, ἀλλά μέ ἀναμμένη τή λαμπάδα σου ν᾿ ἀξιωθεῖς νά εἰσέλθεις στήν ὑπέρτατη χαρά τοῦ Κυρίου σου!

Ἀπόσπασμα
ἀπό τό βιβλίο τοῦ
Ἀνδρέα Θεοδώρου
"Πρός τό ἑκούσιον Πάθος'
από

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Εἶναι τό πλανητικό μας σύστημα κατασκευασμένο ἀπό κάποιους;


Εἶναι τό πλανητικό μας σύστημα κατασκευασμένο ἀπό κάποιους; 

Ἀμερικανοὶ καὶ Καναδοὶ ἐπιστήμονες λένε ὅτι τὸ πλανητικό μας σύστημα τὸ ἔφτιαξαν κάποιοι:
«Ἀμερικανοὶ καὶ Καναδοὶ ἐπιστήμονες χρησιμοποίησαν προσομοιώσεις σὲ ὑπολογιστὴ κι ἔδειξαν ὅτι ὁ σχηματισμὸς τοῦ ἡλιακοῦ μας συστήματος εἶναι μοναδικὸς καὶ εἶναι μία πολὺ εἰδικὴ περίπτωση, μεταξὺ τῶν ἄλλων πλανητικῶν συστημάτων.
Ἡ μελέτη δημοσιεύεται στὸ περιοδικὸ Science.
Κατὰ τὴν τελευταία δεκαετία, ἀνακαλύφθηκαν περίπου τριακόσιοι (300) ἐξω-πλανῆτες-πλανῆτες, σὲ τροχιὰ γύρω ἀπὸ ἄλλα ἄστρα.
Γενικεύοντας αὐτὰ τὰ δεδομένα, οἱ ἀστρονόμοι ἀπὸ τὸ
Northwestern University τῶν ΗΠΑ (Illinois), καὶ τὸ Καναδικὸ  Πανεπιστήμιο τοῦ Guelph, ἔχουν καταλήξει στὸ συμπέρασμα ὅτι τὸ ἡλιακό μας σύστημα εἶναι μία μοναδικὴ περίπτωση καὶ ὅτι ὁ σχηματισμός του ἔγινε μὲ τὴν βοήθεια κάποιων». (Ἐξωγήϊνων;)
περιοδικὸ ἀναζήτησις
Ἐμέναν πάλι ὅλες αὐτὲς οἱ διαπιστώσεις-ἀνακαλύψεις μὲ ὁδηγοῦν σὲ ἕνα ἀκόμη συμπέρασμα, ποὺ φυσικὰ δὲν ἔχει νὰ κάνῃ μὲ ἐξωγηΐνους.
Γιὰ νὰ εἶναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ τὸ ἡλιακό μας σύστημα, βάσει πάντα τῶν ὅσων γνωρίζουμε γιὰ τὸ διάστημα, μήπως τελικῶς αὐτό εἶναι καί ἡ ἀπάντησις στό ἐρώτημα τοῦ ἐάν ὑπάρχῃ ἐξωγήινος ζωή;
Δῆλα δή, ἐὰν τὸ ἡλιακό μας σύστημα εἶναι μοναδικό, πάντα βάσει τῶν ὅσων γνωρίζουμε γιὰ τὸ διάστημα, μήπως ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ σημεῖον τοῦ διαστήματος δέν μπορεῖ νά ἐκδηλωθῆ ἠ ζωή μέ τόν τρόπο πού ἐκδηλώνεται ἐδῶ;
Μήπως τελικῶς εἴμαστε πράγματι ΜΟΝΑΔΙΚΑ, ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ  τῆς Φύσεως ΘΑΥΜΑΤΑ, πού γιά κάποιον, ἄς ποῦμε «τυχαῖον» λόγο, ἐκδηλωθήκαμε ΜΟΝΟΝ ἐδῶ;
Ἐὰν ἔχω δίκαιον, τότε ἀκόμη κι ἐὰν μᾶς «ἔφτιαξαν» ἐξωγήινοι, τότε κι αὐτοὶ ΜΟΝΟΝ ἐδῶ θὰ μποροῦσαν νὰ διαβιοῦν, διότι ΜΟΝΟΝ ἐδῶ θὰ μποροῦσαν νὰ ἐκδηλωθοῦν μὲ τὸν τρόπο ποὺ σχεδίασαν. 
...συνέχεια ΕΔΩ

ΑΠΙΘΑΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ Ο ΠΑΠΑΣ!!!!!!!!

 

Christian refugees “let down” by Pope: he promised to take them to Italy but then took only Muslims instead...ΕΔΩ

από

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Πάλιν παραλαμβάνει αὐτὸν ὁ διάβολος εἰς ὄρος ὑψηλὸν λίαν, καὶ δείκνυσιν αὐτῷ πάσας τὰς βασιλείας τοῦ κόσμου καὶ τὴν δόξαν αὐτῶν, καὶ λέγει αὐτῷ· Ταῦτά σοι πάντα δώσω ἐὰν πεσὼν προσκυνήσῃς μοι. τότε λέγει αὐτῷ ὁ Ἰησοῦς· Ὕπαγε ὀπίσω μου, σατανᾶ·".

Το νόημα των πειρασμών του Ιησού

 Τότε ὁ Ἰησοῦς ἀνήχθη εἰς τὴν ἔρημον ὑπὸ τοῦ Πνεύματος, πειρασθῆναι ὑπὸ τοῦ διαβόλου. καὶ νηστεύσας ἡμέρας τεσσαράκοντα καὶ νύκτας τεσσαράκοντα ὕστερον ἐπείνασεν.  Καὶ προσελθὼν αὐτῷ ὁ πειράζων εἶπεν· Εἰ υἱὸς εἶ τοῦ Θεοῦ, εἰπὲ ἵνα οἱ λίθοι οὗτοι ἄρτοι γένωνται.  ὁ δὲ ἀποκριθεὶς εἶπε· Γέγραπται, Οὐκ ἐπ' ἄρτῳ μόνῳ ζήσεται ὁ ἄνθρωπος, ἀλλ' ἐπὶ παντὶ ῥήματι ἐκπορευομένῳ διὰ στόματος Θεοῦ.

... Ο Ιησούς Χριστός ως άνθρωπος, χωρίς να παραθεωρείται καθόλου εδώ και η θεία του φύση, φαίνεται ότι δοκιμάσθηκε και πειράσθηκε σκληρά από τον χαιρέκακο διάβολο, όπως συμβαίνει με τον κάθε άνθρωπο στην επίγεια ζωή του. Μπορούμε να πούμε, μάλιστα, ότι στο πρόσωπο του Ιησού, κατά την ώρα των πειρασμών, "πειράζεται" όλη η ανθρωπότητα, αφού ο Χριστός ως "νέος Αδάμ" είναι γενάρχης ενός γένους ανθρώπων, και κατ' επέκταση με τη νίκη του Κυρίου επί του πειραστού κατατροπώνεται η δύναμη του κακού και από μας τους ίδιους.

...συνέχεια ΕΔΩ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ....

ΖΩΗ

Ζ=Ζεύξις δυνάμεων - Η σύζευξις δυνάμεων

Ω = Ευρύτερος χώρος. Συμπαντικός χώρος.

Η= Ήλιος

Η Ζωή είναι αποτέλεσμα σύζευξης δυνάμεων τών ηλίων τού συμπαντικού χώρου .

Φ-Ε

ΠΟΥΤΙΝ : "Η κεντρική μας τράπεζα, η οποία είναι εχθρός μας, βρίσκεται στο δρόμο να καταστρέψει την οικονομία της χώρας μας ...

Ρωσία, η μάχη των μαχών Ο πρόεδρος Putin σχεδιάζει να εθνικοποιήσει την κεντρική του τράπεζα, η οποία ελέγχεται από τους Rothschild και τη Fed, αφού λήξει το συμβόλαιο της τέλη του 2016 – γεγονός που επεξηγεί καλύτερα τις δυτικές επιθέσεις που δέχεται η χώρα.
«Η κεντρική μας τράπεζα, η οποία είναι εχθρός μας, βρίσκεται στο δρόμο να καταστρέψει την οικονομία της χώρας μας – επειδή ακολουθεί εντολές από την Ουάσιγκτον και το Λονδίνο. Θα πρέπει να επιστρέψουμε σε μία κλασσική οικονομία, στην εθνικοποίηση του ρουβλίου και στο τέλος του καθεστώτος των συναλλαγματικών αποθεμάτων – στο «De-offshoring», όπως το αποκαλεί ο πρόεδρος Putin.
Όταν εθνικοποιηθούν το ρούβλι και η κεντρική τράπεζα, τότε οι ρωσικές εταιρείες θα έχουν όσα χρήματα χρειάζονται» (Jewgeni Fjodorow, πρόεδρος της επιτροπής οικονομικής πολιτικής του ρωσικού Κοινοβουλίου 
 Σύμφωνα με το σύνταγμα της Ρωσίας, το οποίο δεν έχει το δικαίωμα να παραβεί ο Putin, η κεντρική τράπεζα της χώρας του είναι μέλος της κεντρικής τράπεζας των κεντρικών τραπεζών – της BIS με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας. Επειδή τώρα η BIS, η οποία θεωρείται κράτος εν κράτει, όπως επίσης η κεντρική τράπεζα της Αγγλίας και η Fed, ελέγχονται από τους Rothschild, η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας λειτουργεί εκ των πραγμάτων (de facto) προς όφελος μίας ξένης δύναμης.
Περαιτέρω, όπως όλες οι ελεγχόμενες από την BIS κεντρικές τράπεζες, η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας δεν μπορεί να εκδώσει περισσότερα ρούβλια, από όσα της επιτρέπουν τα συναλλαγματικά της αποθέματα. Εκτός αυτού, η Ρωσία πουλάει πετρέλαιο έναντι δολαρίων (κάτι που αλλάζει σταδιακά στις συναλλαγές της με την Κίνα), ενώ με τα δολάρια που εισπράττει αγοράζει ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου – δηλαδή, υποσχετικές πληρωμής των Η.Π.Α., μέσω των οποίων τα δολάρια επιστρέφουν στη Fed.
Σε τελική ανάλυση λοιπόν, η Ρωσία κατανοεί πως πουλάει πετρέλαιο έναντι των ηλεκτρονικών χρημάτων που εκδίδει ένας υπολογιστής στις Η.Π.Α. – ενώ με τον τρόπο αυτό δίνει τη δυνατότητα στη Fed να επιτίθεται στην οικονομία της χώρας της. Για να μπορέσει όμως ο πρόεδρος Putin να εθνικοποιήσει την κεντρική τράπεζα της χώρας του ή/και να μην ανανεώσει τη σύμβαση της, χρειάζεται μία εξουσιοδότηση, την οποία του απαγορεύει το ρωσικό σύνταγμα.
 Θα μπορούσε βέβαια να το αλλάξει, είτε με έναν νόμο που θα ψηφιζόταν από τη Δουμά, είτε μέσω ενός δημοψηφίσματος – ενώ θεωρείται πως έχει την εκλογική δύναμη για να το πετύχει. Εν τούτοις, φοβάται πως θα κατηγορηθεί για πραξικόπημα, αφού ήδη παρουσιάζεται από τα δυτικά ΜΜΕ ως δικτάτορας – πόσο μάλλον όταν μία τέτοια ενέργεια του θα σήμαινε την αρχή του τέλους για το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, ο ακρογωνιαίος λίθος του οποίου είναι το δολάριο.
Εάν δε οι Η.Π.Α. έχαναν το προνόμιο να τυπώνουν κατά το δοκούν δολάρια, εξοφλώντας με το απλό πάτημα ενός ηλεκτρονικού κουμπιού όλες τους τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις, όπως άλλωστε συμβαίνει από το 1971 και μετά, θα χρεοκοπούσαν ακαριαίαγεγονός που σημαίνει ότι, δεν θα το επιτρέψουν ποτέ, προτιμώντας να διεξάγουν ακόμη και πυρηνικό πόλεμο, φυσικά με πεδίο μάχης την Ευρώπη.
Ολοκληρώνοντας, ο Ρώσος πρόεδρος το γνωρίζει καλύτερα από όλους μας, οπότε πολύ δύσκολα θα αποφασίσει να διεξάγει τη μάχη των μαχών, εθνικοποιώντας την κεντρική τράπεζα της χώρας του – εάν δεν το τολμήσει όμως, είναι αδύνατον να μην υποκύψει τελικά στις αμερικανικές επιθέσεις.
ΌΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

http://5.media.tumblr.com/e6e61d1115d82d754b58c83096d8e4b2/tumblr_o3cb4xbrzt1ryvq99o1_500.gif

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!!

Συνέχεια ΕΔΩ

ΗΔΗ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΠΗΚΕ Η ΣΑΡΙΑ ...!!!

ΗΔΗ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΠΗΚΕ Η ΣΑΡΗΑ -- ΘΑΝΑΤΟΣ/ΤΑΦΗ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ "ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ"!!!!
ΜΠΗΚΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ: ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΗΛΘΑΝ "ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ" ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΟΝ ΤΗΝ ΣΑΡΗΑ!!!!!!
.....Παναγιώτης Μαρίνης

Μία 17χρονη πρόσφυγας που διέμενε στον καταυλισμό του Ελληνικού έχασε την Δευτέρα τη ζωή της, μετά από σύντομη νοσηλεία της στο Λαϊκό Νοσοκομείο.
Η κοπέλα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στις 14 Απριλίου με κοιλιακό άλγος λόγω γαστρεντερίτιδας, με αποτέλεσμα οι γιατροί να κρίνουν σκόπιμο να την κρατήσουν για νοσηλεία.
Ωστόσο οι γονείς της ανέλαβαν την ευθύνη και την πήραν μαζί τους στον καταυλισμό. Στη διάρκεια της ημέρας όμως η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε εκ νέου στο νοσοκομείο όπου και διασωληνώθηκε.
Επισημαίνεται ότι η κοπέλα είχε πάθει ρευματοειδή πυρετό στο Αφγανιστάν, γεγονός που της προκάλεσε σοβαρή καρδιακή ανεπάρκεια, με αποτέλεσμα να πάθει τέσσερις φορές ανακοπή ενώ βρισκόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Η αιτία του θανάτου της δεν έγινε γνωστή, καθώς οι γονείς της αρνήθηκαν να γίνει νεκροτομή.
από

Ο ΠΑΠΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ...!!!..ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ {ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ} ΛΑΘΡΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ...!!!!

Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

 Ή σημαία τών τζιχαντιστών στήν Ελλάδα εμφανίστηκε γιά πρώτη φορά από τόν ύποπτο Κωνσταντίνου τής ΑΝΤΑΡΣΥΑ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.....ΕΛΛΑΔΑ ...ΜΠΑΪ - ΜΠΑΪ..Αφορολόγητο για 3 χρόνια και κρατική επιχορήγηση έως και 50.000 ευρώ σε όσους μετανάστες θέλουν να ανοίξουν επιχειρήσεις στην Ελλαδα...!!!

Αφορολόγητο για 3 χρόνια και κρατική επιχορήγηση έως και 50.000 ευρώ σε όσους μετανάστες θέλουν να ανοίξουν επιχειρήσεις στην Ελλαδα
Μία πρόταση άκρος ρατσιστική για την ελληνική επιχειρηματικότητα ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση στο προσκήνιο και ειδικά για του μικρομεσαίους επιχειρηματίες αυτής της χώρας που έχουν ματώσει κυριολεκτικά εδώ και 8 χρόνια. Εκατοντάδες χιλιάδες είναι είδη στα πρόθυρα της απόγνωσης και αρκετές χιλιάδες έχουν βάλει τέλος στην ζωή τους από την οικονομική εξαθλίωση αλλά αυτό δεν απασχολεί καθόλου τους συμβούλους του υπουργείου που βλέπουν μάλιστα την συγκεκριμένη πρόταση και αρκετά καλή.
Σύμβουλοι και μεγάλα στελέχη του υπουργείου οικονομικών σε συνεργασία με το υπουργείο εσωτερικών θέλουν να προλάβουν μία επικείμενη έκρηξη του μεταναστευτικού προβλήματος, μιας και η διαδικασίες επαναπροώθησης τους στην Τουρκία έχει παγώσει. Εκτός από την συνεχόμενη αύξηση των προσφύγων και την άρνηση της Ευρώπης να δεχθεί μέρος αυτών στα κράτη μέλη της η Ελλάδα έχει πλέον και μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στην συντήρησή τους αφού οι πόροι πλέον φτάνουν στο τέλος τους και η αξιολόγηση δεν φαίνεται να τελειώνει πριν το καλοκαίρι.
Έτσι η κυβέρνηση για να προλάβει τυχών εξεγέρσεις από πείνα αλλά και εχθρικές συμπεριφορές σκέφτεται και συζητάει το ενδεχόμενο να έχουν ένα πλάνο Β το οποίο θα ενεργοποιηθεί εφόσον χαθεί το χρονοδιάγραμμα με την αξιολόγηση. 

ΠΗΓΉ

...ὓβρις→ἂτη→νέμεσις =συντριβή καί αυτού τού ανθρώπινου γένους...

Με το σχήμα ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις μπορούμε να πούμε ότι οι αρχαίοι πίστευαν πως μια «ὓβρις» συνήθως προκαλούσε την επέμβαση των θεών, που έστελνε στον υβριστή την «ἂτην», δηλαδή το θόλωμα, την τύφλωση του νου. 
Αυτή με τη σειρά της οδηγούσε τον υβριστή σε νέες ύβρεις, ώσπου να διαπράξει μια πολύ μεγάλη α-νοησία, να υποπέσει σε ένα πολύ σοβαρό σφάλμα, το οποίο προκαλούσε την «νέμεσιν», την οργή και εκδίκηση δηλαδή των θεών, που επέφερε την «τίσιν», δηλ. την τιμωρία και τη συντριβή/καταστροφή του.

...ο Νεκτάριος Σφυράκης και η σύζυγός του Στέλλα Φιλίππου. Το ζευγάρι πριν από τρία περίπου χρόνια, είχε αποκτήσει το πρώτο τους παιδί, αγόρι, με τη μέθοδο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Τώρα τρία χρόνια μετά ετοιμάζονται να υποδεχτούν τα δίδυμα, επίσης αγόρια, αφού η Στέλλα Φιλίππου είναι έγκυος. Το εντυπωσιακό είναι, ότι τα δίδυμα που θα γεννηθούν, δεν θα είναι απλώς αδέλφια με τον μεγαλύτερο αδελφό τους, αλλά θα είναι τρίδυμα μαζί του, αφού προέρχονται από την ίδια επιτυχή, εξωσωματική γονιμοποίηση που είχε γίνει τότε, μόνο που αυτά τα δύο έμβρυα είχαν καταψυχθεί και είχε γεννηθεί μόνο το ένα, ο 3χρονος σήμερα γιος του Νεκτάριου Σφυράκη και της συζύγου του Στέλλας Φιλίππου.
Παιδιὰ πειραματόζωα...1 

....Η Αντζελίνα Τζολί, μετά την προληπτική διπλή αφαίρεση στήθους, προχωράει σε προληπτική αφαίρεση μήτρας και σαλπίιγγών . Η ίδια «σταρ» δίνει γραμμή μέσω των ΜΜΕ για πειράματα με το φύλο των μικρών παιδιών, μεγαλώνοντας το κοριτσάκι της ως αγόρι πρακτικά, ώστε να διαλέξει τι θα γίνει τελικά  όταν …μεγαλώσει.
από 

Νέα πειράματα μὲ τὰ μυαλὰ τῶν παιδιῶν μας!!!

Νέα πειράματα μὲ τὰ μυαλὰ τῶν παιδιῶν μας!!!Νέο μπάχαλο στην Παιδεία!
Νέα πειράματα από ασχέτους που αυτοσχεδιάζουν με την μόρφωση των παιδιών των φτωχών.


Τα ιδιωτικά κολέγια συνεχίζουν δοκιμασμένες συνταγές αιώνων… Αλλά για τα παιδιά των φτωχών, που πηγαίνουν στα Δημόσια Σχολεία, οι απόφοιτοι αυτών των κολεγίων της Ελίτ  επιφυλάσσουν ένα εκπαιδευτικό …τρελλοκομείο, που θα παράγει κορίτσια-Ρουβίτσες κι αγοράκια-PlayStation χωρίς κρίση, λογική, γνώσεις και δεξιότητες.
Σίγμα
πηγή

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ


ΥΠΝΟΣ
Υ= Κύπελον ,δοχείον, σώμα......υ= τό δοχείο συσσώρευσης ...υγρών, ύδατος....
Π= Πύλη, Πνοή, Πνεύμα,...Πύλη  πέρασμα πνοής, πνεύματος...
Ν=Ναίω, Νοώ....Ναίω {κατοικώ, διαμένω} καί νοώ , κατανοώ , νούς.
Ο=Οπή, Οίκος (Χώρος),
Σ=Στίζω {σημαδεύω..τό σημαίνον}
Τό σώμα {δοχείον}γίνεται ή πύλη - πέρασμα , εισόδου {καί εξόδου} πνοής , πνεύματος, ενέργειας , όπου κατοικεί καί νοεί τόν χώρο - κόσμο  καί τό σημαδεύει ή σημαίνει ή λέξη ΥΠΝΟΣ...

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/af/Hermes_e_Sarpedon.jpg
Ο Θάνατος και ο Ύπνος μεταφέρουν το νεκρό κορμί του Σαρπηδόνα.
Στην ελληνική μυθολογία ο Ύπνος ήταν θεός ή δαίμονας, που αποτελούσε την προσωποποίηση του ύπνου. Σύμφωνα με τον Ησίοδο στη Θεογονία ο Ύπνος και ο δίδυμος αδελφός του, ο Θάνατος, ήταν «δεινοί Θεοί» που κατοικούσαν στον Τάρταρο, παιδιά της Νύχτας και του Ερέβους.

Άν καί αδέλφια ό Ύπνος καί ό Θάνατος , έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Ό Ύπνος βοηθάει νά μεταφερθεί  στό Υλικό σώμα, ενέργεια μέσω τού Αιθερικού σώματος ....έχουμε ανάγκη τόν ύπνο γιά νά παίρνει τό σώμα μας τήν απαραίτητη ενέργεια πού μόνο μέσω τού αιθερικού λαμβάνουμε.
Ό Θάνατος αντίθετα σταματά αυτήν τήν ενέργεια καί παίρνει μαζύ του  νεκρώνοντας τό υλικό μας σώμα .

 Το φυσικό σώμα, είναι το μέσο με το οποίο εκφράζεται το πνεύμα.
Είναι εφήμερη η ύπαρξη του. Από την στιγμή που γεννιέται, αρχίζει να πεθαίνει...
Το αιθερικό σώμα, είναι η χρονική εικόνα ενός όντος. Η εικόνα της ουσίας του.Είναι η γέφυρα μεταξύ του φυσικού και του αστρικού σώματος.Τα αισθητήρια όργανα του αιθερικού σώματος, είναι τα τσάκρας. Και μέσω αυτών, εισπνέει το φυσικό σώμα ενέργεια. ...Τα αιθερικά σώματα λοιπόν , είναι μόνον τα πνευματικά πρότυπα…

Φ-Ε
Διαβάζουμε ΕΔΩ  
 Τό Ελληνικό Αιθερικό σώμα συνδέεται μέ τό Ιχώρ;
Μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό υπάρχουν βιοενέργεια, ροή, θερμότητα, βιομαγνητισμός, βιοηλεκτρισμός.Ολα αυτά ανήκουν σε δύο ενεργειακά σώματα, ή ενεργειακά πλάσματα. Το βιοενεργειακό σώμα και το αιθερικό σώμα.
Το βιοενεργειακό σώμα ή βιόπλασμα, ανήκει στη βιοενέργεια του σώματος του ανθρώπινου οργανισμού και παράγεται απο τη κυκλοφορία του αίματος, από τα μεταλλικά ιχνοστοιχεία, ηλεκτρολύτες, ενώ
το αιθερικό σώμα ή Ιχώρ ή αιθερόπλασμα, ανήκει στον νού, στη νόηση, στη διόραση, στη,ενόραση, στις χαρισματικές δυνατότητες, στις κωδικοποιημένες μαθηματικές έννοιες. Ανήκει στα νοήματα, στις διακουστικές συχνότητες, στην Υπεραισθητική Ανίληψη, στους βιοπυρήνες, στα υπερσωματίδια, στις υπερπυκνότητες.
Το αιθερόπλασμα ή Ιχώρ, υπάρχει μόνο στους Ελληνες. Στούς Ελληνες πού βρίσκονται στο εξωτερικό υπάρχει σε αδράνεια, αλλά στους Ελληνες που ζούν στην Ελλαδα, ειναι πάντα ενεργοποιημένο, γιατί η Ελλάδα στην ατμοσφαιρά της περιέχει ένα ειδικό μαγνητικό πεδίο τον αιθέρα, που δεν ανιχνεύεται  ούτε απο όργανα, ούτε απο τεχνολογικά μεσά, γι αυτο δεν πρόκειται να χαθούμε ως λαός. Το αιθερόπλασμα ή αιθερικό σώμα ή ιχώρ δημοιύργησε την Ελληνικη γλώσσα και την έχει εξελίξει. Η αρχέγονη Ελληνική γλώσσα πέρα απο τα 24 γράμματα, περιλαμβάνει και άλλα 8 γράμματα. και αυτά είναι: το σαμπι, δισιγμα, σχω, σαν, κοππα, στ, διγαμμα, στιγμα.
Και άλλες γλώσσες είναι αρχέγονες, όπως π.χ. η Κιζενική , αλλά μόνο η Ελληνική γλώσσα περιέχει μαθηματικούς κώδικες γι αυτό την καθιστά σε παγκόσμιο επίπεδο ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Γι αυτό στο μέλλον οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, θα αναγνωρίζουν μόνο την Ελληνική γλώσσα.
Ισως ενοχλώ κάποιους, αλλά χρειάζεται και αυτό. Αν ενοχλούνται, θα ήθελα να τους ρωτήσω πως θα ονομάζονταν οι Ευρωπαίοι, αν οι Ελληνες δεν βάφτιζαν τον χώρο τους ΕΥΡΩΠΗ.

 ΤΙ ΕΙΝΑΙ  Ο ΙΧΩΡ
Κατά την Ελληνική Μυθολογία ο Ιχώρ (Ιχώρος)  , είναι το αιθέριο χρυσό υγρό  που είναι το αίμα των θεών  αλλά και των αθανάτων. Στην αρχαία ελληνική γραμματεία αναφέρεται από τον Πλάτωνα στον Τίμαιο  και σε πολλούς ασθενείς του Ιπποκράτη  Αυτό το αιθέριο ρευστό λέγεται ότι διατηρεί τις ιδιότητες των τροφίμων και των ποτών των αθανάτων, δηλαδή την αμβροσία και το νέκταρ. θεωρείται ότι είναι χρυσό στο χρώμα, καθώς και θανάσιμα τοξικό για τους θνητούς. Σύμφωνα με κάποιες αναφορές,κατά τις επιθέσεις εναντίον θεών γνωστών ημίθεων και ήρώων , σε περίπτωση τραυματισμού των τελευταίων, απελευθερωνόταν Ιχώρ.

{Λένε πώς τό χρώμα τού Αιθερικού σώματος  είναι ασημένιο....αυτό λοιπόν πού περιέχει ιχώρ είναι χρυσό...γιά τόν λόγο αυτόν τά φωτοστέφανα τών αγίων είναι χρυσά...}

Φ-Ε

Κάνουν τέτοια οι επενδυτές; !!!...Για να μην σας κοροϊδεύουν στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν, ο βιασμός αγοριών είναι εθιμικό δίκαιο....Ρωτήστε καλύτερα βετεράνους αμερικανούς στρατιώτες που υπηρέτησαν στο Αφγανιστάν. Στους άνδρες επιτρέπονται ΟΛΑ. Έτσι είναι η θρησκεία των Καμιλέρηδων....

Φορέστε Πανοπλίες...η εικόνα μας έρχεται από το Αφγανιστάν
Για τον βιασμό ενός 13χρονου Αφγανού μέσα στο στο hot spot της ΒΙΑΛ κατηγορείται  ένας 29χρονος ομοεθνής του, ο οποίος πλέον κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομία της Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και ο δράστης συνελήφθη έπειτα από καταγγελία του θύματος, ενώ του απαγγέλθηκε κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Στο κέντρο μεταναστών της ΒΙΑΛ κρατούνται από τις 20 Μαρτίου περισσότεροι από 1.000 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ καταγγελίες που είχαν δει το «φως» της δημοσιότητας τον περασμένο μήνα έκαναν λόγο για τραγικές συνθήκες κράτησης, περιστατικά συγκρούσεων μεταξύ μεταναστών και συνωστισμό.....
  Politischios.gr
Για να μην σας κοροϊδεύουν  στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν, ο βιασμός αγοριών είναι εθιμικό δίκαιο....Ρωτήστε καλύτερα βετεράνους αμερικανούς στρατιώτες που υπηρέτησαν στο Αφγανιστάν. Στους άνδρες επιτρέπονται ΟΛΑ. Έτσι είναι η θρησκεία των Καμιλέρηδων....
 

Ἐπαγγελματίες …«αὐθόρμητοι» πράκτορες βανδαλίζουν …«αὐθορμήτως»!!!...Τι …«σύμπτωση» κι αυτή; Οι πιο αδίστακτοι, οι πιο έμπειροι κι αποτελεσματικοί ακτιβιστές συμβαίνει να ταυτίζονται πάντα με τις επιθυμίες των επικυριάρχων....

Ἐπαγγελματίες ...«αὐθόρμητοι» πράκτορες βανδαλίζουν ...«αὐθορμήτως»!!!2Ζητούσαν οι Δυτικοί την παραίτηση Καραμανλή και καιγόταν η Αθήνα από …«αυθορμήτους» μισθοφόρους και πράκτορες.
Ζητούν οι Δυτικοί την παραίτηση Γκρούεφσκι και οι βανδαλισμοί στα Σκόπια πραγματοποιούνται από …«αυθορμήτους» πράκτορες.

Τι …«σύμπτωση» κι αυτή; Οι πιο αδίστακτοι, οι πιο έμπειροι κι αποτελεσματικοί ακτιβιστές  συμβαίνει να ταυτίζονται πάντα με τις επιθυμίες των επικυριάρχων.
Εμείς οι απλοί άνθρωποι δεν μπορούμε να συντονισθούμε ούτε για να πάμε στην καφετερία. Οι επαγγελματίες όμως έχουν πάντα τον χρόνο, την ενέργεια, τον εξοπλισμό, την πληροφόρηση, την προβολή από τα ΜΜΕ και την νομική κάλυψη σε περίπτωση τυχαίας συλλήψεως. Κι αυτή η «αφοσίωση» στην υπηρεσία των επικυρίαρχων … πληρώνεται καλά μέσω των γνωστών ΜΚΟ...
Σίγμα
...συνέχεια ΕΔΩ 

AΠOKΛEIΣTIKO! ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ...

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΤΛΑΝΤΟΚΡΟΝΙΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ {ΛΕΥΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥ} ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΜΑΝΤΟΡΙΚΗ ΡΑΒΔΟ...


 ...ΚΑΙ τά δύο κοιτάνε τόν σταυρό ,τόν φοβούνται , τόν απειλούν καί ό σταυρός τά ελέγχει όπως ό Ηρακλής τά άρπαξε στά χέρια του καί τά έπνιξε...

 Γιά δείτε όμως τί συμβολίζουν τά δύο φίδια...
 ΤΑ ΟΦΙΟΛΑΤΡΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ  ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΡΓΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΣ ΣΕΤΙ ή ΣΑΜΑΕΛ ΚΑΙ ΛΙΛΙΘ -

Η ΤΑΙΝΙΑ  Conan the Barbarian
  ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΦΙΔΟΛΑΤΡΙΚΩΝ ΘΗΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΡΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ...





ΚΟΝΑΝ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ - Ο ΟΦΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ
 
 

 



καί...ΑΣΤΑΝΑ - ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ - Ο ΠΥΡΓΟΣ ΣΑΜΡΟΥΚ...τό νέο κέντρο τού Σαμαέλ - Σατανά



  ..  Αλλά καί στά παιδικά έργα καί παιχνίδια περνάνε αυτά πού θέλουνε γιά νά έχουν υποδουλωμένους πολίτες από τά γεννοφάσκια τους οί σατανιστές...
 

Ή  Saori Kido είναι η Μετενσάρκωση της  θεάς Αθηνάς {;;;;} με την ιερή Ποιμαντορική ράβδος τής  νίκης....Ή Λίλιθ....
 


  Δείτε τώρα τήν καθολική ποιμαντορική ράβδο...είναι ένας όφις στριφογυριστός ...Δηλαδή δηλώνει καθαρά πώς ανήκει σέ συγκεκριμένο ιερατείο...καί μιά καί φοράνε λευκά ...ανήκει στό Λευκό αδελφάτο τού Σαμαέλ - Σατανά.

Φ.Ε

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ