Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

...τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές

    "Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης 


ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ... ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...!!!


ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ... ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ...!!!



πηγή

ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ….


Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων αφορούν ποσοστά των κομμάτων που παίρνουν από “ψηφοφόρους” οι οποίοι δέχονται να πούνε τηλεφωνικά τι θα ψηφίσουν στους δημοσκόπους που τους τηλεφωνούν. Όμως όπως παραδέχτηκε ο δημοσκόπος Ηλίας Νικολακόπουλος στο αριστερίστικο περιοδικό “Εποχή”, (ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ  ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) να μη δίνουμε πλέον και μεγάλη βάση στις δημοσκοπήσεις γιατί συμβαίνει κάτι το οποίο δεν συνέβαινε παλιά. Το 60 με 70% των πολιτών κλείνουν το τηλέφωνο ή αρνούνται να πούνε τι ψηφίζουν στις δημοσκοπικές εταιρίες που τους τηλεφωνούν (ή στην καλύτερη των περιπτώσεων απαντούν (ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ). Και όπως όλοι μας ξέρουμε, αυτοί που δεν απαντούν ή και κλείνουν το τηλέφωνο, στηρίζουν και  ψηφίζουν στη μεγάλη πλειοψηφία τους ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Αυτό σημαίνει κάτι μαγικό που δεν μπορούν να το εξηγήσουν. Πως μετά από τέτοια μιντιακή προπαγάνδα, μετά από τέτοιον επικοινωνιακό πόλεμο, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κρατά τέτοια ΥΨΗΛΑ ποσοστά!! Η λύση βέβαια που τους προτείνουμε για να απαλλαγούν από τους εφιάλτες τους προσωρινά είναι να εξαιρέσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τις ερωτήσεις τους! Όχι πως θα αλλάξει τίποτα αφού και τώρα φαίνεται, πως παρά το χειρουργικό νυστέρι που πέφτει στα ποσοστά μας, κανένα κόμμα δεν παίρνει την δύναμή μας! Αντιθέτως πέφτουν ή μένουν οριακά στα ίδια! Εύκολα λοιπόν οι “γνώστες” των δημοσκοπήσεων συμπεραίνουν, πως ο λαός θα εκφραστεί στην κάλπη! Και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα βγει από την όποια εκλογική διαδικασία υπερενισχυμένη, ή και αυτοδύναμη κυβέρνηση… Και τότε όλο το ΑΝΤΙ “δημοκρατικό τόξο” θα τρέχει με τα πόδια στο κεφάλι για να κρυφτεί…
Ε, για να το λέει αυτός, κάτι θα ξέρει…

ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ!!![ΒΙΝΤΕΟ] ΣΕ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΚΟΡΗ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!


ΑΛΑΞΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ή ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ''ΖΕΡΟΜ'' Ή ΄΄ΚΑΡΕΤ'',ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΜΕΧΡΙ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΣΕΤΟΡΙΜ'' ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!!!





ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΖΩΑ!!!
ΣΚΟΤΩΝΕ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗ!!!
ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗ ΕΒΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΕΣ!!!
ΑΘΩΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟ!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!
ΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!



ΠΗΓΉ

Αφυπνιστικό βίντεο, παρακαλώ διαδώστε το με οποιονδήποτε τρόπο ακόμη και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της Ελλάδας μας!!!!

Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες της εποχής και ανοίξτε τα μάτια σας, δείτε την αλήθεια που τα ΜΜΕξαπάτησης αποκρύπτουν ενώ αδιάκοπα κάνουν πλύση εγκεφάλου και προπαγανδίζουν νυχθημερόν. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός υπάρξής τους.
Αφυπνιστικό βίντεο, παρακαλώ διαδώστε το με οποιονδήποτε τρόπο ακόμη και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της Ελλάδας μας. Είναι καιρός να ξυπνήσουν όλοι οριστικά!

Πρέπει να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω! 

Το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες!





Πηγη

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩΒΕΛΙΣΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ...


Βαριές «καμπάνες» προβλέπει ο νέος αντιρατσιστικός νόμος που έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση. Από ποινές φυλάκισης και πρόστιμα, έως αποκλεισμό κομμάτων αλλά και εξοβελισμό βουλευτών θα επισύρουν οι διατάξεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής της Κυριακής, μεταξύ άλλων ο νέος αντιρατσιστικός νόμος θα προβλέπει αποκλεισμό κομματικών σχηματισμών από κάθε κρατική επιχορήγηση, εξοβελισμό βουλευτών από τη Βουλή και αφαίρεση δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι για όσους υποθάλπουν το ρατσισμό.

Επιπλέον, όσοι υμνούν το φασισμό και το ναζισμό θα υπόκεινται σε παραδειγματική τιμωρία που θα προβλέπει ως και τρία χρόνια φυλάκιση, αλλά και οικονομικά πρόστιμα. Σύμφωνα με το νέο νόμο, σκληρή θα είναι και η τιμωρία όσων εμπλέκονται σε εκδηλώσεις μίσους, όπως για παράδειγμα η διανομή τροφίμων επιλεκτικά μόνο σε Ελληνες.


ΠΗΓΗ - http://www.triklopodia.grhttp:/
http://ellinasgienniesaidenginesepote.blogspot.gr

από

Morgellons - Μας σκοτώνουν μέσω αεροψεκασμών! Αφυπνισθείτε!

Μια πτυχή της ιστορίας των chemtrails είναι ότι μέσα από το νέφος δημιουργούν την εξάπλωση της ασθένειας Morgellons.

Το παράξενο είναι ότι οι ίνες που έχουν βρεθεί στα σώματα των
προσβεβλημένων ανθρώπων που έχουν την ασθένεια Morgellons, έχουν συνδυαστεί με τις ίνες που βρίσκονται στο νέφος των chemtrails και σε σταγόνες της βροχής. Αυτό σημαίνει ότι όποιος αναπνέει τον αέρα ενδέχεται να έχει εκτεθεί σε αυτή την ασθένεια. 

Ο τρόπος, η ταχύτητα και ο στόχος του χτυπήματος κατά της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί παρά να φέρουν στο νου τη «Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών»

Εποχές «Δημοκρατίας της Βαϊμάρης» μας θυμίζουν τα τεκταινόμενα των τελευταίων ωρών όπου οι δυνάμεις ασφαλείας κατόπιν εισαγγελικής εντολής και κυβερνητικής προτροπής έδρασαν μέσα στη νύχτα με σκοπό να «αποκεφαλίσουν» την ηγεσία της Χρυσής Αυγής με ένα, ταχύτατο και αποφασιστικό χτύπημα.
Του Φιλήμωνα Κωνσταντίνου
Ο τρόπος, η ταχύτητα και ο στόχος του χτυπήματος κατά της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί παρά να φέρουν στο νου τη «Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών» (γερμανιστί Nacht der langen Messer), όπου το διάστημα μεταξύ της 30ης Ιουνίου και της 2ας Ιουλίου 1934 η κυβέρνηση της Γερμανίας υπό τον Αδόλφο Χίτλερ εκκαθάρισε με ένα χτύπημα ολόκληρη την ηγεσία της παραστρατιωτικής οργάνωσης Sturmabteilung, δηλαδή τα περίφημα SA και των ηγέτη αυτών Έρνστ Ρομ, του οποίου η δύναμη ήταν τέτοια ώστε να αποτελεί φόβητρο στα σχέδια του νέου – την εποχή εκείνη – ηγέτη της Γερμανίας.
Το εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση είναι ότι η συγκεκριμένη επέμβαση νομιμοποιήθηκε στην κοινή γνώμη ως αυτοάμυνα του κράτους κατά των «εχθρών» της «Δημοκρατίας της Βαϊμάρης».
Προσοχή! Με τη σύγκριση αυτή δεν προσπαθούμε να παρομοιάσουμε την κυβέρνηση της χώρας μας με αυτή της Γερμανίας του 1934. Αλλά, το γεγονός ότι μία «δεξιά» κυβέρνηση της Ελλάδας της οποίας στοιχεία ακόμα και στην ηγετική της ομάδα να προέρχονται από τον ακτιβιστικό ακροδεξιό χώρο, να προσπαθεί να «αποκεφαλίσει» το κατεξοχήν εξτρεμιστικό κλάδο της δεξιάς, για λόγους καθαρά πολιτικούς και να επικαλείται τη συνταγματική νομιμότητα, δεν μπορεί παρά να μας θυμίζει μία κατάσταση την οποία βίωσε και η Γερμανία του μεσοπολέμου της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.
Το αποτέλεσμα της αιφνιδιαστικής κίνησης της τότε ηγεσίας της Γερμανίας ήταν η Εθνικοσοσιαλιστική κυβέρνηση να ελέγξει πλήρως τον ευρύτερο χώρο της, από την άκρα δεξιά έως την κεντροδεξιά και οι αμφισβητίες της ηγεσίας του «Φύρερ» να σιωπήσουν τουλάχιστον έως το 1944.
Το κατά πόσο η ελληνική κυβέρνηση με τη σημερινή της επιχείρηση θα καταφέρει να πείσει τον «λαϊκό δεξιό» και ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ Έλληνα πολίτη να απαρνηθεί τα «άκρα» και να γυρίσει στο «μαντρί» της μεγάλης δεξιάς (η οποία όμως είναι ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ), εξαρτάται απολύτως από το πώς θα χειριστεί το ζήτημα σε πολιτικό, κοινωνικό και δικαστικό επίπεδο από εδώ και στο εξής.
Και μία παρατήρηση: Το ποσοστό της Χρυσής Αυγής όπως και να το δει κάποιος, δηλαδή είτε είναι 7% είτε 15% είτε 20% δεν αποτελεί παρά τον αποφασιστικό παράγοντα ο οποίος θα μπορεί να εκλέξει ή να ρίξει μία νέα κυβέρνηση. Εκτός κι αν τεθεί εκτός νόμου. Το ερώτημα βέβαια παραμένει: Πώς ακριβώς σχεδιάζει η Νέα Δημοκρατία να πείσει τον λαϊκό δεξιό ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ πολίτη να γυρίσει σε μία κυβέρνηση την οποία δεν θεωρεί ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα του; Δηλαδή, πως θα απαντήσει πειστικά στην κραυγή ενός εκ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ενώ μεταφερόταν σιδηροδέσμιος στα δικαστήρια «το βράδυ να φάτε Μνημόνιο»…
Περί το μισό με ένα εκατομμύριο «δεξιοί» Έλληνες αναμένουν την απάντηση της Νέας Δημοκρατίας. Ή μήπως το ερώτημα αυτό δεν στέκει επειδή ελέχθη από φασίστα, εντός ή εκτός εισαγωγικών;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ "Ανθρακες ο θησαυρός" του "κοριού" της ΕΥΠ - Αθωώνει αντί να ενοχοποιεί!

Άνθρακες ο θησαυρός από το περιεχόμενο των δήθεν "αποκαλυπτικών" συνομιλιών μεταξύ των στελεχών της ΧΑ στη Νίκαια μετά την δολοφονία του Π.Φύσσα.
Μάλιστα όχι απλώς δεν προκύπτει κάτι ενοχοποιητικό, αλλά είναι και τρομαγμένοι από την εξέλιξη αφού έχει ξεκινήσει η πολιτική καταιγίδα και διώξεις σε βάρος του κόμματος.
Υπενθυμίζεται ότι η καταγραφή ξεκίνησε μετά από το έγκλημα (πρέπει να είναι το σαββατοκύριακο μετά την δολοφονία όταν στον Τύπο είχε ξεκινήσει "μαύρη θύελλα" κατά του κόμματος με αποκαλύψεις των ονομάτων των συνομιλούντων και η συζήτηση για να βγει το κόμμα εκτός Βουλής).
Βέβαια, ένα θέμα είναι κατά πόσον είναι λογικό να διαρρέονται, υποτίθεται, σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα...
Διαβάστε ολόκληρο τον σοκαριστικό διάλογο και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα που πρέπει: :
Α: Ναι, τώρα έχουν σε ένα βίντεο τον Μπαρμπαρούση που χορεύει
Β: Ναι, και ρίχνει πιστολιές
Α: Όχι, όχι και τον σχολιάζει ο Φύσσας, ο συγχωρεμένος
Β: Ο Φύσσας; Πως τον σχολιάζει; Από τον Ουρανό;
Α:Ε από, ε σε μια εκπομπή που κάνανε και καλά σατιρική όπως είναι το Ράδιο Αρβύλα
Β: Ο Φύσσας έκανε εκπομπή;
Α: Ε, έτσι δείχνει. Στην τηλεόραση, στο ίντερνετ δεν ξέρω.
Β:Ε τώρα θα κάνει από τον παράδεισο εκπομπή
Α: Ε τώρα ναι, αυτό θα έλεγα και 'γω Του βάλανε κάτι τραγούδια να πουμε στη φόρα που έλεγε φασίστες σας γ@μώ, σφαχτ' τους, κατούρα τους στα μούτρα και θαψτους και κάτι τέτοια.
Β; Ε, εντάξει τον θάψαν αυτόν
Α: ΧαΧα το ξέρω, αυτό είπα και γω
Β: Ε βέβαια βρε μ...κα, σε ξύλο ήτανε πάνω. Σε συμπλοκή ήταν το μ...νί. Σε συμπλοκή βρέθηκε.
Α: Ρε π...στη μου εντάξει, τα έχουν... Τα παρουσιάζουν όπως θέλουν τα α...δια οι δημοσιογράφοι είναι τα μεγαλύτερα μ...νόπανα.
Β: Μ....κα, μακάρι άμα υπάρχει Θεός να μας βοηθήσει και να μας δώσει δύναμη να αντέξουμε και να έρθει μια ώρα ρε φίλε που θα λογαριαστούμε με όλους όπως πρέπει.
Σε άλλο σημείο λένε:
Α: Ο μπάτσος ήταν ωραίος στην αρχή που με συλλάβανε. Μ....κα τον έκανα πουτ....
Β: Τι έγινε ρε; Για πες.
Α: Μπαίνουμε μπροστά με τις μηχανές και βγάζουνε τα πιστόλια και με σημαδεύουνε κι εγώ κάθομαι, βάζω τα χέρια στο ταμπλό όπως μου λένε, και του λέω, ρε φίλε, τι βγάζεις πιστόλι και με σημαδεύεις, από τη στιγμή που είμαι άοπλος ας πούμε; Με πολιτικά.
Β: Ναι
Α: Του λέω, αν ήμουνα, άμα οπλοφορούσα, του λέω και με σημάδευες με πολιτικά, χωρίς να μου πεις τι είσαι και έριχνα θα έφταιγα εγώ; Τέλος πάντων, μου λέει, δεν πειράζει φίλε, μου λέει, η κατάχρηση κάνει κακό, όχι η χρήση. Με βγάζει, τέλος πάντων, μου περνάνε χειροπέδες , του λέω και μου κάνει να ξέρεις λέει, ότι είμαι μαζί σας λέει και είμαι πολύ στεναχωρημένος λέει γι' αυτό που κάνω, λέει και αλλά να ξέρεις ότι είμαι αναγκασμένος. Του λέω, σε καταλαβαίνω απολύτως, του λέω. Κι εγώ όταν θα έρθει η δική μας ώρα, να ξέρεις ότι κι εγώ θα το κάνω και εγώ θα στεναχωρεθώ αλλά να ξέρεις μετά ότι θα σου πω συγγνώμη.
Β: Α πολύ καλά τα είπες.
Α: Ναι, ναι. Του λέω κι εγώ όταν θα έρθει η δική μας ώρα του λέω, θα στενεχωρεθώ του λέω, αλλά θα το κάνω. Και μένει κόκαλο ο μπάτσος και γυρνάει και με κοιτάει στα μάτια και μου λέει ελπίζω να υπάρχουν άνδρες, λέει σαν κι εσένα οι οποίοι θα με διατάσσουνε τότε, ε, του λέω άμα σε διατάσσω θα είναι καλό. Μπορεί να έχουμε χειρότερη σχέση.
Ένας ακόμα από τους αποκαλυπτικούς διαλόγους μεταξύ δύο μελών της ΧΑ, στον οποίο φαίνεται η αγωνία τους για όσα συνέβησαν μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Α: Ελα Φίλιππα καλημέρα.
Β: Πού είσαι ρε απεργέ;
Α: Εδώ φορτώνω.
Β: Απεργοσπάστη!
Α: Τοπικά κάνουμε εδώ πέρα, τοπικά, φορτώνουμε
Β: Και εμείς τοπικά κάνουμε, και τώρα φορτώσαμε και έχω αράξει στο πάρκο και μ.........ε
Α: Α,ναι;
Β: Τι νακάνουμε πρέπει να περάσει η ώρα. Είναι και αύριο κλειστά; Είναι και αύριο, ε;
Α: Ναι και αύριο κλειστά, ναι.
Β: Είναι και αύριο μάλιστα.
Α: Τώρα θα δούμε αν θα ανοίξουν τώρα ή επειδή είναι το πρόβλημα αυτό τώρα Φ. Ακυρώθηκε η διαμονή του Σαββάτου. Εγιναν θέματα χοντρά τώρα να πούμε. Χθες να φυλάει η αστυνομία, η ΔΙΑΣ πάνω εκεί πέρα τα ΜΑΤ.
Β: Δεν μου λες; Εχεις θέμα εσύ;
Α:Ε;
Β: Εχεις θέμα εσύ; Θα έχεις πρόβλημα με όλα αυτά;
Α: Ξέρω γω; Αυτό δεν ξέρω τώρα έχω πάει σε δικηγόρο γιατί είχαμε. Τώρα δεν μπορώ να σου πω και από το τηλέφωνο βέβαια, πρέπει να βρεθούμε. Και ο αδερφός μου τα ίδια. Οσοι γιατί είδες και αρχίζουν και λένε και ονόματα τώρα.
Β: Από τα ....
Α:Ε, για Λαγό δεν έχω, εντάξει, δεν έχω και εντάξει
Β: Από τις καρτούλες, Από τις καρτούλες;
Α:Ε, όχι από τις κάρτες όχι.
Β: Βρήκανε τις καταστάσεις πάνω, τις βρήκανε;
Α: Ε βρήκαν κάποια πράγματα,τώρα δεν ξέρω, δεν έχουν πει τι έχουν βρει. Πάνω στα .....Ε, πήγαν σε όλες τις τοπικές.
Β:Γιατί είμαστε και μεις;
Α: Ναι το ξέρω το ξέρω γι αυτό σου λέω. Αλλά οι κάρτες αν έχεις παρατηρήσει, δεν έχει ονόματα Φ. Εχουν κωδικούς.
Β:Ναι.
Α: Το έχεις παρατηρήσει;
Β: Οι κάρτες έχει κωδικούς δε γράφει όνομα
Α: Ναι έχεις δίκιο.
Β: Α μπράβο
Α:Ναι αλλά τα ονόματα τα έχουν εκεί στα γραφεία
Β:Ναι τα χουν αλλά είναι εντάξει. Απ' ότι ξέρω λέει δε βρήκαν τίποτε εκεί πέρα
Σε άλλους διαλόγους που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτεται ότι υπάρχουν ορισμένοι διατεθειμένοι να χύσουν αίμα...
Β: Θα γυρίζει μπούμεραγκ.
Α:Ε, θα έρθει φίλε, εγώ ειλικρινά πιστεύω στο Θεό πραγματικά και πιστεύω ότι θα έρθει μια ώρα που θα μας τα ξεπληρώσει όλα αυτά και δεν θα τελειώνει να πουμε να πέφτει πριονίδι, δεν θα τελειώνει.
Β: Θα έρθει, θα έρθει η ευλογημένη ώρα
Α:Το πριονίδι δεν θα τελειώνει
Β: Θα έρθει, θα έρθει φίλε
Α: Και μετά ας μας καθαρίσουνε. Και να σου πω και κάτι;
Β: Γιατί να μας καθαρίσουνε;
Α: Επειδή είχα μια κουβέντα με κάποιονα, να που με σοβαρό, εμείς άμα θέλουνε να μας βγάλουνε και εκτός νόμου κι ας ακούνε τα μ@@@@@@να να το ξέρουν, έχουμε και πενήντα με εκατό άτομα τα οποία είναι άτομα αποφασισμένα να πέσουνε. Αυτά τα μο@@@@ ποιους έχουν έτοιμους να πέσουνε;
Β: Εκτός νόμου δεν μπορούνε.
Λέμε, λέμε , λέμε να θέλουνε να το παίξουμε τόσο αντρίκια το παιχνίδι, εμείς έχουμε κι εκατό τρελούς που είναι αποφασισμένοι. Αυτοί έχουνε δέκα;
Β: Άλλοι τόσοι, άλλους τόσους τρελούς. Περίμενε. Άλλους τόσους τρελους.
Α: Ε, εκτός αν πάνε στα Καρακουρού. Εκτός αν πάνε για Κομοτηνή που... τσάμπα το @@@@@.
Β: Να βγούν τα λειόκαννα
Α: Να βγουν τα λειόκαννα, άλλοι τόσοι τρελοί
Ποιιους ακριβώς από τους παραπάνω διαλόγους είναι ενοχοποιητικοί και για ποια ακριβώς θέματα, σίγουρα θα το αποφασίσει το δικαστήριο. Πάντως ένα λογικό συμπέρασμα είναι ότι πουθενά δεν ομολογείται κάποια ανάμιξη με το έγκλημα. Εμείς να επιμείνουμε στην ευκολία με την οποια διαρρέουν κρίσιμα στοιχεία της δικογραφίας.
Μπορεί ακαόμα και να ευνοούν τους συλληφθέντες βουλευτές και στελέχη του Λαϊκού Συδνέμσου, αλλά σε επίπεδο διαδικασίας είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Νομικά και πολιτικά ζητήματα...«Ζήτω ο ελληνικός λαός. Ζήτω ο λαϊκός εθνικισμός. Έλληνες μην κιοτεύετε."

Λένε οι ποινικολόγοι ότι το «διαρκές αυτόφωρο έγκλημα» της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση είναι δευτερεύον και ότι για να συλληφθούν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής θα έπρεπε να υπάρχει ένα πρωτεύον έγκλημα όπως η ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία.
Δηλαδή ο ηθικός αυτουργός θα έπρεπε να αποδεικνύεται ότι μίλησε άμεσα με τον δράστη και να υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι τον προέτρεψε να σκοτώσει το θύμα.
Τώρα αν υπάρχει κάποιος ηθικός αυτουργός που προέτρεψε τον δράστη να σκοτώσει το θύμα ίσως το μάθουμε …κάποτε από τα απομνημονεύματα κάποιου… Γκας Αβράκωτου.

Σαν δημοσιογράφο, με ενδιαφέρουν τα πραγματικά περιστατικά γύρω από την υπόθεση της Αμφιάλης που μπορώ να ελέγξω και να διασταυρώσω. Με προβληματίζει το σκηνικό γύρω από τη δολοφονία. Με προβληματίζει η συμπεριφορά του δράστη. Με προβληματίζει το ότι ο σουπερ «κοριός» περίμενε. Και έγραφε . Με προβληματίζει το αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε νόμιμα ένα πολιτικό κόμμα του Κοινοβουλίου. Με προβληματίζει το αν το «υλικό» της ΕΥΠ μπορεί να κατατεθεί στο δικαστήριο. Με προβληματίζει το πόσοι χαφιέδες και προβοκάτορες διαφόρων υπηρεσιών παριστάνουν τους φανατικούς χρυσαυγίτες.

Την ίδια ώρα η Χρυσή Αυγή δίνει μια πολιτική μάχη για να εμψυχώσει τους φίλους τους οπαδούς και τα μέλη της. Η γραμμή είναι : «Ζήτω ο ελληνικός λαός. Ζήτω ο λαϊκός εθνικισμός. Έλληνες μην κιοτεύετε. Είναι ψεύτες. ΕίΠαραδειγματική κοινοβουλευτική Χούντα. Σαν την Χιλή του Πινοτσέτ που είχε εξελιχθεί σε χώρα προσέλκυσης της επιχειρηματικότητας πολύ πριν από εμάς.ναι κατοχική κυβέρνηση. Μην τους πιστεύετε! Πατρίδα, τιμή, Χρυσή Αυγή».

Από την άλλη ο φον Αντωνάκης διακήρυξε από το «Νιουγιόρκ» ότι …
«...Η Ελλάδα έχει ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση από δύο κόμματα που συμφωνούν με την ευρωπαϊκή προοπτική της και θα είναι παράδειγμα για όλη την Ευρώπη...»

  Παραδειγματική κοινοβουλευτική Χούντα.
Σαν την Χιλή του Πινοτσέτ, που είχε εξελιχθεί σε χώρα "προσέλκυσης της επιχειρηματικότητας" πολύ πριν από τους Σαμαρέλους.
http://deltio11.blogspot.gr/

Ξυπνήσετε, Εγερθήτε και Επαναστατήσετε κατά του Εαυτού Σας.


ΦΗ Ελληνική Ψυχή ΖΕΙ κι αγκομαχεί και ματώνεται στα σκλαβοσίδερα, ΖΕΙ ολόκληρη μέσα στον καθένα.
Ξυπνήσετε, Εγερθήτε. Και Επαναστατήσετε κατά του Εαυτού Σας. Και Αναβαπτισθείτε εις το Θείον Φως της Γης Σας και εις τα Παραδείσεια Ελληνικά Νερά. Θα εξέλθετε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Και θα εξέλθετε: ΕΛΛΗΝΕΣ.
Περικλής Γιαννόπουλος

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!

Όλα τα σκάνδαλαΠΑΣΟΚ-ΝΔ από το 1981 έως σήμερα!
Αν νομίζουν ότι με έναν Τσοχατζόπουλο και έναν Παπαγεωργόπουλο “καθάρισαν”, είναι γελασμένοι. Ιδού τα πραγματικά αίτια κατάρρευσης της χώρας, τα οποίο σκοπίμως έθαψαν και θάβουν πράσινοι και μπλε πολιτικοί, τηλεοπτικά κανάλια και δημοσιογράφοι της διαπλοκής για να σας πουν έπειτα με θράσος πως “Μαζί τα φάγαμε”. Μην τους ακούτε, μην τους πιστεύετε και κυρίως ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ! Την ίδια ώρα που ολόκληρη η χώρα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της κατάθλιψης, που ΧΡΟΝΙΑ άρρωστοι μένουν χωρίς φαρμακευτική περίθαλψη και εκατοντάδες χιλιάδες τρέφονται από τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, αυτοί απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια που απολάμβαναν και αυτοπαρουσιάζονται ως “εθνοσωτήρες”.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
Σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ
Σκάνδαλα ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Διαβάστε τα  εδώ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Σχέδιο αποψίλωσης της Χρυσής Αυγής για να μην γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής!


Σχέδιο αποψίλωσης της Χρυσής Αυγής για να μην γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής!

Παραθέτουμε αυτούσια την πολιτική ανάλυση της ιστοσελίδας "Banking news", στην οποία αποκαλύπτονται οι πραγματικές σκοπιμότητες της ενορχηστρωμένης πολιτικής δίωξης κατά της Χρυσής Αυγής.
"Το δίλημμα διασφάλιση της Δημοκρατίας ή φασιστική εκτροπή είναι γελοίο - Υπάρχει σχέδιο να αποψιλώσουν την Χρυσή Αυγή για να μην αποσταθεροποιηθεί το πολιτικό σύστημα της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης...
Η δημοκρατία στην Ελλάδα δεν κινδυνεύει. Όσα νοσηρά μυαλά κατασκευάζουν ότι κινδυνεύει η Δημοκρατία έχουν αλλότριους στόχους και όχι την διασφάλιση της Δημοκρατίας που κανείς δεν αμφισβητεί. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το δίλημμα διασφάλιση της Δημοκρατίας ή φασιστική εκτροπή είναι γελοίο και μη αποδεκτό από τον κοινό νου.
Αποτελεί προσβολή της κοινής λογικής, πως ένα μεμονωμένο γεγονός του άδικα χαμένου αριστεριστή να εκμεταλλεύεται και να παρουσιάζεται η Χρυσή Αυγή εγκληματική Οργάνωση.  Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υπέθαλπε πολιτικά τους αναρχικούς που έκαψαν την Αθήνα επί κυβερνήσεως Καραμανλή ή τις δηλώσεις νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι διατηρεί στο σπίτι του σιδηρολοστούς κατηγόρησε κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αποσταθεροποιεί την Δημοκρατία; Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το παλιό ΠΑΣΟΚ που βρήκε καταφύγιο στην λαϊκίζουσα αριστερά του Συνασπισμού. Η ΝΔ αυτοπαγιδεύτηκε, όταν αποφάσισε να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ του 7% δημοσκοπικά δεν αποτελεί το καθαγιασμένο κόμμα, αλλά το απομεινάρι του χθες. Η Χρυσή Αυγή ήρθε στο προσκήνιο με κακόγουστο τρόπο αλλά ανατρεπτικό λόγο και προσέλκυσε κυρίως την παραδοσιακή δεξιά που δεν αποδέχεται την συγκυβέρνηση ΝΔ με ΠΑΣΟΚ. Η άνοδος ή δημοσκοπική άνοδος της Χρυσής Αυγής δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα.
Όχι βεβαίως για την διασφάλιση της Δημοκρατίας και άλλα φαιδρά, αλλά κυρίως γιατί ως τρίτο κόμμα αποτελούσε τον ρυθμιστή της επόμενης κυβέρνησης. Με τα αρχικά δημοσκοπικά αποτελέσματα στο 15% π.χ. αν η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συγκυβερνούσαν δεν υπήρχε άλλος εκλογικός συνδυασμούς πέραν της εμπλοκής της Χρυσής Αυγής σε κυβέρνηση.
Με 15% η Χρυσή Αυγή θα έπρεπε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να συγκυβερνήσουν, καθώς κανείς άλλος συνδυασμός δεν θα εξασφάλιζε αυτοδυναμία σταθερή. Έτσι λοιπόν η Χρυσή Αυγή έπρεπε να αποψιλωθεί. Η τέλεια αφορμή ήταν το ατυχές περιστατικό όπου το μεμονωμένο βαφτίστηκε οργανωμένο. Όταν δολοφονήθηκε ο Τεμπονέρας από οπαδό της ΝΔ όλοι οι νεοδημοκράτες ήταν δολοφόνοι; Όταν οι αριστεριστές που έσπαγαν και διέλυαν τα καταστήματα της Αθήνας ο ΣΥΡΙΖΑ που πολιτικά τους υπέθαλπε σήμαινε ότι ήταν η επίσημη θέση του να καταστραφούν οι περιουσίες των συμπολιτών μας; Προφανώς και όχι.
Η Χρυσή Αυγή θα δημιουργούσε πρόβλημα στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, καθώς ως 3η εκλογική δύναμη θα ήταν νομοτελειακά ο ρυθμιστής της επόμενης κυβέρνησης. Επίσης, το κατασκεύασμα του πραξικοπήματος από εφέδρους αξιωματικούς που ανάρτησαν σε ένα μπλοκ την διακήρυξη τους είναι φαιδρό και γελοίοι όσοι υποστηρίζουν ότι όντως σχεδιαζόταν πραξικόπημα. Στην κυριολεξία 100 άνθρωποι χωρίς καμία άμεση πρόσβαση στο στρατό ή στα σώματα ασφαλείας θα έκαναν πραξικόπημα; Επίσης πρώτη φορά στην ιστορία προαναγγέλλεται πραξικόπημα. Γελοιότητες. Όλα αυτά τα σενάρια απευθύνονται σε ανθρώπους με IQ όχι πάνω από 1 είναι φαιδρά επιχειρήματα.
Θα επιμείνουμε ότι η άτυχη η τραγική  στιγμή του μεμονωμένου γεγονότος από οπαδό της Χρυσής Αυγής που σκότωσε ένα αριστεριστή δηλαδή ένας άνθρωπος ένα συνάνθρωπο του ήταν μια καλή αφορμή για να κατασκευαστεί το σχέδιο εξόντωσης της Χρυσής Αυγής. (Κάποιοι στην κοινωνίας μας όντως ευαισθητοποιήθηκαν από αυτή την τραγική δολοφονία και με αγνά συναισθήματα αντέδρασαν. Όμως εδώ φαίνεται ότι υπάρχει σχέδιο και τα κροκοδείλια δάκρυα ορισμένων δεν πείθουν).
Σε καμία περίπτωση η Χρυσή Αυγή δεν είναι άμοιρη ευθυνών, καθώς έχει προκαλέσει πολλές φορές με την αντικοινωνική της στάση. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται ότι οργανώθηκε ένα σχέδιο εκλογικής αποδυνάμωσης της Χρυσής Αυγής όχι γιατί φοβούνται δημοκρατική εκτροπή αλλά γιατί φοβούνται τον ρόλο της Χρυσής Αυγής ως τρίτη πολιτική δύναμη που θα αποσταθεροποιούσε το πολιτικό σύστημα τις επόμενες εκλογές.  Η ιστορία θα αποδείξει και βεβαίως η επόμενη εκλογική αναμέτρηση αν η Χρυσή Αυγή έχει εκλογικές ανοχές και αντοχές.
Πέτρος Λεωτσάκος"
http://www.xryshaygh.com/

ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ ήήή...!!! Παρουσία δευτέρου Ηλίου σέ Σάμο καί Γερμανία!!!

Εντυπωσιακό φαινόμενο το απόγευμα στον ουρανό της Σάμου.
Ένας δεύτερος δορυφόρος ήλιος.

Δυο Ήλιοι ...συνέχεια..Φώτο από Κολωνία Γερμανίας !

http://www.katohika.gr/



Η νέα (ιουδαική) Χούντα γράφει πάλι ιστορία. Πολιτικοί κρατούμενοι οι βουλευτές Μιχαλολιάκος- Κασιδιάρης - Παναγιώταρος -Λαγός

Συνεχίζονται οι συλλήψεις βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής με εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου με βάση το άρθρο 187 παρ. 1 του Ποινικού Κώδικα για συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Ο κ. αντιεσαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει καταθέσει μόνο μέρος του πορίσματός του !!!!
Στις εννέα σελίδες του πορίσματος Βουρλιώτη, δεν περιγράφεται συγκεκριμένο «έγκλημα» για το οποίο να κατηγορούνται οι συλληφθέντες.
Το πόρισμα αναφέρει ότι «δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιο αδίκημα για να προβούν οι Αρχές στη σύλληψη των μελών, καθώς αρκεί και μόνο η συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση».
Θεωρήθηκε δηλαδή ως ένα ενιαίο έγκλημα η όλη τους δραστηριότητα και το αυτόφωτο το στοιχειοθετεί όπως νομίζει ο αντεισαγγελέας.
Στο πόρισμα Βουρλιώτη αναφέρεται ότι θα γίνουν έρευνες και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κάτι που σημαίνει ότι άμεσα θα ανοίξουν και τραπεζικοί λογαριασμοί στελεχών και βουλευτών.
Ο Ηλίας Παναγιώταρος έμαθε ότι τον έψαχναν σε λάθος διεύθυνση και πήγε μόνος του στην ΓΑΔΑ όπου συνελήφθη. Πριν από λίγο συνελήφθη και ο Γιάννης Λαγός καθώς και άλλα 9 στελέχη της Χρυσής Αυγής από την τοπική οργάνωση στη Νίκαια. Συνελήφθη και ο επικεφαλής της Τ.Ο στη Νίκαια, Γ. Πατέλης.
Εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και για τους Χρήστο Παππά, και Νίκο Μίχo.

Το γύρο του κόσμου ακόμα και με έκτακτα δελτία κάνει η είδηση της σύλληψης του Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Ικανοποιημένος ο Σβόμποντα

Μετά το μπαράζ συλλήψεων μελών του Λαϊκού Συνδέσμου από τις ελληνικές αρχές, ο επικεφαλής της σοσιαλιστικής ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο Χάνες Σβόμποντα, εξέφρασε στο Twitter την ικανοποίησή του για την επιχείρηση της ελληνικής δικαιοσύνης .
«Είμαι χαρούμενος για την άμεση αντίδραση των ελληνικών αρχών κατά της Χρυσής Αυγής και ελπίζω ότι έχει ξεκάθαρα νόμιμη βάση», έγραψε.

-Άντε τώρα να βρεις ξεκάθαρη νόμιμη βάση.
 
Είναι η πρώτη φορά μετά την χούντα της 21ης Απριλίου 1967 που συλλαμβάνονται βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου.

-Η νέα (ιουδαική) Χούντα γράφει πάλι ιστορία.
http://deltio11.blogspot.gr/

ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΧΩΡΑ Σε μυστική τοποθεσία θα συνεδριάσει η Πολιτική Επιτροπή της ΧΑ...

Σε μυστική τοποθεσία θα συνεδριάσει εντός της ημέρα η Πολιτική Επιτροπή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή με τα εναπομείναντα μέλη της Επιτροπής, δηλαδή αυτά που διέφυγαν της σύλληψης.
Ο βουλευτής Νίκος Ηλιόπουλος, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου, έχει αναλάβει ρόλο συντονιστή της δράσης του κόμματος μετά τη σύλληψη της ηγετικής πολιτικής ομάδας, ενώ ο "θεωρητικός" του κόμματος βουλευτής, Χ.Παππάς καταζητείται.
Ο Ν.Ηλιόπουλος σε επικοινωνία με στελέχη και μέλη του κόμματος, δήλωσε πως «Η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη σαν μια γροθιά» καλώντας τους σε «εγρήγορση»
Στο 9μελές Πολιτικό Συμβούλιο, συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Γ.Γ Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Ηλίας Παναγιώταρος  Γιάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης. Οι τρεις τελευταίοι, έχουν ήδη συλληφθεί.
Το αξίωμα του βουλευτή το διατηρούν φυσικά όλοι και δεν το χάνουν.
Πάντως η γραμμή από την ηγεσία πίσω από τα σίδερα της φυλακής είναι να μην υπάρξουν ούτε συγκεντρώσεις, ούτε έμπρακτη έκφραση δυσαρέσκειας, μέχρις ότι ληφθούν οριστικές αποφάσεις για την γραμμή που θα ακολουθηθεί.
Πλέον το κόμμα περνά ουσιαστικά στην παρανομία και θα φανεί αn έχει δομές για να λειτουργήσει στην παρανομία ή σε συνθήκες πολιτικής δίωξης τέτοιους μεγέθους που δνε έχει υπάρξει ποτέ για κοινοβουλευτικό κόμμα σε μια δημοκρατία...
Το ερώτημα είναι αν θα υπάρξει παραίτηση ή παραιτήσεις των βουλευτών από το Κοινοβούλιο του κόμματος, δηλαδή αν η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές εντός του Οκτωβρίου (αν παραιτηθούν όλοι μαζί) ή θα παραιτούνται σταδιακά.
Εκτιμάται πάντως ότι αν υπάρξει η πρώτη παραίτηση βουλευτή, η κυβέρνηση θα διαλύσει άμεσα στην Βουλή και θα οδηγήσει την χώρα σε γενικές εκλογές.
Το βέβαιο είναι ότι οι εθνικιστές θα είναι παρόντες στις εκλογές πιθανότατα με άλλο όνομα
Θεωρούμε ότι η χώρα βρίσκεται ήδη σε προεκλογική περίοδο...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Παραδοχή Παπακωνσταντίνου σε email ότι κατέλυσαν το Σύνταγμα!

Πόσο μακριά νυχτωμένοι είμαστε …..τι περιμένουμε ….ΤΙ;;
Αν αυτό δεν είναι παραδοχή της πράξεως της εσχάτης προδοσίας τότε τί είναι;

Nektaria Aggelidaki
από

Οι δημοκράτες του ΚΚΕ που δεν πιστεύουν και δεν δέχονται το Σύνταγμα της Ελλάδος είναι νόμιμοι!!!!


Ο "αντιΝαζισμός" των Κομμουνιστών

Στο μοναδικό πράγμα στο οποίο ομολογουμένως είναι άριστοι οι Κομμουνιστές είναι η Προπαγάνδα, τα 100% Κομμουνοκρατούμενα ΜΜΕ συνεχώς καλούν (στα υποτιθέμενα πλαίσια της Δημοκρατίας) σε συζητήσεις μόνο τους ΣοσιαλοΑριστεροΚομμουνιστές και το δεκανίκι τους την ΝΔ, με αναπόφευκτο αποτέλεσμα να αποκρύψουν την πραγματικότητα για το παραμύθι περί του πόσο "αντιΝαζιστικός" και "αντιΦασιστικός" είναι ο Κομμουνισμός.
Για να δούμε την Πραγματικότητα που μας κρύβουν:
Στο παρόν άρθρο θα παρουσιαστούν τα δεδομένα με την Ομηρική μέθοδο "in media res", δηλαδή ξεκινώντας από την μέση και στην συνέχεια από την αρχή (ή σχεδόν από την αρχή).
Η παρουσίαση των στοιχείων στο παρόν άρθρο θα ξεκινήσει από το 1939, όταν η Ναζιστική Γερμανία του Αδόλφου Χίτλερ σύναψε σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας με την Κομμουνιστική Σοβιετική Ένωση του Στάλιν, το γνωστό σύμφωνο Molotov - von Ribbentrop. Στην Μόσχα στις 23 Αυγούστου του 1939 οι δύο υπουργοί εξωτερικών (εκ των οποίων πήρε και το όνομα της η συμφωνία) έκαναν μια συνθήκη. Το περιεχόμενο αυτής ήταν ότι αφενός οι δύο πλευρές υποχρεώνονταν να μην κάνει επίθεση η μια στην άλλη και αφετέρου η μια να μείνει ουδέτερη αν η άλλη αναμιχθεί σε πόλεμο (προφανώς είχαν γνώση αμφότεροι περί επικείμενου πολέμου.. - tip to top level:Ο Χίτλερ θα έπαιζε τον ρόλο του κατακτητή, ενώ ο Στάλιν του "απελευθερωτή" στο σχέδιο του ιερατείου). Επίσης μοίρασαν σε σφαίρες επιρροής την Ευρώπη. Την συνθήκη αυτή την επικύρωσε το Ανώτατο Σοβιέτ στις 31 Αυγούστου του 1939.

Μια εικόνα 1000 λέξεις, ένα βίντεο πόσες λέξεις;




Αναλυτικό άρθρο με φωτογραφικό υλικό κ.α. για το σύμφωνο Molotov - von Ribbentrop μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Τα πράγματα περνάνε σε άλλη διάσταση με το παρακάτω βίντεο το οποίο φανερώνει όχι απλά το ότι οι Ναζί και οι φερόμενοι "αντιΝαζί' ήταν συνεταιράκια αλλά και ολόκληρη η δομή τους ήταν τόσο ΊΔΙΑ που καταντάει αστείο το γεγονός. Άλλωστε ο Χίτλερ ήταν αρχηγός του Γερμανικού Εργατικού (Κομμουνιστικού) Κόμματος DAP το οποίο αργότερα το άλλαξε σε NSDAP , όπως και ο Μουσολίνι που πριν την διάσπαση του Ιταλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος άνηκε στην αριστερότερη του πτέρυγα και ήταν οπαδός του Κάρλ Μάρξ !!!
Ιδού το άκρως αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ που προκαλεί γέλιο ή κλαυσίγελο (διαλέξτε και πάρτε):





Το 1941 ως γνωστόν οι Γερμανοί έκαναν επίθεση στην Ελλάδα, αυτό όμως που πρέπει να προσέξουμε είναι οι ημερομηνίες. Οι Γερμανοί δια στόματος Πρεσβευτού της Γερμανίας στην Ελλάδα Βικτώρ Έρμπαχ, τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου του 1941, επέδωσαν τελεσίγραφο επίθεσης η οποία στην πραγματικότητα είχε ήδη ξεκινήσει. Την στιγμή λοιπόν που η Γερμανία κάνει επίθεση στην Ελλάδα η ΕΣΣΔ είναι σύμμαχος και συνέταιρος τους, αφού το σύμφωνο Molotov - von Ribbentrop ήταν σε ισχύ. Η συμφωνία "έσπασε" από πλευράς Ναζιστικής Γερμανίας στις 22 Ιουνίου του 1941 με την κωδική ονομασία "Μπαρμπαρόσα"
Ακούσατε ποτέ στα "δημοκρατικά" κανάλια ότι την στιγμή που κάνει επίθεση η Γερμανία στην Ελλάδα, ο έτερος συνέταιρος Στάλιν εισβάλει στην Ελληνική Πρεσβεία στην Μόσχα και συλλαμβάνει τους πάντες, τους οποίους τους στέλνει στα γκούλαγκ;
Αναρωτηθήκατε γιατί δεν τ' ακούσατε ποτέ;... έστω και από ΝεοΔημοκράτες ρε αδερφέ... ούτε λέξη; Αν αναρωτιέστε γιατί δεν το ακούσατε από δημοσιογράφους μπορείτε να το συμπεράνετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ, Αν πάλι αναρωτιέστε το γιατί δεν το ακούσατε από ΝεοΔημοκράτες ιδού ΕΔΩ και ΕΔΩ οι αποδείξεις για το ότι η ΝΔ από το 1974 έπαιξε τον ρόλο δεκανικιού στον ΣοσιαλοΚομμουνισμό)

Τα τρία γράμματα του Ζαχαριάδη είναι ένα σημείο σταθμός. Στο πρώτο γράμμα ο Ζαχαριάδης προτρέπει τον λαό να σταθεί δίπλα στον Μεταξά βρίζοντας τον Φασισμό και τον Μουσολίνι. Στα επόμενα όμως δύο το σκηνικό αλλάζει χρώμα και το μαύρο έγινε ξαφνικά άσπρο με την περίτεχνη Κομμουνιστική Προπαγάνδα!
Ο λόγος της διαφοροποίησης ήταν ότι στο πρώτο γράμμα είχε πέσει θύμα του ψευδοΡιζοσπάστη του Μανιαδάκη, ενώ στα άλλα δυο γράμματα είχε ενημερωθεί για το "ατόπημα" από τον "πατερούλη"
Στις 26 Νοεμβρίου του 1940, κατά την διάρκεια δηλαδή της απόκρουσης και αντεπίθεσης των Ελλήνων προς τους Ιταλούς Φασίστες στην Αλβανία, ο Ζαχαριάδης στο δεύτερο του γράμμα προτρέπει να σταματήσουμε τον πόλεμο κατά του Φασιστών παρόλο που νικούσαμε, να παραμείνουμε ουδέτεροι και να φέρουμε τους Σοβιετικούς στον σβέρκο μας. Υπενθυμίζουμε ότι την ημερομηνία αυτήν το σύμφωνο Molotov - von Ribbentrop ήταν σε ισχύ...
Οι όροι δε που θέτει ο Ζαχαριάδης στο γράμμα είναι:
1) Νά ξανάρθουν τά πράγματα όπως ήταν στις 28 του Όχτώβρη 1940 δίχως καμιά έδαφική-οίκονομική-πολιτική ζημία σε βάρος της Ελλάδας.

2) Οι πολεμικές δυνάμεις της Αγγλίας νά φύγουν όλες άπ' τά χώματα και τά νερά της Ελλάδας.

Τι μας λέει εδώ ο ποιητής; αφενός ότι πρέπει να σταματήσουμε τον νικηφόρο πόλεμο κατά του Φασισμού στην Αλβανία (θαρρείς και αν σταματούσαμε εμείς τον πόλεμο θα σταματούσανε και οι Φασίστες και δεν θα έκαναν ανασύνταξη και επίθεση...), αλλά όχι μόνον αυτό, θα πρέπει να υποχωρήσουμε και να επιστρέψουμε στον Φασισμό τα εδάφη που κερδίσαμε με αίμα (1ος όρος) και αφετέρου (2ος όρος) το αντιΑγγλικό παραμύθι φανερώνει ότι το ΚΚΕ όπως ήταν φυσικό τάχθηκε με το μέρος του ΚΚΣΕ, το οποίο είναι συνεργάτης και συνέταιρος με την Ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ αφού το σύμφωνο Molotov - von Ribbentrop ήταν ακόμα εν ισχύ, η οποία Γερμανία ήταν σύμμαχος με τον Ιταλικό Φασισμό... αν Α=Β και Β=Γ τότε Α=Γ (Α=Σοβιετική Ένωση, Β=Γερμανία, Γ=Ιταλία)...

Στο τρίτο γράμμα ο Ζαχαριάδης παραληρεί αποκαλώντας τον Μεταξά Φασίστα* και τον πόλεμο που κάνει Φασιστικό και καλεί τον λαό σε αντιΦασιστικό πόλεμο, δηλαδή εμφύλιο...

Τώρα πως γίνεται ο Μεταξάς να πολεμάει τους Φασίστες** και να είναι και ο ίδιος φασίστας μόνο ο Ζαχαριάδης ξέρει...

* Όποιος σκέφτηκε ότι με τον όρο "Φασιστικό Πόλεμο" του Μεταξά εννοεί τον επεκτατικό - ιμπεριαλιστικό πόλεμο σφάλει διότι και η ΕΣΣΔ έκανε ανάλογους πολέμους προς την Πολωνία αρχικά και στην συνέχεια προς όλες τις χώρες επιρροής που τους έκατσε στον σβέρκο, τους οποίους πολέμους όμως δεν τους ονόμασαν "Φασιστικούς" αλλά "απελευθερωτικούς". Όταν δηλαδή τρίτοι κάνουν επεκτατικούς πολέμους τους ονομάζουν "φασιστικούς - ιμπεριαλιστικούς" ενώ όταν οι ίδιοι κάνουν τα ίδια, τους πολέμους τους ονομάζουν "απελευθερωτικούς" ασχέτως πάλι αν οι ΕΣΣΔ δεν είχε καμία σχέση με τα κράτη που τους έκατσε στον σβέρκο, ενώ η Ελλάδα όντως απελευθέρωνε πανάρχαια Ελληνικά εδάφη... αν αυτό δεν ονομάζεται προπαγάνδα τότε τι μπορεί να ονομαστεί έτσι;
**Και για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους: Ο Φασισμός είναι η εκδήλωσις του Ιταλικού Εθνικισμού αποκλειστικά, ο Μεταξάς πολέμησε τον Φασισμό - Ιταλικό Εθνικισμό, άρα είναι παρανοϊκό να αποκαλεί ο Ζαχαριάδης  τον Μεταξά Φασίστα. Τα ανάλογα ισχύουν για τον Ναζισμό, ο οποίος επίσης είναι αποκλειστικά εκδήλωσις του Γερμανικού Εθνικισμού, είναι λοιπόν παρανοϊκό να αποκαλούνται οι Έλληνες Εθνικιστές (οι οποίοι πολέμησαν τον Ναζισμό) ως Ναζιστές, και μάλιστα από Κομμουνιστές οι οποίοι ήταν συνεταιράκια με τους Ναζιστές και φασίστες.
Δείτε αναλυτικό άρθρο με τα 3 γράμματα Ζαχαριάδη κάνοντας κλικ ΕΔΩ
 Τι έχουμε εδώ; Σύμφωνα μεταξύ Γκεστάπο και ΕΑΜ ΕΛΑΣ;;;






σημεία προσοχής: " Ο ΕΛΑΣ εγγυάται για την ζωή των Γερμανών Στρατιωτών" & ότι οι ομάδες που θα επιτεθούν κατά των Γερμανών χαρακτηρίζονται "προδοτικές"... (σημ: πως και δεν χαρακτηρίζονται Φασιστικές-Ναζιστικές πάλι καλά...)

Διαβάστε ΕΔΩ το αναλυτικό άρθρο με τα σύμφωνα που είχαν κάνει οι "αντιΝαζιστές" με τους Ναζιστές...
Ας ξεκινήσουμε τώρα από την αρχή. Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε την σχέση της Γερμανίας με την επανάσταση των Μπολσεβίκων και θα βγάλουμε σημαντικά συμπεράσματα για την παλιά σχέση τους:



Επίσης πολύ σημαντικό είναι να δούμε την αθέατη πλευρά του Κομμουνισμού όπως την περιγράφουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του Κομμουνισμού:






Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν ο Κομμουνισμός με περίτεχνο τρόπο, πατώντας πάνω στην άγνοια των πολλών σήμερα, προσπαθεί και έχει ταυτιστεί (για όσους δεν γνωρίζουν) με τον αντιΝαζισμό και τον αντιΦασιμό, ενώ στην πραγματικότητα με τις  αντιΦασιστικές και αντιΝαζιστικές κορώνες προσπαθεί να κρύψει ότι ήταν συνεργάτες και συνεταιράκια, κοιτώντας φυσικά το ιδίον όφελος το οποίο σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με το καλό του λαού. Στις μέρες μας οργανώνουν "αντιΦασιστικές" και αντιΝαζιστικές" φαμφάρες ενώ στην πραγματικότητα ήταν μαζί με τους Φασίστες και τους Ναζί όταν αυτοί σκότωναν Έλληνες.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις φαμφάρες για τα οικονομικά μέτρα και τις λαϊκές απεργίες και κινητοποιήσεις, κατά της φτώχειας και κατά των μνημονίων, και υπέρ του λαού, και υπέρ των εργαζομένων κτλ κτλ, απλά προσπαθούν να καλύψουν ότι αυτοί μας έφεραν εδώ που μας έφεραν, αφού αυτοί (ως εργαλείο) χρησιμοποιήθηκαν για να κλείσει η τεράστια Βιομηχανία στην Ελλάδα (Πειραική Πατραική, Πίτσος, Ιζόλα, Σκαλιστήρη, ΧΡΩΠΕΙ, ΑΓΕΤ Ηρακλής κτλ κτλ κτλ) δηλαδή τα υγιή έσοδα του κράτους μέσω απεργιών στο όνομα του αντιΚαπιταλισμού. Η ανεργία από το κλείσιμο αντιμετωπίστηκε με την τεραστίων διαστάσεων διεύρυνση του Δημοσίου, πάντα στα ΣοσιαλοΚομμουνιστικά πρότυπα, δημιουργώντας και την "Δικτατορία του Προλεταριάτου". Μόνο που το Δημόσιο δεν παράγει έσοδα για το κράτος, οπότε για να πληρωθούν όλοι αυτοί θα έπρεπε να υπάρξουν χρήματα, και ο μόνος τρόπος εύρεσης χρημάτων πια ήταν ο άκρατος ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ... τι έχουμε εδώ λοιπόν; αυτούς να αποκλείουν τα υγιή έσοδα του κράτους, να μας στέλνουν στον άκρατο δανεισμό, να τα μοιράζονται οι ίδιοι και να καλούμαστε να τα ξεχρεώσουμε όλοι μαζί... και να έχουν το θράσος να μας ζητάνε να είμαστε και αλληλέγγυοι με το να ανεχόμαστε απεργίες π.χ. στο ΜΕΤΡΟ ή την ΔΕΗ που δυσκολεύουν τραγικά την ζωή των Πολιτών αλλά την ίδια στιγμή δεν έκλεισαν ποτέ το ρεύμα στον εκάστοτε πρωθυπουργό, ούτε στους εκάστοτε υπουργούς... όλα αυτά θέλουν να τα καλύψουν με τις γνωστές πια κορώνες και φαμφάρες.
επίσης είναι παρανοϊκό οι ΑριστεροΚομμουνοΣοσιαλιστές προλετάριοι του δημοσίου να κάνουν απεργία διαμαρτυρίας προς το κράτος το οποίο αποτελείται από τους ίδιους, τους οποίους δια της απεργίας θέλουν να ρίξουν για να φέρουν... τους ίδιους...
Για την ευρύτερη κατανόηση του τρόπου παιχνιδιού του Κομμουνισμού χρήσιμο είναι το άρθρο Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ στο οποίο φανερώνονται οι τεχνικές του Κομμουνισμού αλλά και των δημιουργών αυτού. Μην ξεχνάμε ότι οι δημιουργοί δεν έχουν μόνο τον Κομμουνισμό ως Προπαγανδιστικό εργαλείο....

XOYNTA: Απαγορεύσεις καί συλλήψεις

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ:ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΑΝΕΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Σύσσωμη η ΚΟ της ΧΑ στον Άρειο Πάγο

Στον Άρειο Πάγο κατευθύνονται οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου την ώρα που φουντώνουν τα σενάρια για παραίτηση των βουλευτών ώστε να προκληθούν εκλογές.
Ο πρόεδρος του κόμματος, Ν. Μιχαλολιάκος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου , κίνηση που οδηγεί σε επαναληπτικές εκλογές σε 15 περιφέρειες και πιθανότατα σε εθνικές εκλογές με δεδομένο ότι πρόκειται για μεγάλες και καθοριστικές περιφέρειες.
Σε λίγη ώρα αναμένονται επίσημες δηλώσεις. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ