Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Διορθώστε με άν κάνω λάθος.

st-andrewΧρόνια πολλά στους φέροντες το όνομα του Πρωτοκλήτου Ανδρέα και Ανδριάνα!
Εορτή του Αποστόλου σήμερα, και μου φέρνει αναμνήσεις πολλές. Πρώτα από το Ευαγγέλιο. Ο Ανδρέας και ο Ιωάννης ήσαν μαθητές του Προδρόμου και άκουσαν τον Ιωάννη τον Βαπτιστή να τους λέει δείχνοντας τον Χτιστό:
«Να ο αμνός του Θεού».Και άκουσαν οι μαθητές τον Ιησού να μιλάει στο πλήθος και τον πήραν από πίσω. Γύρισε τότε ο Ιησούς και τους ρωτάει:
«Τι ζητείτε;»
«Ραββί (Δάσκαλε) που μένεις;»
«Ελάτε να δείτε»
Και αυτοί ήλθαν και είδαν που μένει και έμειναν  μαζί του ολόκληρη την ημέρα, τον άκουγαν και θαύμαζαν και ο χρόνος δεν πέρναγε γι” αυτούς κι εκστασιάζονταν από τους λόγους του και να φύγουν ούτε που το σκέφτονταν. Μόνο ο Ανδρέας σκέφτηκε «να πάω να το πω στον αδερφό μου τον Σίμωνα, να ρθει να τον ακούσει κι αυτός να μοιραστούμε τα χρυσά και άρρητα λόγια που αυτός, ο μοναδικός άνθρωπος, κηρύττει».
Θαυμάζω αγαπητοί μου την απλότητα του Ιησού και των ψαράδων που τον πλησίασαν τόσο άνετα και Αυτός ήταν τόσο ευκαταφρόνητος, τόσο απλός, τόσο ζεστός, τόσο καρδιακά φιλόξενος. Και ενώ σκεπτόμουνα αυτά είδα στις ειδήσεις και στο διαδίκτυο τον Θόδωρο Αγγελόπουλο να χαιρετά τον Πάπα Φραγκίσκο και τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι.
ΑγγελόπουλοςΗ σκέψη μου πήγε, το έχω ξαναγράψει, στην προσπάθειά μου να συναντήσω τον Πατριάρχη και να του φιλήσω το χέρι και να του επιδώσω μια επιστολή τότε επί Σκουλαρίκη στην Ολυμπία, όταν τον έκαναν επίτιμο δημότη της ιερής πόλης της Ολυμπίας. Βέβαια δεν πήγα συστημένος από κάποιο μεγάλο πολιτικό, Ιεράρχη, ή διάσημο. Αν το έκανα είμαι σίγουρος πως θα με δεχόταν. Προσπάθησα μόνος αλλά η αστυνομία με παρεμπόδισε. Τους έδειξα την επιστολή και ο διευθυντής της αστυνομίας τη διάβασε, δεν περιείχε τίποτα το ανατρεπτικό ή επιλήψιμο κι όμως έδωσε εντολή να με ακολουθούν δύο αστυνομικοί και να με εμποδίσουν να την επιδώσω.
Και τώρα με το φτωχό μου το μυαλό κάνω τη σύγκριση. Τον Ιησού όποιος ήθελε τον πλησίαζε, του μιλούσε, του συσταινόταν, τον «άγγιζε» όπως η αιμορροούσα γυνή, του έπλενε τα πόδια με αρώματα, όπως η πόρνη, τον δέχονταν με τα βαϊων, και τελικά κάποιοι τον έφτυναν, τον μαστίγωσαν, τον σταύρωσαν ενώ τον λοιδορούσαν:
«Ρε συ, αν είσαι γιος του Θεού, κατέβα από το σταυρό να σκάσουμε πλάκα, και να χαζέψουμε φάση!»
Τι παραπάνω από τον Ιησού έχει ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Βαρθολομαίος που δεν τολμά να τους πλησιάσει κανείς, αλλά πλακώνει η αστυνομία, τον Πάπα μάλιστα τον βάζουν σε ειδικό τεθωρακισμένο όχημα και μιλλιούνια οι μυστικοί; Μόνο για ανθρώπους σαν τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, πλούσιους και καλοστεκούμενους ολιγάρχες έχουν μάτια αυτοί; Κι έχουν το ΟΚ μόνο αυτοί να φωτογραφίζονται με χαιρετούρες μπροστά στο φακό;
Αγγελόπουλος Βαρθολομαίος ΠάπαςΌχι δεν ζήλεψα τη δόξα τους, ούτε την δημοτικότητά τους. Απλά αναλογίζομαι αν θα μπορούσαν να μου εμπνεύσουν σεβασμό και αγάπη άνθρωποι σαν τον Φραγκίσκο και τον Βαρθολομαίο. Τους θεωρώ πρωτοκαθεδρίτες του συστήματος, δηλαδή πρώτους στην τάξη αστούς,  συμβιβασμένους με την κεφαλαιοκρατία και την οικονομική ολιγαρχία, Banka de Spirito Sancto, Banka Ambrosiano κ.λπ.
Με συγχωρείτε, αλλά δεν βλέπω καμία σχέση του Ιησού Χριστού με τους κυρίους αυτούς που λένε ότι εκπροσωπούν τη διχασμένη, διαιρεμένη, ξεσκισμένη από απειράριθμα αιρετικά παρακλάδια, εκκλησία Του. Εξ αιτίας της φιλαυτίας, του Πρωτείου, της φιλαρχίας, του ναρκισσισμού μας σαν άνθρωποι αδύναμοι και μικρόψυχοι.
Για ένα είμαι σίγουρος, σιγουρότατος, πως αν τους πλησίαζαν κάποιοι σαν τον πρωτόκλητο Ανδρέα και τον αγαπημένο Του μαθητή τον Ιωάννη, η αστυνομία θα τους συνελάμβανε για λεχρίτες, αλήτες, ζητιάνους, θεωρώντας πως ο σκοπός του πλησιάσματος  θα ήταν να αποπειραθούν κάποια τρομοκρατική ενέργεια εναντίον τους.
Αλλά αμφιβάλλω αν θα τους πλησίαζαν καν οι δύο ψαράδες της Γαλιλαίας εξ αρχής, γοητευμένοι από τους μεστούς και πλήρης Πνεύματος Αγίου και Σοφίας λόγους που θα «άκουγαν» από τους δύο φωστήρες και στυλοβάτες της Ορθοδοξίας και του Καθολικισμού…
πηγη

ΕΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΛΑΜΤΗΡΕΣ UV-A

Σε λίγες μέρες η υστερία με τον ιό Έμπολα στην χώρα μας αλλά και παγκόσμια θα χτυπήσει κόκκινο.
Η αιτία είναι ότι στα τέλη της δεκαετίας του 80 έγινε αθόρυβα μια παγκόσμια αλλαγή, που δεν έγινε άμεσα αντιληπτή !!
Αφαιρέσαμε από τους κοινόχρηστους χώρους, κινηματογράφους, καφετέριες, νοσοκομεία, αεροδρόμια, σταθμούς λεωφορείων, σχολεία, ντισκοτέκ, ακόμα και από οίκους ανοχής , τους "φύλακες άγγελους" της υγείας μας.
Αποτέλεσμα η παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία από τα τέλη της δεκαετίας του 80 να αρχίζει να πραγματοποιεί τρελά υπερκέρδη, δυσανάλογα άλλων εποχών !!
Ποιοι ήταν όμως οι "φύλακες άγγελοι" που μας προστάτευαν στα αστικά κέντρα από μολυσματικές αρρώστιες που λόγω συγκέντρωσης του πληθυσμού, ανά πάσα  ώρα και στιγμή σκότωναν ακαριαία, όλα τα μικρόβια και τους ιούς, που κυκλοφορούσαν;;;

Ήταν οι λάμπες UV (Ultraviolet) !! Η Μικροβιοκτόνος Υπεριώδης Ακτινοβολία  (UVGI) είναι μια μέθοδος απολύμανσης που χρησιμοποιεί υπεριώδες φως (UV) σε επαρκώς μικρού μήκους κύματος για να σκοτώσει μικροοργανισμούς. [1] Χρησιμοποιείται σε μια ποικιλία εφαρμογών, όπως τα τρόφιμα, ο αέρας, και τον καθαρισμό του νερού. Η UVGI χρησιμοποιεί μικρού μήκους κύματος υπεριώδη ακτινοβολία (UV-C) η οποία είναι επιβλαβής για τους μικροοργανισμούς. Είναι αποτελεσματική στην καταστροφή των νουκλεϊνικών οξέων σε αυτούς τους οργανισμούς, έτσι ώστε το DNA τους να διαταράσσεται από την υπεριώδη ακτινοβολία, μην αφήνοντας τους σε θέση να εκτελέσουν ζωτικές κυτταρικές τους λειτουργίες.!!
 Το μήκος κύματος των UV που προκαλεί αυτό το φαινόμενο είναι σπάνιο στη Γη καθώς ατμόσφαιρα το μπλοκάρει. Χρησιμοποιώντας μια συσκευή UVGI σε ορισμένα περιβάλλοντα, όπως συστήματα κυκλοφορίας αέρα ή το νερό δημιουργεί μια θανατηφόρο επίδραση στις μικρο-οργανισμούς, όπως παθογόνα, ιούς και μύκητες, που βρίσκονται σε αυτά τα περιβάλλοντα. Σε συνδυασμό με ένα σύστημα φιλτραρίσματος, UVGI μπορεί να αφαιρέσει επιβλαβείς μικροοργανισμούς από αυτά τα περιβάλλοντα.
 Η εφαρμογή της UVGI για απολύμανση υπήρξε μια αποδεκτή πρακτική από τα μέσα του 20ου αιώνα. Έχει χρησιμοποιηθεί κατά κύριο λόγο στην ιατρική υγιεινή και στην αποστείρωση εργασιακών χώρων.
 Στην δεκαετία του 70 δηλαδή που η καθαριότητα δεν ήταν και τόσο σχολαστική, δεν αρρωσταίναμε, γιατί απλά οι "φύλακες άγγελοι" UV έκαναν καλά την δουλειά τους !!
Τα αφροδίσια μας ήταν μια άγνωστη λέξη και τα ακούγαμε μόνο από περιγραφές ναυτικών σε έξωτικές χώρες. Η γνωστή μπουρδελότσαρκα με παρέα στην εφηβική μας ηλικία, ήταν κάτι το συνηθισμένο και ούτε μας είχε περάσει από το μυαλό, πως μέσα στο μισοσκόταδο του μπουρδέλου, η κοπέλα όταν εμφανιζόταν με λευκά εσώρουχα και με τις λάμπες UV που υπήρχαν σε κάθε οίκο ανοχής, μας φαινόταν σαν θεά, ταυτόχρονα αποστείρωναν και μας και αυτήν και το χώρο !! Άντε πείτε στα σημερινά παιδιά να πάνε μπουρδελότσαρκα θα σε περάσουν για τρελό σίγουρα, μετά την επιδημία του AIDS !! Η Ντισκοτέκ που στο μισοσκόταδο με τα blue black φώτα τόνιζαν τα λευκά ρούχα αλλά και τα; δόντια μας και μας προκαλούσε γέλιο, χωρίς να μπορούμε να σκεφτούμε ότι τα εκατοντάδες ιδρωμένα κορμιά υπό τούς ήχους της τότε μουσικής Ντίσκο, θα μπορούσαν σε τέτοιους χώρους και ανθυγιεινούς υπόγειους συνήθως να είναι εστία μολύνσεων και χώρους εξάπλωσης πάσης φύσεως μικροβίων, όπως είναι η γρίπη αλλά και σήμερα ο Έμπολα. Και μην μου πείτε το παραμύθι που σας πλασάρουν από την Τηλεόραση ότι ο Έμπολα δεν είναι αερομεταφερόμενος γιατί μάλλον τα δεκάδες μέλη των εθελοντικών νοσηλευτικών οργανώσεων, που έπαιρναν τις χιλιάδες προφυλάξεις πέθαναν με Βουντού ή από το κακό μάτι !! Άλλωστε δειλά δειλά το παραδέχονται, απλά δεν θέλουν να προκληθεί μαζική παγκόσμια υστερία, βάζοντας σε κίνδυνο άμεσα όλο το οικοδόμημα του Καπιταλισμού !!
Τι σκοπό είχαν αυτές οι λάμπες που όλως τυχαίως χάθηκαν κάπου στα μέσα του 80 από παντού ;;
 Πως όμως την πάτησαν, έτσι απλά οι φαρμακοβιομηχανίες νόμιζαν ότι είχαν ακόμη χρόνο να παρ
Έλα μου όμως που ο Εμπολα δεν δέχεται αντισώματα υγειών φορέων πλην των δικών σας και οι όλες προσπάθειες παρασκευής εμβολίου έχουν αποβεί έως τώρα άκαρπες !!
Τελικά η απληστία και η δίψα για εξουσία και χρήμα των πολυεθνικών έφτασε σε σημείο, να κινδυνεύει το ανθρώπινο γένος με μαζική εξαφάνιση, συγχαρητήρια !!
Ακόμη όμως και την τελευταία στιγμή, δεν  είναι αργά για την χώρα μας αλλά και για όλο τον πλανήτη !!
Ήδη αρχίζουν να ακούγονται δειλά δειλά οι πρώτες φωνές στα κοινωνικά δίκτυα για μαζική χρήση των UV λαμπτήρων σε μαζικούς χώρους, έτσι ώστε να εξαλειφθεί το πρόβλημα του Έμπολα αλλά και των επερχόμενων επιδημιών !!
Ακόμα και αν δεν σας ακούσουν οι πολιτικοί γιατί απλά περιμένουν να πάρουν οδηγίες από την Αμερική, ή την Ευρωπαϊκή Ένωση, σωθείτε μόνοι σας αγοράζοντας για το σπίτι σας, ή το μαγαζί σας ή τον χώρο δουλειά σας ένα λαμπτήρα UV !!
Το κόστος κυμαίνεται από 5 έως 10 Ευρώ μόνο και θα σώσει εκατομμύρια ζωές !!
Αν παρόλα αυτά αρρωστήσετε είτε από Εμπολα ή από γρίπη χειμωνιάτικα, έτσι και αλλιώς έχουν τα ίδια αρχικά συμπτώματα (!!) που αναπόφευκτα θα δημιουργήσουν επιπρόσθετο πανικό και μαζική κατάρρευση του Συστήματος Υγείας , κάντε ότι έκαναν και οι γονείς μας το 70 !!
Μια στημένη φρέσκια πορτοκαλάδα μαζί με μια κουταλιά σόδα για να αλκαλοποιήσει το οργανισμό και να μην αναπτύσσονται τα μικρόβια, ίσως και κάποιο  χάπι Σπιρουλίνας θα σας κάνει τούρμπο μέχρι να περάσει η μπόρα αυτή  .

..............................................................................................................................................................................
 Για τις λάμπες UV πρέπει να είναι μόνο UV-A και όχι UV-C, αυτές απολυμαίνουν τον χώρο(σκοτώνουν κατά 99% τα μικρόβια) αλλά προκαλούν τύφλωση εγκαύματα, καρκίνο κλπ
Αυτό που θέλουμε όμως στον Εμπολα αλλά και σε άλλες περιπτώσεις ιών (πχ. Δάγκειος πυρετός),
οι λάμπες πρέπει να απενεργοποιούν τον ιό και όχι να τον σκοτώνουν, με αποτέλεσμα αυτός να εισέρχεται στο οργανισμό και να μην μπορεί να πολλαπλασιάζεται, αλλά ταυτόχρονα να μπορεί ο οργανισμός μας άμεσα να παράγει τα δικά του αντισώματα και στην συνέχεια να νικά αυτόν τον ιό.
Η διαδικασία αυτή την χρησιμοποιούν οι φαρμακοβιομηχανίες σήμερα για την παρασκευή εμβολίων από απενεργοποιημένους ιούς, π χ (Inactivation of dengue virus) μόνο που την πληρώνεις πανάκριβα.
Η ύπαρξη όμως την δεκαετία του 70 σε μαζικούς χώρους λάμπες UV-A (black light) όπως είπα και στο  άρθρο μου, χαλούσε στους Φαρμακοβιομήχανους την κομπίνα της παρασκευής εμβολίων, με αποτέλεσμα, καλέσανε τα παιδιά του Σόρος, τους "Οικολόγους", και ζητήσανε την απόσυρση τους, γιατί κινδύνευε το στρώμα του όζοντος με μια τρύπα τεράστια !!

πηγη

ΜΕ ΠΟΛΥ "ΑΓΑΠΗ" ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΩΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ.

 Μέσα σέ κλίμα "αγάπης καί χειροκροτημάτων"  από τόν λαό τού Ναυπλίου, ο Αντώνης Σαμαράς έγινε επίτιμος δημότης τής πόλης .
Βέβαια δέν ρώτησε κανέναν ο δήμαρχος κ. Κωστούρος άν οί δημότες θέλανε τό σαμάρι ώς συνδημότη τους , καί δή ώς επίτιμο, αλλά ποιός ρωτάει τόν κόσμο όταν έχουμε "Δημοκρατία"; Ο κόσμος είναι ανώριμος γιά δημοψηφίσματα. Αντιθέτως, είναι πολύ ώριμος γιά  τίς όποιες μαϊμουδοεκλογές.
Χάλια Μαύρα.!!!



Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
Ένταση επικράτησε στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν φορείς κατά της ανακήρυξης του Αντώνη Σαμαρά ως επίτιμου δημότη Ναυπλιέων.


Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ


Χριστουγεννιάτικα έθιμα. Tο αναμμένο πουρνάρι. Οι κλαδαριές




Όταν γεννήθηκε ο Χριστός και πήγαν, οι βοσκοί να προσκυνήσουν, ήταν νύχτα σκοτεινή. Βρήκαν κάπου ένα ξερό πουρνάρι κι έκοψαν τα κλαδιά του. Πήρε ο καθένας από ένα κλαδί στο χέρι, του έβαλε φωτιά και γέμισε το σκοτεινό βουνό χαρούμενες φωτιές και τριξίματα και κρότους. Από τότε, λοιπόν, στα χωριά της Άρτας, όποιος πάει στο σπίτι του γείτονα, για να πει τα χρόνια πολλά, καθώς και όλα τα παιδιά τα παντρεμένα, που θα πάνε στο πατρικό τους, για να φιλήσουν το χέρι του πατέρα και της μάνας τους, να κρατούν ένα κλαρί πουρνάρι, ή ό,τι άλλο δεντρικό που καίει τρίζοντας. Στο δρόμο το ανάβουν και το πηγαίνουν έτσι αναμμένο στο πατρικό τους σπίτι και γεμίζουν χαρούμενες φωτιές και κρότους τα σκοτεινά δρομάκια του χωριού.

συνέχεια ΕΔΩ

ΘΗΣΕΥΣ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ


 Ο Θησέας χώρισε τους πολίτες σε τρείς τάξεις: α) τους ευπατρίδες, β) τους γεωργούς, γ) τους δημιουργούς.  Δηλαδή στην πρώτοι κατηγορία ανήκαν αυτοί που σπούδαζαν και ήσαν πεπαιδευμένοι για τα κοινά, οι ευγενείς που έπαιρναν και τις υψηλές θέσεις (σύμβουλοι, στρατηγοί, πρέσβεις, ιερείς, νομοθέτες, δάσκαλοι νόμων), στην δεύτερη εκείνοι που δεν λάμβαναν μόρφωση και γίνονταν γεωργοί  και η Τρίτη κατηγορία αφορούσε τους τεχνίτες. Όλοι ανεξαιρέτως όμως ήσαν  πολίτες απολάμβαναν ισονομία και ισοπολιτεία!

συνέχεια ΕΔΩ

Ο Πάπας Φραγκίσκος θέλει διάλογο με όλες τις θρησκείες για την δημιουργία της Πανθρησκείας!

Ο Πάπας μετέβη στην Τουρκία συνεχίζοντας το έργο του να εμφανιστεί ως προστάτης όλων των χριστιανών του κόσμου, αλλά και στην συνεχή προσπάθεια του, για την δημιουργία της πανθρησκείας.
 Είναι φανερό ότι τα πράγματα έχουν φτάσει πλέον στην τελική φάση και πως η μεγάλη «καταιγίδα», από την επίσκεψη του Πάπα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, επέρχεται με όλες τις συνέπειες που θα έχει σε ολόκληρο το ελληνορθόδοξο ποίμνιο αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. συνέχεια ΕΔΩ



Για νά 'χουμε καλό ερώτημα: Γιατί ΔΕΝ μάς δείξατε τα Μακεδονικά νομίσματα τής εποχής τού Μεγάλου Αλεξάνδρου από την Αμφίπολη μωρή κλώσσες;

"Στον κυρίως θάλαμο δεν υπήρχαν καθόλου κτερίσματα. Από τους άλλους χώρους έχουμε κεραμεική και νομίσματα. Νομίσματα από τον 2ο πΧ αιώνα με τους τελευταίους Μακεδόνες και από τα ρωμαϊκά χρόνια. Απλά δεν σας τα δείξαμε!" Αυτή την δήλωση έκανε πριν από λίγο η Κ. Περιστέρη.
"Αρχικά ο περίβολος μπροστά από τα σκαλοπάτια ήταν ανοιχτός και μετά τον έκλεισαν. Άρα ο τύμβος ήταν κάποτε επισκέψιμος!"
Kαι όμως ακόμα και στους αρχαίους καιρούς...

Η συνέχεια  εδώ

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

"Όποιος λέει ότι είναι Έλληνας είναι φασίστας ειδωλολάτρης"!! Τάδε έφη Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ.!!!



Επίτιμη διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ....Μάθε παιδί μου γράμματα....ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ....


Επίτιμη διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών αναγορεύθηκε η Καθηγήτρια Βυζαντινής Ιστορίας, Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη μεγάλη αίθουσα των Προπυλαίων.
Ας θυμηθούμε την διδάκτωρ με πόση αγάπη και αφοσίωση μιλά για την Ελλάδα και τους Έλληνες...


Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ: Ψαροκόκαλα  θα βρουν στην Αμφίπολη
 Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ :350.000 Πόντιοι καταστράφηκαν  και όχι σφαγιάσθηκαν ή εξοντώθηκαν.....
Αρβελέρ: "Όποιος λέει ότι είναι Έλληνας είναι φασίστας ειδωλολάτρης"!!
 Αρβελέρ είμαστε ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ κλπ δλδ είμαστε Ρωμιοί ΡΟΜΑΝΟΙ...
Αρβελέρ: Όταν μου λένε ότι υπάρχει οικονομική κρίση γελάω!
Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ : Οι φερομένοι ως Μακεδόνες βασιλείς, στ᾿ ἀλήθεια ήταν αρμενικής καταγωγής.

Ας δούμε τι λέει η SIMONE LE BARON: "Η ΑΡΒΕΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ"!

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της κ. Αρβελέρ ότι "δεν υπήρξε γενοκτονία Ποντίων", η εκπληκτική Simone Le Baron που μας κάνει  να την αγαπάμε όλο και περισσότερο, έκανε την παρακάτω δήλωση-καταπέλτη για την κα Αρβελερ:




Η αποβλάκωση των λαών ξεκίνησε στη δύση πριν από 40 χρόνια άρα στη Γαλλία με το Ζισκάρ πρώτος. Τελείωσα το 1970 το λύκειο (τότε είχαμε 7 χρόνια λύκειο αν είχαμε κλίση για τα γράμματα, οι άλλοι πηγαίνανε στο γυμνάσιο): το τελευταίο χρόνο είχαμε για το baccalauréat ως σπουδαιότερο μάθημα, με 6 ώρες την εβδομάδα, φιλοσοφία. Μπορούσαμε επίσης να διαλέξουμε αρχαία ελληνικά εγώ έκανα 7 χρόνια λατινικά. 

Από το 1974 και πέρα η Σορβόνη και το γαλλικό ινστιτούτο της Αθήνας έγιναν όργανα της γαλλικής κομματοκρατίας. Έβαλαν την Αρβελέρ στη Σορβόνη γιατί είναι Εβραία ανθελληνίδα. Τότε ξεκίνησε το σχέδιο εθνοκτονίας της Ελλάδος με πράκτορες ανθέλληνες Έλληνες ή μη. 
η διανοούμενη SIMONE LE BARON είναι μια άγνωστη για τους Έλληνες....

"ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ..." (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ)

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ...
ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
"ΟΙ ΠΡΟΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΚΣΤΑΣΙΑΖΟΥΝ"
ΠΟΙΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ;
ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ;
ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΛΛΗ;
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ...
Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ... 
Ο ΧΑΛΑΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ...
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΟΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ...
ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ...
"ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 
ΡΥΖΙ ..." (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ)
ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ, Η ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, Η ΣΕ ΑΣΗΜΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ...
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ...
"ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΕΤΡΙΟΥ" ΠΡΟΟΡΗΣΕ Η ΑΓΙΑ ΜΑΤΡΩΝΑ ...
Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ...
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΑ
, "ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ" (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ) ...
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ...

"ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ" (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ)
ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΚΙΑΓΡΑΦΟΥΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ (ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ) ...
ΟΙ ΠΡΟΟΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ
ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ...
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΟ ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΦΟΡΟ, Η ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ, Η ΔΑΝΕΙΚΑ ...
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΕΞ ΑΛΛΟΥ Η ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ:
"ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ", ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ, ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ...
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ...
ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ...
    Η ΣΠΑΘΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ
ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ...
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ "ΙΩΑΝΝΗΣ" ΘΑ ΕΞΑΠΛΩΣΕΙ ΤΟ "ΔΙΚΑΙΟ" ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ...
ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ...
ΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΔΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ 99 ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 99 ...
ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ (ΜΑΓΙΑ) ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΛΟΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ...
ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ  ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ !!!

πηγη

Είναι μπεκρής ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης;!!!

Άθλιο δημοσίευμα της Hurriyet για τον Νίκο Αναστασιάδη: Είναι αλκοολικός και θέλει το ουίσκι του.

Ένα άκρως προκλητικό άρθρο για τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας δημοσίευσε η Hurriyet στο οποίο αναφέρεται ότι ο κ. Αναστασιάδης είναι αλκοολικός και γι αυτό διακόπηκαν οι συνομιλίες για το κυπριακό.
Ο Νίκος Αναστασιάδης θα μεταβεί την Κυριακή στο Μανχάταν προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Ο αρθρογράφος της Χουριέτ, Γιουσούφ Κανλί συσχετίζει το πρόβλημα υγείας του προέδρου της Κύπρου με τον εθισμό του στο αλκοόλ ενώ βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα λέγοντας πως το ουίσκι φταίει για το τέλος των διαπραγματεύσεων και όχι οι προκλητικές ενέργειες της Άγκυρας στην κυπριακή ΑΟΖ. 
συνέχεια ΕΔΩ

 

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

"ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΣΥΡΙΖΑ"


Οι Εβραίοι προωθούν την ομοφυλοφιλία


Τι είναι ο Οικουμενισμός;

Από την εισαγωγή του συγκλονιστικού και προφητικού βιβλίου του Γέροντος Χαραλάμπους Βασιλόπουλου: «Ο Οικουμενισμός χωρίς μάσκα».
Στά μάτια όμως του κόσμου φαίνεται, ότι ο Οικουμενισμός είναι Κίνημα παγκόσμιο, γιά την πολιτική, οικονομική και την θρησκευτική ένωση της ανθρωπότητας.
Εκ πρώτης, βεβαίως, όψεως, για τους αγνοούντας τα πράγματα, ο σκοπός αυτός της ενώσεως της ανθρωπότητας φαίνεται καλός και ωφέλιμος.Και τούτο, διότι στον Οικουμενισμό επιφανειακά κυριαρχεί το σύνθημα της ειρήνης, που το λαχταρούν όλοι. Κυριαρχεί το σύνθημα της ενότητας, που το θέλουν οι πάντες...Τελικό όμως σκοπό έχει να εξαφανίσει, μέσα σ’ αυτό το χωνευτήρι, τον Χριστιανισμό και ιδίως την Ορθοδοξία, που κατέχει την Αλήθεια. Σκοπεύει δε εις την τελική φάση του σκοτεινού του σχεδίου να αντικαταστήσει την λατρεία του ενός Θεού, με την λατρεία του Σατανά!..είναι ένα σατανικό κατασκεύασμα των σκοτεινών Δυνάμεων. Είναι μία μεγάλη, φοβερή και τρομερή αίρεση ή μάλλον παναίρεση. Είναι μία σύνθεση θρησκειών, φιλοσοφιών και παραδόσεων σε μια τραγελαφική ενότητα...Με τρόπο επιδέξιο και δήθεν για λόγους ειρηνικής συνεργασίας προβάλλει έμμεσα το σύνθημα: «Κάτω τα σύνορα!!»...
Με τον Οικουμενισμό, χτυπούν σήμερα, με όλες τους τις δυνάμεις, την Εκκλησία του Χριστού οι άσπονδοι και δόλιοι εχθροί της. Σκοτεινές δυνάμεις και αόρατα επιτελεία έχουν συγκεντρώσει τα πυρά τους στο σκοπό αυτό. Πόλεμος γίνεται. Και πόλεμος μεγάλος, που δυστυχώς οι πολλοί δεν τον έχουν πάρει καν είδηση.
Όλοι οι εχθροί του Χριστού, ενωμένοι κάτω από ένα αόρατο επιτελείο, που κρύβεται πίσω από ωραίες λέξεις, σοβαροφανείς οργανισμούς και ενωτικά συνθήματα απάτης, δουλεύουν ημέρα και νύχτα, για να αφανίσουν την Αγία Του Εκκλησία, να νοθεύσουν την Αλήθεια, που μας απεκάλυψε ο Θεάνθρωπος και να ματαιώσουν έτσι την σωτηρία του ανθρώπου, να βάλουν δε στη θέση του Χριστού, ως αρχηγό του κόσμου, τον διάβολο «ώστε αυτόν εις τον Ναόν του Θεού ως Θεόν καθίσαι αποδεικνύοντα εαυτόν, ότι εστί Θεός». (Β΄ Θεσ. Β΄ 4).
όλο τό άρθρο ΕΔΩ

Οἱ ἐγκεκριμένοι ἀπὸ τὸ …λόμπυ τῶν ἱμπεριαλιστῶν …«ἐπαναστᾶτες» τοῦ ΣΥΡΙΖΑ!!!

Διαβάζουμε κάποια πράγματα που κανονικά θα έπρεπε να διαβάζουν οι ψηφοφόροι του …«επαναστατικού» ΣΥΡΙΖΑ.
Εγκεκριμένος ο «αριστερός» Τσίπρας κι από το «Αμερικανικό» Λόμπι των Ιμπεριαλιστών. Ήσυχοι οι τοκογλύφοι για το Τραπεζικό Σύστημα κατά την …«επανάσταση» του ΣΥΡΙΖΑ.  

Το Λόμπυ είναι χαρούμενο που δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ Ρωσσική επιρροή στα κανάλια και στο τραπεζικό σύστημα, γι’αυτό άλλωστε οι «επαναστάτες κι αντισυστημικοί» του ΣΥΡΙΖΑ προβάλλονται μετά μανίας ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ από τα ΜΜΕ των εφοπλιστών.
Μετά τις εκκαθαρίσεις της
17ΝΟΕΜΒΡΗ-ΜΟΣΑΝΤ  όλα τα ΜΜΕ, αλλά και οι περισσότεροι εφοπλιστές, υπηρετούν πλέον το Λόμπυ.

Αυτό που αξίζει να προσέξουμε είναι ότι πριν από μερικές δεκαετίες οι Δεξιοί ήταν οι αντιπρόσωποι των Σιωνιστών και των συμφερόντων τους στην περιοχή, ενώ πλέον την αντιπροσωπεία έχουν αναλάβει οι Αριστεροί..  
Το χρήμα και τα συμφέροντα των ξένων αποφασίζουν ΠΟΙΟΙ θα μας κυβερνήσουν και ποιες πολιτικές θα ακολουθήσουν.
Στις ημέρες μας οι …εθνικιστές είναι φτωχοί και πηγαίνουν φυλακή ενώ οι κομμουνιστές βρίσκονται σε κορυφαίες θέσεις, είναι εκατομμυριούχοι και μένουν στα Βόρεια Προάστια.

Οἱ ἐγκεκριμένοι ἀπὸ τὸ ...λόμπυ τῶν ἱμπεριαλιστῶν ...«ἐπαναστᾶτες» τοῦ ΣΥΡΙΖΑ!!! 
 
 
 
«Ο κ. Νίκος Παππάς και η κυρία Λούκα Κατσέλη έδωσαν πρόσφατα διαβεβαιώσεις σε τραπεζίτες της Alpha Bank και της Eurobank ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στο τραπεζικό σύστημα σε ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως κάποια τραπεζικά στελέχη αλλά και μεγαλοδημοσιογράφοι μνημονιακών συγκροτημάτων έχουν ξεθαρρέψει και στήνονται τα βράδια στον «Παπαγάλο», που έχει γίνει το στέκι των μεγαλοπαραγόντων της Κουμουνδούρου.»
Σίγμα

Ἀναδημοσίευσις ἀπό : Φιλονόη

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Πόσο κοντά είναι ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος;Εφιαλτικά σενάρια : Η Ουκρανία θα γίνει μια στρατιωτική βάση των ΗΠΑ και μια αποικία της Γερμανίας

“Αν ό πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θά πάθετε. Αν πιαστεί από πάνω θά καταστραφείτε” έλεγε ο Πατροκοσμάς 250 χρόνια πριν. Ο πόλεμος από κάτω πιάστηκε πολλές φορές (Λιβύη, Συρία) χωρίς να έχουμε μια γενική ανάφλεξη.
Αν όμως τώρα ξεκινήσει ένας εμφύλιος στην Ουκρανία, με στόχο την εισβολή των Δυτικών και κυρίως των Αμερικανών στην “αυλή” της Ρωσίας, ώστε να θέσουν την Μόσχα στο πυρηνικό “στόχαστρο” (αυτός είναι ο στόχος), και λόγω της εγγύτητας να μην υπάρχει χρόνος αντίδρασης, μπορεί να οδηγηθούμε όντως σε μια παγκόσμια σύρραξη.
 ΕΚΤΑΚΤΟ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
 Σύμφωνα με σενάρια που παρουσιάζονται από την αμερικανική ιστοσελίδα informationclearinghouse.info, η Ουκρανία πρόκειται να γίνει μια τεράστια στρατιωτική βάση των ΗΠΑ, και μια αποικία της Γερμανίας, σύμφωνα με τα σχέδια της συμμαχίας , να «καθαρίσει» τα νότιο-ανατολικά της χώρας, απειλώντας το καθεστώς του Κιέβου που είναι αδρανές ...Η δημοσίευση σημειώνει ότι, η κύρια αποστολή του ΝΑΤΟ είναι πλέον η «μεταμόρφωση της Ουκρανίας σε μια γιγαντιαία στρατιωτική βάση των ΗΠΑ». Επιπλέον, η χώρα θα γίνει μια «νέα αποικία» του Βερολίνου , η οποία θα προμηθεύει με πρώτες ύλες και δημητριακά την Γερμανία , και θα αποτελεί μια ακόμη αγορά για τα γερμανικά προϊόντα...Εντωμεταξύ , οι δυτικές χώρες άρχισαν μια εκτεταμένη εκστρατεία ενημέρωσης για τον σκοπό αυτόν . Σχεδόν κάθε μέρα, αναφέρουν «εισβολή» των ρωσικών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας , αλλά σε άλλες χώρες, όπως η Σουηδία που πρόσφατα διοργάνωσε το «κυνήγι» ενός υποθετικού «ρωσικού» υποβρυχίου. Η Πολωνία απέλασε ρώσους «κατάσκοπους», χωρίς την παραμικρή απόδειξη των δραστηριοτήτων κατασκοπείας τους. Και το ΝΑΤΟ διεξάγει προκλητικές ασκήσεις κοντά στα σύνορα της Ρωσίας, σε μεγάλους αριθμούς , άρματα μάχης και εξοπλισμό...Οι χώρες του ΝΑΤΟ έχουν αποφασίσει να συντρίψουν τα νοτιο-ανατολικά της χώρας, και να ξεκινήσουν έναν οικονομικό πόλεμο με την Ρωσία. Η Γερμανία και η Γαλλία λαμβάνουν επίσης μέρος σε αυτό, παρά τις διαμαρτυρίες των λαών τους, σημειώνει η εφημερίδα.
όλο τό άρθρο ΕΔΩ

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΠΕΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΕΙΝΑΙ Ο Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!!ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΠΕΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!
Ο Ζιρινόφσκι, για τον οποίο πολλοί πιστεύουν ότι λέει φωναχτά όλα όσα σκέφτεται σιωπηρά ο Πούτιν, το είπε ξεκάθαρα: «Ο Πούτιν αποφάσισε να ξεκινήσει Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο»! Μάλιστα συμπλήρωσε τη δήλωσή του, λέγοντας ότι έρχονται ρωσικοί βομβαρδισμοί επί της ανατολικής Ευρώπης (τιμωρώντας έτσι η Μόσχα τις πρώην κομμουνιστικές χώρες που προσχώρησαν στο ΝΑΤΟ)… Ιδού τι είπε, μεταξύ άλλων, ο Ζιρινόφσκι (στον τηλεοπτικό σταθμό «Ρωσία 24»):
«Όλα τα ζητήματα πολέμου και ειρήνης, ειδικά αυτά που συνδέονται με την Ουκρανία, τα αποφασίζει μόνο ένας άνθρωπος, ο ανώτατος άρχοντας της Ρωσίας! Όπως ακριβώς την εποχή του Πρώτου παγκοσμίου πολέμου, όταν ο τσάρος Νικόλαος Β΄ έλαβε την τελική απόφαση για συμμετοχή στον πόλεμο και όπως ακριβώς την εποχή του Δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, όταν τη σωστή και οριστική απόφαση για συμμετοχή στον πόλεμο την πήρε ο Στάλιν… Έτσι θα γίνει και τώρα, στον Τρίτο παγκόσμιο πόλεμο!!! Και είμαι σίγουρος ότι η κύρια απόφαση έχει ήδη παρθεί και αυτή θα εφαρμοστεί σταδιακά, έτσι ώστε άπαντες στον κόσμο να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει»!
Και συμπλήρωσε ο Ζιρινόφσκι: «Η Ευρώπη θα πέσει και πάλι στη φωτιά! Τι θα μείνει από τις χώρες της Βαλτικής; Τίποτα! Κι εκεί έχει αεροπλάνα του ΝΑΤΟ, συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας… Κάτι που σημαίνει ότι οι χώρες της Βαλτικής, αλλά και η Πολωνία, είναι καταδικασμένες! Θα σβηστούν από τον χάρτη, δεν θα μείνει τίποτα στο σημείο που υπάρχουν τώρα αυτές!... Ας το θυμούνται αυτό οι ηγέτες των εν λόγω μικρών χωρών-νάνων… Η ανατολική Ευρώπη βρίσκεται ενώπιον της απειλής πλήρης εξαφάνισής της»!

πηγη

Τὰ δεκάχρονα ἄς βιάζονται ἀλλὰ νὰ ΜΗΝ …ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ!!!


Τὰ δεκάχρονα ἄς βιάζονται ἀλλὰ νὰ ΜΗΝ ...ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ!!!Ἀντικαπνιστῶν συνέχεια.
Αὐτὴ ἐδῶ εἶναι ἡ ἴδια φανατικὴ ἀντικαπνίστρια ψυχοπαθὴς ποὺ ἐπιθυμεῖ νὰ …προστατεύσῃ τὰ παιδάκια ἀπὸ τὴν ἀνύπαρκτη ἐπίδραση τοῦ …«παθητικοῦ καπνίσματος»! Ἐπίσης ἔκανε ἐκστρατεῖες γιὰ την…νομιμοποίηση τοῦ σὲξ μὲ 10χρονα!
Ἀντικαπνιστὲς = παράφρονες.
Φρούριον
πηγη

Για να μαθαίνει ο λοβοτομημένος νεοελληνικός ραγιαδολαός: 1.000.000 χρυσές λίρες χορήγησαν οι Άγγλοι στο ΚΚΕ κατά τη διάρκεια τής Κατοχής (1941-1944) των Δεκεμβριανών (1944) και τού Συμμοριτοπολέμου (1946-1949)

Έτσι μάς πληροφόρησε σήμερα ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας από την διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του «Η Αλήθεια δεν έχει χορηγό».
 Το ιστολόγιο «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως» έχει να προσθέση το εξής:
Οι λίρες αυτές, δεν ανήκαν καν στο πρόστυχο Βρετανικό Στέμα. Προήλθαν από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ που μεταφέρθηκε από τους πρωτοετείς Ευέλπιδες στην Κρήτη κι από εκεί βρέθηκε στην Αίγυπτο, για να καταλήξη στην υπό βρετανικό τότε έλεγχο, Νότιο Αφρική ! Με τον ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ χρηματοδοτήθηκαν οι Εαμοβούλγαροι συμμορίτες που κατέσφαξαν τον Ελληνικό Λαό ! Αυτό, δεν το είπε ο Χατζάρας.

πηγη

Εκ-κα-το-Μύρια. Κληρώνει!...της πρότεινε χρηματικό ποσό από 2 έως 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.



Η πόντια Σταυρούλα μίλησε με ονόματα και με email
Η πόντια βουλευτής Β Θεσσαλονίκης του Καημένου, η κ Σταυρούλα Ξουλίδου, αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πιέσεις από «γαλάζια» στελέχη για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και ότι είπε ο κ. Γιώργος Σούκουρης, της είπε ότι «ξέρουμε πολύ καλά την οικονομική σου κατάσταση και μπορείς να λύσεις το πρόβλημά σου και έχεις παιδιά και της πρότεινε χρηματικό ποσό από 2 έως 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.  
Η κυρία Ξουλίδου αποκάλυψε ότι Σούκουρης της έγραψε σε email ότι ο κ. Μελάς που βάζει το λαό πάνω από τα κόμματα χρηματίστηκε. Ο κ. Μελάς είπε ότι θα κάνει μηνύσεις, (που θα εκδικαστούν σε 2-3 χρόνια), η Χάννα από τα Γιάννενα είπε ότι οι ανυπόστατες καταγγελίες της βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, θα διερευνηθούν, η κομψή Ζέτα (Μακρή) είπε ότι η καταγγελία της Ξουλίδου, ήταν «πολιτικά άκομψη» , και ο ΣΥΡΙΖΑ φωνάζει την παιδονόμο Τέρπη που παραμένει προς ώρας απαθής θεατής. ΥΓ1. Ίσως παρέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας, ενοποιώντας τη δικογραφία με τον ξυλοδαρμό του Ζωγράφου. ΥΓ2. Ο Σούκουρης έχει σχέση με τον Aaron Bebe Sukura, η το εστιατόριο Sukuri Sushi;
πηγη

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Όταν οι πρόγονοι των Φραγγο-Λατίνων Τροϊκανών φώναζαν: Οι άπιστοι Έλληνες θέλουνε λίγο ψωμί και πολύ ξύλο!!!




Όταν οι πρόγονοι των Φραγγο-Λατίνων Τροϊκανών φώναζαν:
 ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θΕΛΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΨΩΜΙ
 ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!!!
 «Poco pane e molte bastonate»
Ο Παπικός Ιερομόναχος  Fra Paoli Sarpi συμβούλευε τις αρχές του Ενετικού κράτους να φέρονται τυραννικώς  προς τους υπηκόους  του ανατολικού δόγματος (Ορθοδόξους)
Πρέπει να φέρωνται  προς τους άπιστους Έλληνες πάντοτε ως άγρια θηρία και ότι χρειάζονται εις αυτούς  Poco pane e molte bastonate Λίγο ψωμί και πολύ ξύλο.

 Όπως αναφέρει μάλιστα  ο ιστορικός Δ.Πασχάλης  ο τότε Πάπας των Λατίνων στις αρχές του ΙΗ΄αιώνα  συμβούλευε τους Βενετούς διοικητάς της Πελοποννήσου :
 «…δεν πρέπει να  λησμονώμεν ότι οι Έλληνες δεν έχουσι πίστιν… όθεν δέον να μεταχειριζόμεθα αυτούς ως άγρια θηρία , να τους αποσπώμεν τους οδόντας και τους όνυχας να μην παύωμεν ταπεινούντες αυτούς και ιδίως να τους εμποδίζωμεν από την περί των όπλων άσκησιν.Ουδέν δ’άλλο να παρέχωμεν εις αυτούς ή ξύλον και άρτον, άρτον και ξυλον!
 (Δ.ΠΑΣΧΑΛΗ,Η Δυτική Εκκλησία εις τας Κυκλάδας. Σελ 18)
*Οποιαδήποτε ομοιότης των αναφερομένων με την σήμερον τυγχάνει τυχαία! 
-ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ-

ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΣ

«Συνειδητές» κινήσεις μὴ …συνειδητοποιημένων ὀργανιδίων καὶ ὀργανισμῶν.

Ένα πολύ ενδιαφέρον video μας δείχνει ένα λευκό αιμοσφαίριο να «καταδιώκει» ένα βακτήριο για να το εξουδετερώσει, αφού το πρώτα το «καταπιεί» και το χωνέψει. Ο μηχανισμός που κινεί το αιμοσφαίριο, ώστε να ακολουθεί με ακρίβεια τα ίχνη του βακτηρίου, δεν έχει σχέση με σκέψη, με λήψη αποφάσεων και συνειδητές εντολές σε όργανα για συγκεκριμένη κατεύθυνση. Κι όμως φαίνεται σαν να …«βλέπει» και να …«ακολουθεί» ΑΠΟΛΥΤΩΣ συνειδητά την λεία του.


Κάπως παρόμοια ένα φυτό, χωρίς εγκέφαλο, χωρίς νευρικό σύστημα και χωρίς μυικό ιστό, εντοπίζει με ακρίβεια την θέση του ηλίου και προσανατολίζεται πάντα προς αυτόν.
Γιατί άραγε ΟΥΔΕΠΟΤΕ μας δίδαξαν τον τρόπο με τον οποίο συμβαίνουν οι παραπάνω φαινομενικά «συνειδητές κινήσεις» οργανισμών χωρίς συνείδηση;

Πόσοι γεωπόνοι γνωρίζουν άραγε το πώς λειτουργεί ακριβώς ο μηχανισμός που στρέφει φύλλα και τα άνθη προς το φως και τον ήλιο;
Η απάντηση είναι φυσικά σχετικά απλή και πεζή…
Τόσο απλή που δεν βολεύει να την διδάσκονται και να την γνωρίζουν οι μάζες.
Αφήνουν τους ανθρώπους να φαντάζονται ότι η απάντηση βρίσκεται σε διάφορα …ακατανόητα, μεταφυσικά ή παραφυσικά φαινόμενα.
Όπως ακριβώς βολεύει αντίστοιχα το να ΜΗΝ ξέρουμε τα ονοματεπώνυμα των ιδιοκτητών της Τραπέζης της «Ελλάδος», γιατί πρόκειται για γνώσεις-κλειδιά που ξεκλειδώνουν κι αποδομούν αυτό το τεράστιο οικοδόμημα μέσα στο οποίο ζούμε χωρίς να αντιδρούμε.

Είναι κορυφαίας σημασίας η δημιουργία συγχύσης για τις βασικές αρχές, επάνω στις οποίες βασίζονται οι λειτουργίες της φύσεως ή οι οικονομικές πρακτικές.
Ξεκινώντας το ταξίδι μας στην ζωή, χωρίς να γνωρίζουμε βασικά πράγματα, θα είναι πιο εύκολο για το σύστημα να μας επιβάλει παραλόγους τρόπους ερμηνείας της πραγματικότητας.
Έτσι βρίσκουν χώρο στην ζωή μας τ’ άστρα, τα μέντιουμ, οι προφητείες και οι οικονομικές θεωρίες.
Όλα στοχεύουν στο να καταστήσουν λογικό το παράλογο, κάτι που αποφέρει τρομερά κέρδη σε όσους επωφελούνται από την αδυναμία των ανθρώπων να συμπληρώσουν μόνοι τους τα κενά, που σκόπιμα δημιουργούνται από την παιδεία κατά την περιγραφή του κόσμου.

Σίγμα
ΠΗΓΗ

Ἔχουν κάθε δικαίωμα ἐπανεντάξεως στὶς εὐρωπαϊκὲς κοινωνίες οἱ χασάπηδες τῆς ISIS.


Οι αποκεφαλιστές της ISIS θα μπορούν να επιστρέψουν στην Αγγλία και να συνεχίσουν την ζωή τους, αρκεί να δώσουν τα στοιχεία τους…Ἔχουν κάθε δικαίωμα ἐπανεντάξεως στὶς εὐρωπαϊκὲς κοινωνίες οἱ χασάπηδες τῆς ISIS. Αρκεί δηλαδή να επιτρέψουν την αστυνομία να τους παρακολουθεί και τέλος αφού κάνουν ένα σεμινάριο πολιτισμού.
Οι νοικοκυραίοι που απλά χρωστούν στην εφορία μπορούν να καταλήγουν στην φυλακή αλλά οι αποκεφαλιστές, εφόσον υπηρέτησαν το Ισραήλ, θα εντάσσονται στην κοινωνία ως πρώην …αμαρτωλοί.
Σίγμα
ΠΗΓΗ

ΟΙ ΧΟΡΤΑΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ- Έδωσαν σε Άστεγο μια ΠΙΤΣΑ και δείτε τι Υπέροχο έκανε Αυτός!!!
Ένα κοινωνικό πείραμα έκαναν … οι ET και Dennis του OCK TV. Αρχικά παριστάνοντας του ζητιάνους ζήτησαν φαγητό από τυχαία άτομα στο δρόμο. Μετά έκαναν δώρο μια ολόκληρη πίτσα σε έναν πραγματικό άστεγο. Δείτε τί συνέβη και στις δυο περιπτώσεις στο βίντεο:



Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ