Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΟΦΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  Ο C.W.Leadbeater,μας πληροφορεί ότι, ο κόσμος μας κυβερνάται από μια αδελφότητα Μυστών οι οποίοι αφού έφθασαν στην ένωση με το θείο , παραμένουν στην γή για να καθοδηγούν την ανθρωπότητα. 
Σύμφωνα με τα παραπάνω, η αδελφότητα αυτή , φθάνοντας στην ένωση με τον θεό έγιναν θεοί γι αυτό και έχουν την ικανότητα να παραμένουν στην γή και να μας οδηγούν. 
Λέει μάλιστα πώς: «Κατ’ αρχήν δεν υπάρχει τυχαία ανάπτυξη, αυτή καθοδηγείται αφανώς από σώμα τελειοποιηθέντων ανθρώπων, το οποίο ονομάζεται Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα – σώμα το οποίο υπάρχει για να εκτελεί την Βούληση του Λόγου του Ηλιακού μας συστήματος . 
Εργάζεται με έναν μηχανισμό τόσο ευρύ και πολύπλοκο , ώστε από το φυσικό πεδίο δεν μπορούμε να διακρίνουμε παρά ένα μόνο τμήμα της λειτουργίας του …Εξ άλλου η μέθοδος της εξελίξεως είναι κυκλική .»
Λέγετε ακόμη πώς όλες οι θρησκείες του κόσμου έχουν δημιουργηθεί από αυτούς, με σκοπό την καθοδήγηση των ανθρώπων , αλλά ακόμα και το ότι πίσω από κάθε θρησκεία υπάρχει πάντα ένα κρυφό ιερατείο μυστών που γνωρίζει την σύντομη οδό ανάπτυξης έχοντας πρόσβαση σε κρυφές γνώσεις. 
Τι ακόμα να μας πούν για να καταλάβουμε ότι αιώνες επί αιώνων οι λίγοι αυτοί που άλλοτε ονομάζονται θεοί και άλλοτε ιερείς ή πλανητάρχες , είναι αυτοί που κατευθύνουν την ζωή των ανθρώπων πάνω στην γή. 
Είναι αυτοί που κατέχουν την πολιτικοοικονομική δύναμη , αυτοί που κάνουν τους πολέμους, αυτοί που ταράσσουν το πλανητικό κεντρικό σύστημά ανελίξεως της Γής.
Είναι οι αρχαίοι οφίτες Άτλαντες πίσω από κάθε τι που εμποδίζει την αφύπνιση της μνήμης για να κρατούν τον άνθρωπο δέσμιο στην φυλακή που τους έχει εγκλωβίσει την θέληση και τον νού τους .
Όμως ποιών ανθρώπων; Κάποιων συγκεκριμένων ίσως; Κάποιων ουράνιων; 
Γιατί πάνω στην Γή υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωποειδή.
Ο Άτλαντας Προμηθέας ήταν ένας από αυτούς που μετάλλαξε το ανθρωποειδή του πλανήτη, τον Νεάτερνταλ, και δημιούργησε τον Κρομανίον. 
Η επιστήμη της ανθρωπολογίας δεν γνωρίζει πώς εξαφανίσθηκε ο Νεάτερνταλ μετά την εμφάνιση του Κρομανίον. Όμως οι μελέτες για το DNA του Νεάτερνταλ αποκαλύπτουν ότι συγγενεύουν με αυτό του χιμπατζή.
Ο μυστικιστής Δαβίδ Γούντ ,αφήνει πολλά υπονοούμενα μέσα από ένα υποθετικό σενάριο μιάς τέτοιας παρέμβασης από ουράνιους επιστήμονες, τους Ελοχείμ. 
Λέει ότι όταν αυτοί ήρθα στο δικό μας πλανητικό σύστημα, πήραν ένα θηλυκό ανθρωποειδή και με τεχνική γονιμοποίηση, βάζοντάς του ουράνιο γονίδιο, δημιούργησαν τέσσερις τέλειους ανθρώπους και έναν ατελή. 
Τον Όσιρη, τον Σέτ , την Ίσιδα και την Νέφθιδα. 
Το ατελή ήταν ό Χόρους. Αυτοί οι τέσσερις , έχοντας την κατάλληλη από τους ουράνιους εκπαίδευση, δημιούργησαν με την σειρά τους, τούς Νεφελείμ .
Από τά σενάρια, που πολύ πιθανών να είναι πράγματι γνώσεις της ανθρώπινης πορείας πάνω στην γή, βλέπουμε ότι ο πόλεμος γίνετε ανάμεσα στο ευγενικό ανθρώπινο γένος και στο μεταλλαγμένο. Είναι ο πόλεμος που γίνονται ανάμεσα στους ανθρώπους του Φωτός και σε αυτούς του Σκότους. 
Ανάμεσα σε αυτούς που το σπέρμα τους είναι ουράνιο και σε αυτούς που το σπέρμα τους είναι χωμάτινο. Ανάμεσα σε αυτούς που πορεύονται προς τα Ηλύσια Πεδία και αυτούς που άγουν προς το αιώνιο Σκότος των Ταρτάρων.
Το σύμβολο του όφεως έχει ταυτισθεί με δύο έννοιες. 
Από την μια, με την ηλεκτρομαγνητική γήινη ενέργεια , την υπό κάτω της Σελήνης , και από την άλλη, με την εσωτερική ενέργεια που διαπερνά τα ‘όντα, και εδρεύει στον κόκκυγα. Όπως μέσα μας κυκλοφορεί η διεγερτική ενέργεια που περνά σαν σε κανάλι την σπονδυλική μας στήλη, έτσι, και η γήινη ενέργεια ώς τελουριακά υπόγεια ρεύματα του πλανήτη, κινούνται υπογείως και δια μέσων διαφόρων κομβικών σημείων, μπορούμε να δούμε να εκτονώνετε ένα συσσωρευμένο μεγάλο μέρος αυτής της δύναμης, όπου , στο σημείο εκείνο πού συμβαίνει , συνήθως υπάρχει και μια πύλη είσοδος στον κάτω κόσμο .
Το σχήμα αυτών των τελουριακών μοιάζει με την κίνηση των όφεων, και στα σημεία όπου υπάρχει τέτοια γήινη ενεργειακή συσσώρευση δημιουργείται επικίνδυνο πεδίο για την υγεία .

Η ελικοειδής αυτή κίνηση της ενέργειας, αναπαριστάνετε από την κίνηση του όφη. 
Δεν είναι τίποτα τυχαίο , ακόμα και το ότι υποσυνείδητα έχει συνδεθεί το φίδι με το ύπουλο και το κακό. 
Το επικίνδυνο αυτό ερπετό ήταν ένας εχθρός του ανθρώπου αφού κινδύνευε από το δηλητηριώδες του δάγκωμα τόσο συχνά, που από την πανάρχαια εποχή του Ορφέα, βλέπουμε τον ποιητή να έχει αφιερώσει σχεδόν σε όλο του το έργο 
« Περί Λίθων», συμβουλές για την αποφυγή δαγκώματος από φίδια. Συγκεκριμένα, αρχίζει λέγοντας, 
«Ο υιός της Μαίας, {ο Ερμής} πού μας παρέχει πολλά ωφελήματα, έδωσε είς τους ανθρώπους δώρον του Διός , ο οποίος αποτρέπει κακόν, ήλθε μεταφέρων αυτό, διά να έχωμεν ένα βέβαιον αμυντικόν μέσον κατά της δυστυχίας». Και τονίζει, «…προς τους συνετούς απευθύνομαι πού έχουν αγαθή καρδιά και πεποίθηση είς τους θεού, με τους ανόητους όμως δεν είναι δίκαιον να ασχοληθώμεν» 
Το δώρο πού φέρνει ο Ερμής , πού αντιπροσωπεύει τον νού, είναι η διά της Επιφύσεως φώτιση και γνώση. 
Προσέχτε όμως πώς αναφέρετε προς τους συνετούς, πού σημαίνει τους ευφυείς και νοήμονες, τους έχοντες Νού, ενώ τους ανόητους τους αποφεύγει. 
Αυτό δηλώνει πώς υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων. 
Σε αυτό το δεύτερο ονάνθρωπο θέλουν να συμπεριλάβουν και τους έλλογους νοήμονες μέσω της απενεργοποίησης της Επιφύσεως των , οι εξουσιαστές Οφίτες υποχθόνιοι Άτλαντες.
Το κακό πού εξουδετερώνει το δώρο του Ερμή, είναι ο όφις, η υπογήϊνη ενέργεια του Εωσφόρου. 
«Θα γνωρίσει {ο άνθρωπος} επίσης να σταματήσει το σφύριγμα του δράκοντος, πού βαδίζει κατά γής , και να σβήσει το δηλητήριο των φιδιών πού έρπουν.»
Υπόσχεται δε πώς ο Ερμής {νούς} έχει μέσα στο σπήλαιό του {το κρανίο του εγκεφάλου}, πλείστα δώρα , αθάνατα και αληθινά , «…τά οποία εκτελούν τά πάντα ταχέως, και όποιος επιτύχει αυτά, είναι ημίθεος και ευτυχής.»
Μπορεί δηλαδή να έχει πρόσβαση στο Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας , πού γίνεται Πύλη Θαυμάτων. ..

Πώς όμως διατήρησαν αυτή την γνώση οι άλλοι, αυτοί που στον κόσμο μας ελέγχουν την ανθρωπότητα και κατευθύνουν την πλανητική μοίρα; 
Πιο πάνω αναφέραμε πώς η Υπόφυση εκφράζετε από το ρήμα «Βλέπω», ενώ η Επίφυση από το ρήμα «Γνωρίζω». 
Με τον τρόπο δηλαδή που όλοι οι άνθρωποι σήμερα λειτουργούν. 
Ο τρόπος που μέσω των υλικών στοιχείων διατηρείται η μνήμη και η γνώση. 
Γιατί όπως μας λέει ο Πλάτωνας, ο Σωκράτης είχε κατηγορήσει την γραφή και τον εφευρέτη των γραμμάτων {που θεωρείται ο Ερμής ο Τρισμέγιστος για τους Αιγυπτίους και ο Παλαμήδης για τους Έλληνες}, γιατί μέσω αυτής διατηρείται μέν η μνήμη της ιστορίας , ενώ από την άλλη χαλαρώνει και χάνετε η εγκεφαλική μας μνήμη. 
Και όπως θα παρατηρήσει ο μελετητής των έργων του Πλάτωνα, αυτό που κάνει ο Σωκράτης με κάθε συνομιλητή του , δέν είναι άλλο από το να ασκεί μέσω του διαλόγου και των ερωτήσεων την τέχνη της Μαιευτικής. 
Δηλαδή να εκμαιεύει την γνώση μέσα από τον καθένα η οποία βρίσκετε εν ύπνω, και με τον τρόπο αυτόν να αφυπνίζετε η ψυχή που διατελεί εν λήθη. 
Και βέβαια δέν αναφερόταν στους χωμάτινους των ατλάντων ανθρώπους, αλλά σε αυτούς που προέρχονται από το θείο πρώτο στοιχείο της δημιουργίας , τους έχοντες επίφυση , καί που μέσω της εσωτερικής μνημικής αφύπνισης θα την ενεργοποιήσουν.

Οι άτλαντες, επί την γή είχαν και έχουν 10 αντιπροσώπους μέσω των οποίων οργανώνουν τα σχέδιά τους με κατεύθυνση των εντολών των 72 υποχθόνιων βασιλέων τους.
Όλοι τους είναι εβραίοι.
Προέρχονται από τους αρχηγούς των 10 φυλών που είχαν εξόριστοι πέρα από την Βαβυλώνα .
Ο πρώτος , ο αρχαιότερος , που είχε έρθει σε συνεργασία μαζί τους, ήταν ο Μωυσής. 
Μυημένος ο Μωυσής στην αδελφότητα του όφεως, απειλεί και κάνει επίδειξη της δύναμής του στους ιερείς της Αιγύπτου, όταν σε φίδι μεταμόρφωσε την ράβδο του μπροστά στον Φαραώ συναγωνιζόμενος τις δυνάμεις του αιγυπτίου βασιλιά. 
Δυνάμεις που φαίνεται να προέρχονται από δύο διαφορετικά , αλλά με ίδιες γνώσεις ιερατεία. 
Συγκεκριμένα, ο Φαραώ Αμένοφις IV, αλλάζοντας το όνομά του σε Ακενατόν, της 18ης δυναστείας ,βασίλεψε στην Αίγυπτο από το 1379 έως το 1362 π.Χ. και έβαλε μπροστά ένα μεταρρυθμιστικό σχέδιο που έσπασε την πολυθεϊστική παράδοση της Αιγύπτου. 
Εγκατέλειψε ή υποβίβασε τους παλιούς θεούς και προσπάθησε να επιβάλλει τη μονοθεϊστική λατρεία του Ατόν, ώς θεού μοναδικού του Ήλιου. 
Το περίεργο είναι ότι την περίοδο της βασιλείας του πατέρα του δεν αναπαριστάνεται μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 
Το ασυνήθιστο αυτό γεγονός μπορεί να οφείλεται στην ασθενική φύση και το παράξενο παρουσιαστικό του. 
Το άλλο περίεργο είναι ότι η ανατροφή του, ανατέθηκε στο ιερατείο του Ρα {σύμφωνα με την αιγυπτιακή μυθολογία, ο θεός Ρα ήταν ο δημιουργός των θεών, των ανθρώπων, και του κόσμου} και όχι στο ιερατείο του Άμμωνα, {του Αιγυπτιακού Θεού Ήλιου που ταυτίσθηκε με τον θεό Δία}, παραδοσιακού προστάτη του βασιλικού οίκου. ..

Όταν ορίστηκε διάδοχος, εισηγήθηκε τη λατρεία του Aτόν ως ύψιστου θεού-δημιουργού. Λίγο μετά τον ένατο χρόνο της βασιλείας του έκλεισε τους ναούς των άλλων θεών, εξαπέλυσε σκληρές διώξεις κατά των ιερέων του Άμμωνα και διέταξε τη διαγραφή του ονόματός του, καθώς και της λέξης «θεοί» από όλα τα μνημεία της χώρας. 
Τέλος, προετοιμαζόταν εντατικά το τρίτο στάδιο της μεταρρύθμισης, που περιελάμβανε την απελευθέρωση των δούλων, την κατάργηση των προνομίων των αριστοκρατικών οικογενειών και την απαλλοτρίωση και αναδιανομή της γης. Οι οργανωμένοι Χετταίοι και οι ημιβάρβαρες σημιτικές φυλές της ενδοχώρας οι Χαμπίρι, βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν επιδρομή στην πλούσια λεία των ασιατικών κτήσεων της Αιγύπτου. 
Μετά το θάνατό του, ο Aκενατόν χαρακτηρίστηκε «καταραμένος», η πρωτεύουσά του εγκαταλείφθηκε, τα κτίσματά του καταστράφηκαν και το όνομά του διαγράφτηκε από τα επίσημα αρχεία του κράτους.
Οι διάδοχοί του άλλαξαν τα ονόματά τους αντικαθιστώντας την ρίζα Ατόν με την ρίζα Άμμων και κατήργησαν όλα τα μέτρα του προκατόχου τους.
Με τον θάνατό του, το 1317 π.χ., ιδρυτής της 19ης δυναστείας έγινε ο Μινπεχτυρέ Ραμεσού, γνωστότερος ως Ραμσής Α’. Στα χρόνια αυτού του Φαραώ, τοποθετείται και η εκδίωξη των υπολειμμάτων των σημιτικών φυλών από την Αίγυπτο, που μας είναι γνωστή σαν Έξοδος των Εβραίων Το ιερατείο του Ατόν κατόπιν , έδρασε μέσα από την μύηση του Μωϋσή. 
Ο ψυχανάλυσης Ζίγκμουντ Φρόϊντ, είπε για τον Μωϋσή πώς , δεν ήταν εβραίος, αλλά  ήταν ιερέας της θρησκείας του Ατόν,   καί ότι  εξαιτίας αυτού τού  αιγυπτίου που θέλησε να ιδρύσει ένα νέο βασίλειο εκτός Αιγύπτου , οι εβραίοι βρήκαν μια θρησκεία και μια πατρίδα. 
Ακόμα και η επιλογή της Ιερουσαλήμ , ήταν μια θέση γνωστή και επιλεγμένη από την εποχή του Ακενατόν, με σκοπό την εξουσία τριών θέσεων – κλειδιά όπως , η πρώτη στην Συρία με βάση την Ιερουσαλήμ και τον έλεγχο των ασιατικών περιοχών, η δέυτερη στην Αιθιοπία και ή Τρίτη στην θέση Τελ ελ Αμάρνα, λίγα χιλιόμετρα από την Θήβα και την Μέμφιδα. 
Από τά παραπάνω μπορούμε να παρατηρήσουμε πώς όντως δρούσε ένα δεύτερο ιερατείο στην Αίγυπτο από όπου ξεκίνησε η θρησκεία του Ατόν. 
Τα δύο αυτά ιερατεία ήταν , όπως λέει στο «υποθετικό» του έργο ο Δαβίδ Γούντ που αναφέραμε πρίν, προερχόμενα από τους τέσσερις άνθρωπους που δημιουργήθηκαν από τους Ελοχίμ, τόν Όσιρις την Ίσιδα , τόν Σέτ και τήν Νέφθιδα , εκπαιδευμένοι από τους ουράνιους ερχόμενους επιστήμονες, που είχαν χωρισθεί σε δύο δυνάμεις. 
Αυτή του Όσιρη και της Ίσιδας , με την θρησκεία του Άμμωνα , και αυτή του Σέτ και της Νέφθιδας με του Ατόν.
Δέν ήταν δηλαδή ο Μωυσής, παρά το όργανο τους, ο οποίος με νέες εντολές από το ιερατείο του , μαζί με όλους αυτούς τους ταλαίπωρους, περιπλανήθηκαν επί 40 χρόνια στην έρημο. 
Από εκεί και μετά αρχίζουν την δράση τους οι υπό των εντολών των αρχαίων Ατλάντων ώς έρμαιά τους. Έρμαια του Εωσφόρου . ..

Αναζητώντας την φυλετική προέλευση αυτών των δέκα επιχθονίων πού ανέλαβαν τον ρόλο τών επί τήν γή εντολοδόχων των , η έρευνα μάς κατευθύνει στους Εβραίους.
Διατηρείται μια αρχαία ιστορία , σχετικά με τους εβραίους, των εκ των δέκα φυλών που αποτελούσαν το κράτος του Ισραήλ, και οι οποίοι εδιώχθησαν από τον Ασσύριο βασιλιά Ναβουχοδονόσορ , πού έχει σχέση με το τι τους συνέβη κατά την εξορία τους στην έρημο πέρα από την Βαβυλώνα. 
Κατά αρχήν οι Δώδεκα φυλές των εβραίων χωρίσθηκαν σε δύο βασίλεια, αυτό του Ισραήλ που αποτελείτο από τους Δέκα φυλές [οι μετέπειτα Ασκεναζί] με δέκα ιεράρχες αρχηγούς όπως είπαμε , και αυτό του Ιούδα [Σεφαραδίν]στο νότιο μέρος , που ήταν των δύο φυλών, του Ιούδα και του Βενιαμίν. 
Το Ισραήλ αποτέλεσε σημείο αναφοράς ως προς την διαφθορά του και την ανηθικότητα , λόγοι για τους οποίους ο Ναβουχοδονόσορ όταν κατέλαβε την περιοχή δεν έδιωξε τις δύο φυλές , δηλαδή δεν πείραξε το βασίλειο του Ιούδα, αλλά κυνήγησε μόνο αυτούς του Ισραήλ και τον λαό του.  Μαζί μέ τούς 10 βασιλείς τους εξορίσθηκαν στήν έρημο τής Βαβυλώνας .
Αυτό από μόνο του θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι κάτι το ιδιαίτερο συνέβαινε με αυτούς και είχαν δημιουργήσει τέτοιο μίσος.
Εκεί, στον τόπο της εξορίας τους , λέγετε ότι, από μυστικά ανοίγματα- περάσματα στην γή, βγήκαν από τον υπόγειο κόσμο διαβολικά βδελύγματα τα οποία ήρθαν σε συμφωνία με τους αρχηγούς – ιερείς του λαού του Ισραήλ. 
Με την υπόσχεση ότι θα τους δώσουν δύναμη και κυριαρχία, και πώς θα γίνουν εξουσιαστές επί όλων των λαών στην Γή , ήρθαν σε συμφωνία, με αντίτιμο να γίνουν τυφλά τους όργανα, να υπακούουν στις εντολές τους , και να υπηρετούν πιστά τους στόχους τους. 
Αυτό η θρησκεία θα το μετέφραζε, πώς έγιναν υπηρέτες του Σατανά και έχασαν την ψυχή τους. 
Σε μεταφυσικό επίπεδο πάλι, θα μπορούσαμε να προσθέσουμε πώς, χάνοντας την θέλησή τους, άφησαν ένα κενό μέσα τους, σαν τα κούφια καλάμια, το οποίο κατέλαβαν οι οντότητες εκείνες του υπογήινου χώρου, που χρειαζόντουσαν σώματα τα οποία θα τους εξυπηρετούν τους σκοπούς τους.
Πέρα από το αν είναι θρύλος , αλήθεια ή ψέμα, το ότι υπάρχει μια τέτοια υπόθεση αφήνει υπονοούμενα για το τι μπορεί να σημαίνει περαιτέρω το θέμα. 
Κατά πρώτον το ότι εκεί στην εξορία τους ήρθαν σε επαφή με κάποιους υπογήινους μπορεί να έχει όντως να κάνει με κάποια φυλή που ζεί σε ένα υπόγειο βασίλειο με την οποία έκλεισαν συμφωνία ότι θα γίνουν τα υποχείριά τους στον πάνω κόσμο. 
Από την άλλη , η πιθανότητα να αποτελούν οι ίδιοι οι δέκα αρχηγοί τους , αντιπροσωπευτικά πρόσωπα, εντολοδόχοι , των Ατλάντων . 
 
... Οι Άτλαντες , δεν ξέχασαν ποτέ την ήττα τους από τους Έλληνες, και δεν έπαψαν ποτέ να επιδιώκουν την διάνοιξη μιάς νέας Στύγας πού θα τους οδηγήσει στον ουράνιο Όλυμπο.Ο  ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ), ΜΕ «ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ» – ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ… ΠΙΑΤΣΑ!


Γράφει ο Αντίοχος.
Ένα καθόλου… απρόσμενο καλοκαιρινό δωράκι έλαβαν τα κόμματα που συγκέντρωσαν πάνω από 50.000 ψήφους στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου. Με «εντολή Σαμαρά», λοιπόν, την οποία υλοποίησε ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, διατέθηκε κονδύλι ύψους 2,8 εκατομμυρίων ευρώ, για τα… πτωχά μας κόμματα . Πιο συγκεκριμένα, οι συριζομούρηδες θα τσεπώσουν 848.266 ευρώ, οι θαμώνες της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού 725.681 ευρώ, 256.150 ευρώ η μεταμφίεση του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ («Ελιά»), 210.980 ευρώ θα πάρει το «Ποτάμι», 195.167 ευρώ το ΚΚΕ, 110.524 ευρώ το κόμμα του προέδρου Πάνου, 86.046 ευρώ το ΛάΟΣ (ευτυχ΄ως που έζησες για τα χαρείς – σε καλή μεριά πρόεδρε Γιώργο!), 38.341 ευρώ το πτώμα της ΡΗΜΑΔ και 28.881 ευρώ οι Οικολόγοι. Η Χρυσή Αυγή δικαιούται κάποια χρήματα, αλλά δε θα πάρει μία, γιατί 1ον) Δεν ανήκει στο… συνταγματικό τόξο και 2ον) Τα επιστρέφει στον ελληνικό λαό, κι έτσι χαλάει την… πιάτσα!

Υπενθυμίζουμε, ότι προ των εκλογών του Μαΐου είχε δοθεί προκαταβολή στους φαταούλες αυτής της χώρας, ως εξής: Το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ έλαβε 1.368.360 ευρώ (τα έκοψαν και τα έραψαν για να πάρει τη μερίδα του λέοντος!), η ψοφοδεξιά 1.337.770 ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ 352.730 ευρώ, το ΚΚΕ 320.110 ευρώ, το ΛάΟΣ 261.310 ευρώ, οι Οικολόγοι Πράσινοι 128.310 ευρώ, το κόμμα Καμμένου 52.570 ευρώ, η ΡΗΜΑΔ 43.820 ευρώ και η Χρυσή Αυγή ούτε δεκάρα τσακιστή!

(ΥΓ): Παλλαϊκή ευχή και κατάρα: να τα φάνε φάρμακα τα λαμόγια! ethnikismos.net

Πώς να ξεφορτωθείτε με... στυλ το κινητό σας αν χτυπήσει ενώ είστε στον αέρα...

Γέροντας Παϊσιος..«Ο διάολος σήμερα έχει τρία πλοκάμια. Για τους φτωχούς τον κομμουνισμό, για τους πιστούς χριστιανούς τον οικουμενισμό και για τους πλουσίους τη μασωνία»!

Κήρυξαν πόλεμο κατά της Ορθοδοξίας!
Όψιμοι πολιτικοί διώκτες της Εκκλησίας σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις!
Οι μεν (ΝΔ) επιδιώκουν διακαώς να καταργήσουν την αργία της Κυριακής, οι δε (ΣΥΡΙΖΑ) προτείνουν μεταξύ άλλων, στη συντονισμένη αλλά απεγνωσμένη προσπάθεια αποδόμησης της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα, την κατάργηση της μισθοδοσίας των κληρικών και την ανάληψη της μισθοδοσίας από ειδικό φόρο πιστών (!!!).
Και οι δύο κομματικές παρατάξεις συναγωνίζονται για το ποιος θα ευαρεστήσει περισσότερο τα κέντρα του μυστηρίου της ανομίας, εντός και εκτός Ελλάδος... Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι εξαιρούνται οι υπόλοιπες κομματικές παρατάξεις του υπάρχοντος πολιτικού δημοκρατικού συστήματος από τον κατ’ εξοχήν κανόνα αποστασίας από το λειτουργικό πλαίσιο που έχει ορίσει ο τριαδικός Θεός!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τσίπρας Liberation και ντε Ρότσιλντ

Τι λέει η Γαλλική (λέμε τώρα) εφημερίδα Liberation για τον Τσίπρα και ποια η σχέση της σοσιαλιστικής αυτής εφημερίδας με τον ντε Ρότσιλντ;
για να δούμε κάποια πράγματα:






ιδού το σχετικό άρθρο:

Η liberation είναι γνωστή "Γαλλική" Εφημερίδα που εκφράζει Σοσιαλιστικές νεφέλες. Ο Σοσιαλισμός είναι γνωστό ότι ήταν σχέδιο 100% ΕβραιοΣιωνιστικό (αποδείξεις ΕΔΩ και ΕΔΩ) για ευνόητους λόγους, πως αλλιώς θα άνοιγαν οι πόρτες σε κάθε χώρα για να μπορούν να εισβάλλουν, να την ελέγξουν και να επιβάλλουν μια μέρα τον Μεσία τους; Λέτε γι αυτό ο Εθνικισμός να είναι "κακός";
Από το 2005 στα φανερά πλέον ο Έντουαρντ ντε Ρότσιλντ κατέχει μεγάλο ποσοστό της εφημερίδος όπως βλέπουμε στο wikipedia:

Το ερώτημα εδώ είναι... πως είναι δυνατόν ο Αριστερός Τσίπρας που μιλάει για το κακό κεφάλαιο του οποίου θα πάρει τα χρήματα για να τα μοιράσει στον φτωχό λαό να προβάλλεται τόσο έντονα όχι μόνο από το κεφάλαιο αλλά και από τους ιδιοκτήτες του Τραπεζικού Συστήματος;

για να δούμε όμως και κάτι ακόμα...που αλλού στο παρελθόν συναντήσαμε το όνομα ντε Ρότισλντ;
Η παρουσία των Ρότσιλντ στην Ελλάδα:
Μετά το 1834, και την ανακύρηξη της Αθήνας ως πρωτεύουσα της ανεξάρτητης Ελλάδας, αναπτύχθηκε μία μικρή εβραϊκή κοινότητα. Αριθμός εβραϊκών οικογενειών από τη Γερμανία ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα.Μεταξύ αυτών και ο χρηματιστής Μαξ ντε-Ρότσιλντ, ο οποίος συμμετείχε στην ακολουθία του βασιλιά Όθωνα. Μέσω της Δουκίσσης της Πλακεντίας αποκτήθηκε μια μεγάλη έκταση για την ανέγερση της Συναγωγής (1843).
στοιχεία από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.)
Λινκ: http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=476&Itemid=46
Τα πράγματα θα ήταν απλά αν δεν είχαν να κάνουν με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος...
Εδώ βλέπουμε το ΦΕΚ με το οποίο ο Όθων ανοίγει τις πύλες για την ιδιωτική Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στην οποία έδωσε το Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο:
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF
Στο επίσημο χρονολόγιο της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος, που ούτε Εθνικής ήταν ποτέ ούτε της Ελλάδος, βλέπουμε τους αρχικούς μετόχους:

μην σας μπερδεύει το γεγονός ότι έδωσαν 1000 μετοχές στο Κράτος, ήταν θέμα χρόνου να τις πάρουν πίσω αφού το Κράτος θα δανειζόταν αποκλειστικά από την Τράπεζα αυτή... hard to believe? ιδού οι απόδειξις μέσα από το επίσημο χρονολόγιο της ΕΤΕ:

Εντέχνως αποκρύπτουν το ποιος κατείχε τις 2.750 μετοχές από τις 5.000 του συνόλου (ήτοι 55%), δηλαδή το πλειοψηφικό πακέτο της ΕΤΕ. Ένα 55% το οποίο συνεχώς μεγάλωνε... Δείτε ΕΔΩ το βαρύτερο σε σημασία άρθρο ολόκληρου του Ελληνικού διαδικτύου που έχει να κάνει με την Εθνική Τράπεζα και την μετέπειτα Τράπεζα της Ελλάδος και το υποτιθέμενο Ελληνικό Κράτος...

επίσης σημαντικό στοιχείο που αναφέρει το χρονολόγιο είναι το:
λέτε να έχει να κάνει με την δολοφονία του Καποδίστρια η ίδρυση της Εθνικής Χρηματιστικής Τράπεζας; μπα μην τα πιστεύετε αυτά, είναι συνωμοσιολογίες...

ΤΩΡΑ- ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ: ΟΥΤΕ ΔΟΛΑΡΙΟ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!




ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΧΙ ΑΠΟΙΚΙΑ!!! Φωνάζουν οι διαδηλωτές.
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ή ΚΟΡΑΚΙΑ
ΣΚ*** ΣΤΑ HEDGE FUNDS
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΔΟΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΤΑ ΕΜΠΡΙΜΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ.

olympia.gr

πηγή

Κάποιοι άρχισαν να την "ψάχνουν" για τα καλά...


Τα πάντα ξεκινούν σχεδόν 3000 περίπου πίσω όταν οι Εβραίοι έπρεπε να αποκόψουν τον λαό τους από τον Ελληνικό πολιτισμό. (όπου Ελληνικός πολιτισμός για την εποχή εκείνη μιλάμε για τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό). Έγραψαν διάφορες εντολές (του Γιαχβέ) για να μην υπάρξει περίπτωση αποδοχής του πολιτισμού που πρέσβευε ο Ελληνισμός. Παράδειγμα το ου ποιήσεις κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση. Έτσι όλα τα αγάλματα, μεταγενέστερα οι πίνακες πορτρέτα κλπ δεν είναι αποδεκτά από αυτούς. Μεταξύ των άλλων δημιούργησαν και τις θρησκείες. Από εκεί προέρχεται και το εκλεκτός του Θεού (παπάρια…). Επιπλέον εδώ και 2000+ χρόνια εργάζονται συλλογικά για τον ίδιο σκοπό. Την οικονομική επικράτηση. Με διάφορους τρόπους το κατάφεραν. 

Το ζήτημα είναι ότι αυτή η επικράτηση μετατρέπεται σε τυραννία… αιτίας της πίεσης που νιώθουν πολλοί ανά τον κόσμο, άρχισαν να την ψάχνουν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ακόμα περισσότεροι να μάθουν αλήθειες που επί χρόνια ήταν κρυμμένες… Και από εκεί ξεκινάει το ζήτημα…. Η αναζήτηση πληροφοριών έφερε τους Εβραίους σε δύσκολη θέση τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι δυνατόν ο κόσμος να βυθίζεται στη απόλυτη φτώχεια και οι Εβραίοι να είναι αυτοί που πάντα προοδεύουν και να μην ανησυχούν.  Για να αποφύγουν την μεγαλύτερο ψέμα... (κατά κάποιους) έχουν απαγορεύσει την αναζήτηση πληροφοριών για το ολοκαύτωμα. Ναι αυτό των 6 εκατομμυρίων που αναφέρονταν σε γραπτά κείμενα από 1907 στην Ρωσία.  Αυτή είναι όλη η αλήθεια… Όταν τους βλέπεις να διαβάζουν περίεργα “εθνικιστικά” blogs….εύκολα καταλαβαίνεις τον φόβο τους… Όταν “αποκαλύπτουν” τους “εχθρούς” τους οι Εβραίοι καλό είναι να προσέχουμε. Οι περισσότεροι “εχθροί” των Εβραίων είναι “κατασκευασμένοι” από τους ίδιους.  

Δεν τους νοιάζει η Γάζα. Στα παπάρια τους και ο Ο.Η.Ε.  Μια από τα ίδια και στη Συρία...

 Αυτό που τους απασχολεί είναι η διατήρηση της παγκόσμιας κυριαρχίας… μέσα από την τοκογλυφία..είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση όπως μας έλεγε ο ανθέλληνας Παπανδρέου όταν μας έχωνε με χαμόγελο στο ΔΝΤ…. Που θα πάει λοιπόν αυτό το επικίνδυνο πράγμα; Τώρα λοιπόν και σε “ασφαλές” περιβάλλον “ναζιστών”, ψευτοσωτήρων, ομοφυλόφιλων, ΜΜΕ,  κολεγιόπαιδων και νεοταξιτών βγαίνουν να παραστήσουν τα θύματα…..  Έχουν έτοιμους γραμμένους τους λόγους τους από την ναζιστική-κομμουνιστική εποχή που πάλι χρηματοδότησαν οι ίδιοι. Αναζητούν απλά θεατές για την παράστασή τους…. για να κερδίσουν χρόνο.  “Παράσταση” από αυτές που κατά καιρούς έχουν χρηματοδοτήσει οι Ροκφέλερ, Ρότσιλντ, Μπους και το κακό συναπάντημα….. 

Παράσταση όπως και οι μισητές  “μη κυβερνητικές οργανώσεις” των διαφόρων Σόρος ….. Την Νέα Τάξη που θέλει τον άνθρωπο χωρίς φύλο και οικογένεια…Την νέα τάξη των Ισλαμιστών. Την νέα τάξη που δεν αποδέχεται το ανθρώπινο είδος του θεού.....τραγική περίπτωση οι χριστιανοί της Συρίας... Ο ουκρανικός λαός που έχει υποστεί τα πάνδεινα από τους Εβραίους Εσκενάζυ. Οι εβραιομπολσεβίκοι εξόντωσαν δέκα εκατομμύρια Ουκρανούς. Το αποτέλεσμα;; Σκοτώνονται μεταξύ τους… ενώ οι πολιτικοί και των 2 χωρών γελάνε… μιας και ξέρουν το στημένο της όλης υπόθεσης…. Την Ουκρανία που βρίσκεται σε τροχιά επιδοτήσεων…. από το ΔΝΤ μιας και στέλνει νεανικά όργανα στο εξωτερικό…

Στην Ελλάδα είναι καλύτερα;; …. Χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν αυτοκτονήσει φτιάχνοντας μια λίστα θυμάτων ενός πρωτόγνωρου και ανορθόδοξου γερμανικού-σιωνιστικού- πολέμου.....με πρωταγωνιστές τους παλιανθρώπους των Αθηνών. Την ώρα που μας ζητάνε δήθεν συγνώμη για τους συνέλληνες που κάποτε σκότωσαν με σφαίρες “εκτελούν” στην κυριολεξία μια γενιά ολόκληρη με τα χρέη και την απελπισία......για να θολώσουν τα νερά τι κάνουν;; Μιλάνε για φασισμό! Εκατομμύρια Έλληνες δείχνονται ως φασίστες επειδή δεν τα έφαγαν.....μαζί με παλιανθρώπους. Μα αυτούς τους παλιανθρώπους που οι σιωνιστές συνεργάζονται άψογα....από την εποχή της κατοχής...

ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ TOKOΓΛΥΦΟΣ…..ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ!

Είναι εβραίος, αδίστακτος, θεομπαίχτης φιλάνθρωπος, διαζευγμένος, χρηματοδοτεί τους Gay ( o γιος του είναι κραγμένη) και είναι ο τοκογλύφος που προσπαθεί να τσακίσει την Αργεντινή. Το όνομά του; Paul E. Singer. H σιωνιστική συμμορία του Ρότσιλντ, του Ροκφέλερ, του Μπενράνκε, του Στρος Καν, του Σόρος, του Τρισέ, του Άκερμαν, του Σίνγκερ σαρώνει για μια ακόμη φορά την Αργεντινή. Η Αργεντινή ήταν ένα από τα πρώτα κράτη που γνώρισε την "ανάπτυξη" των εβραίων τοκογλύφων. Ο Bono των U2 λείπει για μια συναυλία.....παρέα με τον Soros. Σύντομα θα έχουμε κλάματα ......παγκόσμια κλάματα. Είναι γνωστοί πλέον όλοι τους.



Από τον Κώστα Ράπτη
Μεγιστάνες ανά τον κόσμο υπάρχουν πολλοί. Μόνο, όμως, ο Πολ Σίνγκερ μπορεί να επαίρεται ότι βγήκε νικητής σε προσωπική μονομαχία με ένα κράτος.
Η Αργεντινή έχει προθεσμία μέχρι τις 30 Ιουλίου για να αποφύγει τη δεύτερη χρεοκοπία σε 12 χρόνια, καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ απέφυγε να ασχοληθεί με την απόφαση του δικαστηρίου του Μανχάταν που παρεμπόδιζε την τακτική εξόφληση των ομολογιούχων της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας της Λατινικής Αμερικής, μέχρι να αποπληρωθεί στο ακέραιο το 7% των πιστωτών, με επικεφαλής τον Σίνγκερ, οι οποίοι, στην αναδιάρθρωση του 2005, αρνήθηκαν να ανταλλάξουν τα παλαιά ομόλογά τους. Παρά τις αντιρρήσεις του ΔΝΤ ότι δημιουργούνται σοβαροί συστημικοί κίνδυνοι (κοινώς τινάζεται στον αέρα η προοπτική μελλοντικών αναδιαρθρώσεων, π.χ., στην Ελλάδα), ο 70χρονος Αμερικανός και τα λοιπά «όρνεα», έχουν φέρει το διεθνές σύστημα αντιμέτωπο με νομικά, πολιτικά και οικονομικά ερωτήματα χωρίς προηγούμενο.

Γόνος μιας μικρομεσαίας εβραϊκής οικογένειας του Νιου Τζέρσι, ο Πολ Έλιοτ Σίγνκερ σπούδασε Ψυχολογία και κατόπιν Νομικά στο Χάρβαρντ. Εργάστηκε αρχικά ως δικηγόρος στο τμήμα real estate της επενδυτικής τράπεζας Donaldson, Lufkin & Jenrette και το 1977 ίδρυσε το hedge fund Elliott Associates, με αρχικό κεφάλαιο 1,3 εκατ. δολάρια που συγκέντρωσε από φίλους και συγγενείς. Ο όμιλος Elliott Management διαχειρίζεται πλέον στοιχεία ενεργητικού ύψους 21 δισ. δολαρίων.

Σύμφωνα με προσωπογραφία του που παρουσίασε το CNN το 2012, ο Σίγνκερ γνώρισε στην αρχή της καριέρας του ατυχίες τέτοιες, που τον οδήγησαν σε μια πολύ επιφυλακτική επενδυτική στρατηγική - με συστηματική αποφυγή της μόχλευσης. Το αποτέλεσμα ήταν να γνωρίσει ζημίες μόνο δύο από τα τελευταία 27 χρόνια (7% το 1998 και 3% το 2008) και να καταφέρει να έχει άνοδο κατά 4,2% ακόμα και το 2011, που ήταν κακή χρονιά για όλα τα άλλα hedge funds. Όλη αυτήν την περίοδο, οι ετήσιες αποδόσεις του ανέρχονται μεσοσταθμικά στο 14%, όταν ο μέσος όρος αποδόσεων για τις εταιρείες του δείκτη S&P 500 είναι 10,8%.

Η Elliott Management αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα των λεγόμενων vulture funds («ορνέων»), καθώς από πολύ νωρίς ο Σίνγκερ εστίασε στην απόκτηση τίτλων χρεοκοπημένων επιχειρήσεων, διεκδικώντας την εξόφλησή τους δικαστικά - γεγονός που παραπέμπει στη βαθύτερη κλίση του ως δικηγόρου.
Ενίοτε, οι προβληματικοί ισολογισμοί χρησιμοποιούνται ως κερκόπορτα για την απόκτηση κρίσιμου μετοχικού μεριδίου, όπως συνέβη με τις Novell και Iron Mountain και (ανεπιτυχώς) με τη Relativity Media του Χόλιγουντ. Το ταμείο του Σίνγκερ αναμείχθηκε σε όλες τις μεγάλες εταιρικές αναδιαρθρώσεις μετά την κρίση του 2008, λ.χ. της Chrysler και της Delphi.

Η εμπλοκή του με το δημόσιο χρέος ξεκίνησε το 1996, όταν αγόρασε ομόλογα του χρεοκοπημένου Περού έναντι 11,4 εκατ. δολαρίων. Δύο χρόνια αργότερα, αμερικανικό δικαστήριο έκρινε αθέμιτη την απόκτηση ομολόγων μόνο και μόνο με την πρόθεση της δίωξης του εκδότη τους, ωστόσο η απόφαση ανατράπηκε σε δεύτερο βαθμό το 2000 και ο Σίνγκερ βρέθηκε με 58 εκατ. δολάρια. Η υπομονή είναι το μυστικό του.
Η τακτική αυτή καταγγέλθηκε δημόσια, από τον υπουργό Εξωτερικών της Αργεντινής, Έκτορ Τίμερμαν, με άρθρο του στο «Huffington Post» το 2012, όπου σημειωνόταν ότι ο Σίνγκερ απέκτησε έναντι 10 εκατ. δολαρίων ομόλογα της Δημοκρατίας του Κονγκό ονομαστικής αξίας 400 εκατ., για να καταλήξει να εισπράττει κατόπιν συμβιβασμού 127 εκατ., τα οποία «θα όφειλαν να διοχετευθούν στην κατασκευή δρόμων ή σχολείων και σε προγράμματα καταπολέμησης της φτώχειας».
Η μαραθώνια διαμάχη του Σίνγκερ με την Αργεντινή βρισκόταν ήδη τότε σε εξέλιξη. Ωστόσο, στις βολές του Μπουένος Άιρες περί «δικαστικής αποικιοκρατίας», ο Σίνγκερ απαντά επισημαίνοντας απλώς ότι ήταν η ίδια η Αργεντινή που δέχτηκε να εκδώσει το 1994 τα επίμαχα ομόλογα υπό το Αμερικανικό Δίκαιο.
Φιλανθρωπία και πολιτική..............είπατε τίποτα;;
Όπως κάθε μεγιστάνας που σέβεται τη φήμη του, ο Σίνγκερ έχει ιδρύσει οικογενειακό φιλανθρωπικό ίδρυμα, το οποίο προσφέρει χορηγίες σε πανεπιστήμια και κοινωφελείς σκοπούς. Τουλάχιστον 14 εκατ. έχουν διοχετευθεί σε πρωτοβουλίες υπέρ του στρατού και των βετεράνων.
Συμμετέχει, δε, στα διοικητικά συμβούλια του Manhattan Institute for Policy Research, της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ και του νεοσυντηρητικού αμερικανοεβραϊκού περιοδικού «Commentary».
Argentinian poster: "Paul Singer, the Most Wanted Vulture"
Το αφεντικό της Elliott Management είναι συστηματικός χρηματοδότης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και, άρα, ενεργός διαμορφωτής των συσχετισμών στο εσωτερικό του -προς όφελος όσων υποψηφίων υποστηρίζουν την απορρύθμιση του χρηματοπιστωτικού τομέα. Υπήρξε χορηγός της καμπάνιας του Τζορτζ Μπους Τζούνιορ για την προεδρία και του Ρούντι Τζουλιάνι, του οποίου υπήρξε και σύμβουλος, για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης. Το 2012 διέθεσε τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια υπέρ του αντιπάλου του Μπαράκ Ομπάμα, Μιτ Ρόμνι, ο οποίος, με τη σειρά του, έχει επενδύσει στην Elliot ένα από τα 200 εκατ. του προσωπικού του χαρτοφυλακίου. Σχεδόν 2 εκατ. δολάρια έχει διαθέσει ο Σίνγκερ την προηγούμενη τριετία σε τοπικές αναμετρήσεις σε πολιτείες όπως η Φλόριντα, το Τέξας, η Καλιφόρνια και το Μίσιγκαν.
Μολονότι οι χρηματοπιστωτικοί κύκλοι τον περιγράφουν χιουμοριστικά ως «λίγο δεξιότερο του Αττίλα του Ούνου», ο συντηρητισμός του δεν επεκτείνεται σε ζητήματα κοινωνικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σίνγκερ έχει αθόρυβα χορηγήσει από το 2001 περίπου 8,6 εκατ. δολάρια σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που υπερασπίζονται τα γκέι δικαιώματα και άλλο 1 εκατ. ειδικά για την προώθηση του πολιτειακού νόμου της Νέας Υόρκης που επέτρεψε τον γάμο σε άτομα του ίδιου φύλου. Η ευαισθησία αυτή προφανώς εξηγείται από το γεγονός ότι ο ένας από τους δύο γιους του, ιατρός το επάγγελμα, έχει παντρευτεί τον αγαπημένο του στη Μασαχουσέτη.
Ο ίδιος ο Σίνγκερ είναι διαζευγμένος και περνά τον χρόνο του μεταξύ του πολυτελούς διαμερίσματος του στο Central Park West και του εξοχικού του στο Άσπεν του Κολοράντο. Με τη λευκή γενειάδα και τα γυαλιά του, θα μπορούσε να περάσει για πανεπιστημιακός δάσκαλος - και οι οικείοι του υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, που διακρίνεται για την αίσθηση του χιούμορ. Αποφεύγει τις συνεντεύξεις: ο κατεξοχήν χώρος του είναι οι περίπλοκες διαβουλεύσεις σε κλειστά γραφεία.
Ο ελεύθερος χρόνος του αφιερώνεται στη μουσική: άρχισε να σπουδάζει κλασικό πιάνο από την ηλικία των 10 ετών - πριν ανακαλύψει το πάθος του για τους Led Zeppelin...

Πηγή Κεφάλαιο.

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ