Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Μεσαιωνική πανώλη στο Κιργιστάν

Πανικός επικρατεί στο Κιργιστάν μετά από κρούσμα πανώλης. Οι γειτονικές χώρες λαμβάνουν άμεσα μέτρα - Η κυβέρνηση τι κάνει; 

Συναγερμός έχει σημάνει στο Κιργιστάν και στις χώρες που συνορεύει μετά από κρούσμα πανώλης σε έναν 15χρονο. Ο θάνατος του έφηβου στο Κιργιστάν από βουβωνική πανώλη, αλλά και τα συμπτώματα της νόσου που παρουσίασαν άλλοι τρεις άνθρωποι στο χωριό, έχουν προκαλέσει ανησυχία σε επιστήμονες και στις υγειονομικές υπηρεσίας της χώρας και των γειτονικών κρατών. Υπάρχουν δύο εκδοχές για το πώς μεταδόθηκε η ασθένεια. Η πρώτη θέλει τον νεαρό να έχει τσιμπηθεί από ψύλλο, ενώ η δεύτερη αναφέρει ότι το τελευταίο γεύμα που έφαγε ο νεαρός προτού αρρωστήσει ήταν ένα πιάτο ψημένης μαρμότας (είδος τρωκτικού).
Το γεγονός ότι άλλοι τρεις συγχωριανοί του άτυχου 15χρονου παρουσίασαν αντίστοιχα συμπτώματα σήμανε συναγερμό στις αρχές οι οποίες έθεσαν σε καραντίνα 105 ανθρώπους που είχαν έρθει σε επαφή με τον νεαρό! Οι υγειονομικές αρχές έχουν στείλει στην περιοχή απ’ όπου προέρχεται ο έφηβος ειδικές μονάδες για την εξόντωση των τρωκτικών, καθώς έχουν ψύλλους που μπορεί να μεταφέρουν το θανατηφόρο βακτήριο. Εκτός από την καραντίνα, χορηγούν προληπτικά και αντιβιοτικά φάρμακα. Μάλιστα η αστυνομία φυλούσε τα νοσοκομεία στα οποία νοσηλεύτηκε ο νεαρός, ενώ περίπου 2.000 άτομα υποβλήθηκαν σε υποχρεωτικά τεστ για να διαπιστωθεί εάν είχαν προσβληθεί από την βουβωνική πανώλη. Ήδη το Καζακστάν έσπευσε να αυξήσει τους ελέγχους στα σύνορα με το Κιργιστάν.

Η βουβωνική πανώλη, γνωστή και ως «πανούκλα» είναι η αιτία για το θάνατο περίπου 25 εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ευρώπη τον 14ο αιώνα. Η εμφάνισή της προκαλεί ανησυχία καθώς τα κρούσματά της έχουν σχεδόν εξαφανιστεί εδώ και δεκαετίες. Τα τελευταία χρόνια έχουν παρατηρηθεί μερικές αντιμετωπίσιμες περιπτώσεις σε χώρες της Αφρικής, ενώ το τελευταίο καταγεγραμμένο χτύπημα εκτός της Αφρικής ήταν πριν από 30 χρόνια πάλι στο Κιργιστάν.
Τον 14ο αιώνα η πανδημία της πανώλης προκλήθηκε πιθανώς από εντεροβακτήριο, που ενδημεί σε πληθυσμούς της κεντρικής Ασίας. Η δημοφιλέστερη θεωρία για την έναρξή της είναι ότι προήλθε από τις στέπες της Μογγολίας, αν και υπάρχει επίσης η άποψη ότι προήλθε από τη βόρεια Ινδία. Στην Ευρώπη πιθανότατα μεταφέρθηκε από τις μογγολικές στρατιές και εμπόρους που ακολουθούσαν το δρόμο του μεταξιού. Τώρα το 2013 η πανώλη όπως και άλλες ξεχασμένες ασθένειες ακολουθούν τον δρόμο των λαθρομεταναστών. 

Το μεγάλο μεταναστευτικό κύμα των τελευταίων χρόνων στη χώρα μας έχει σαν αποτέλεσμα την επανεμφάνιση ξεχασμένων ασθενειών. Οι λαθρομετανάστες που έρχονται κατά χιλιάδες στην πατρίδα μας είναι πραγματικά μετακινούμενες «βόμβες» για τη δημόσια υγεία. Οι περισσότεροι είναι φορείς ασθενειών όπως ελονοσία, φυματίωση, τυφοειδή πυρετό και ηπατίτιδα. Μάλιστα η κατάσταση με την ελονοσία είναι άκρος ανησυχητική. Τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς ελονοσίας με την περιοχή της Λακωνίας να κρατά τα αρνητικά σκήπτρα στον αριθμό των νοσούντων, ακολουθούν η Αττική, η Εύβοια, η Λάρισα, η Βοιωτία. Οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν καταγράψει τουλάχιστον 57 κρούσματα ελονοσίας. Επισημαίνεται ότι είναι η πρώτη φορά από τότε που εκριζώθηκε η ασθένεια από την Ελλάδα -το 1974- που καταγράφεται τόσο υψηλός αριθμός ασθενών με ελονοσία!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ :  ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΩΛΗ ΕΊΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΕΙΑΣ "TOXIC SKIES" ΟΠΟΥ Η ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΩΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ, ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ !!! ΤΩΡΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΠΕΡΙ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΝΟΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ κ.λ.π., ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ...ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ; ! ( ή αλλιώς, προ της ολοκλήρωσης των σχεδίων της ΝΠΤ; )



http://sxolianews.blogspot.gr/

Είναι γνωστός ο Ένοχος

Στις 20 Μαρτίου 1995, έγινε η επίθεση με το νευροπαραλυτικό αέριο Σορίν στο μετρό του Τόκιο από την θρησκευτική οργάνωση Αούμ Σίνρι Κίο. Άμα μπορούν να το φτιάξουν σε μια κουζίνα στο Τόκιο, μπορούν και οι «εκπαιδευμένοι» σαλαφιστές που έχουν και τον «τσελεμεντέ» της Cia . Άλλωστε πριν 30 χρόνια η Cia βοηθούσε τον Σαντάμ στην παραγωγή του Σορίν, που είναι σχετικά εύκολο στην παραγωγή του.
Ο συριακός Στρατός στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις είχε ανακαλύψει εξω από την Δαμασκό ένα «εργαστήριο» παρασκευής αερίων με υλικά από την Σαουδική Αραβία, στενή σύμμαχο των ΗΠΑ, και οργανωτή των ισλαμιστών ανταρτών και της ισλαμικής μετανάστευσης στην Ευρώπη. Συγκοινωνούντα δοχεία επομένως.
Το Σορίν το έριξαν στη Δαμασκό οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ της Γαλλίας και της Αγγλίας με τη συνεργασία της Τουρκίας της Σαουντικής Αραβίας και του Κατάρ.
Επομένως ιδού οι ένοχοι. Ιδού οι δολοφόνοι που θα έπρεπε να βομβαρδιστούν.
Η Δαμασκός με ανακοίνωση που εξέδωσε το συριακό υπουργείο Εξωτερικών, χαρακτήρισε Ψεύτη τον Τζον Κέρι που έκανε μια «απελπισμένη προσπάθεια» για να δικαιολογήσει, την αμερικανική πολιτική με τα δήθεν «αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία» της Cia, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ιστορίες που διαδίδουν οι σαλαφιστές τρομοκράτες για πάνω από μια εβδομάδα, και οι οποίες είναι «κατασκευασμένα ψέματα».
Η Μόσχα κατήγγειλε τις δηλώσεις Ομπάμα, σχετικά με μια πιθανή «περιορισμένης, κλίμακας στρατιωτική δράση» κατά της Συρίας. «Οι απειλές αυτές είναι απαράδεκτες», ανέφερε από τη Μόσχα ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς. «Η μονομερής χρήση βίας που παρακάμπτει το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών θα αποτελούσε παραβίαση του διεθνούς δικαίου». Είπε . Σύμφωνα με τον Λουκάσεβιτς αυτό θα περιέπλεκε και θα καθιστούσε πιο δύσκολη την εξεύρεση πολιτικής λύσης στην κρίση της Συρίας, ενώ θα προκαλούσε πρόσθετες απώλειες.
Η Δαμασκός πάντως μετακινεί συνεχώς τα αντιαεροπορικά και τα αντιπυραυλικά συστήματα προκειμένου να υπάρξει η μέγιστη δυνατή προστασία από την επικείμενη βροχή των Tomahawk ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει να αναπτύσσονται εντός της Συρίας αμερικανικές ειδικές δυνάμεις για να εντοπίσουν και να στοχοποιήσουν τα πυραυλικά συστήματα της Συρίας.
Ο Σύρος υπουργός Άμυνας, Φαχντ Γιάσεμ αλ Φράιτζ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων:
«Αναμένουμε επίθεση από τις δυτικές δυνάμεις ανά πάσα στιγμή .Ο στρατός της χώρας μας είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει αποφασιστικά οποιαδήποτε μορφή επίθεσης. Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε ισοδύναμα ανά πάσα στιγμή. Θα βρεθούν προ εκπλήξεων οι πάντες».
http://deltio11.blogspot.gr/

Θα γίνει η -αποφασισμένη μήνες πριν- επίθεση στην Συρία...Το ''θέατρο του παράλογου'': ΗΠΑ-Σύμμαχοι, Ισραήλ και... ''Αλ-Κάϊντα'' MAZI, κατά Συρίας

'Οταν η αρρωστημένη εγωπάθεια και η ανοησία συνυπάρχουν
''Απόλυτα βέβαιος'' ο Benny, ότι ο 'Ασαντ έκανε χρήση χημικών Διασυρμός 2 υπουργών
Αφού το ΝΑΤΟ δεν θα εμπλακεί σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία (σύμφωνα με τον Γ.Γ. της Συμμαχίας 'Αντερς Φον Ράσμουσεν), τότε οι, Βενιζέλος (ειδικά) και Αβραμόπουλος, ΣΕ ΠΟΙΕΣ ''συμμαχικές ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ της Ελλάδας'' αναφέρονται, γιά παροχή ''διευκολύνσεων'';

''Βαρύγδουπες δηλώσεις'' περί Συρίας, από E. Βενιζέλο και Δ. Αβραμόπουλο, χωρίς αναφορά στον... ΟΗΕ ή Συμβούλιο Ασφαλείας!
Οι έχοντες και... ''πρωθυπουργικές φιλοδοξίες'' (!!!), κάνοντας ανταγωνισμό αυτοπροβολής και φιλοαμερικανισμού, απόδειξαν πάλι την γνωστή, μεγάλη τους ανικανότητα να ασχοληθούν με κάτι σοβαρό. Οι θέλοντες να φανούν αμερικανότεροι των Αμερικανών, πήραν ως αντάλλαγμα γιά την όποια εμπλοκή της Ελλάδας το γνωστό... ''τίποτα''.
'Αρα, κοιμηθείτε ''ήσυχα'': Η άμυνα στα χέρια του Μήτσου και η εξωτερική πολιτική στα χέρια του Μπέννυ.


Το ''θέατρο του παράλογου'': ΗΠΑ-Σύμμαχοι, Ισραήλ και... ''Αλ-Κάϊντα'' MAZI, κατά Συρίας

Οι ΗΠΑ, δεν ζητούν τώρα ''διευκολύνσεις'' από Ελλάδα γιά επιχειρήσεις στην Συρία
Τις έλαβαν ήδη από Σαμαρά και Αβραμόπουλο, όταν αυτοί επισκέφθηκαν την Ουάσιγκτον... (Περισσότερα)
Η επίθεση στην Συρία προετοιμάζεται γιά μήνες. Δεν προέκυψε ξαφνικά, γιά να ζητήσουν οι ΗΠΑ ''διευκολύνσεις'' από την Ελλάδα, την παραμονή.
Eνας από τους βασικούς λόγους της επίθεσης στην Συρία, είναι και η συμφωνία Ιράν-Ιράκ-Συρίας (Ιούλιο '13)  γιά μεταφορά φυσικού αέριου στην Ευρώπη, με τον μεγαλύτερο αγωγό στην Μ. Ανατολή
Mε αγωγό από Ιράν, που θα κατέληγε στις ακτές της Μεσογείου και από εκεί υποθαλάσσια, στην Ευρώπη.
Υπήρχε σχέδιο να χρησιμοποιηθεί και η Ελλάδα γιά τον αγωγό.
Γι' αυτό φρόντισαν οι ΗΠΑ να υπογραφεί γρήγορα συμφωνία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ. Να γιατί ο Λευκός Οίκος, καλοκαιριάτικα, ''δέχτηκε'' τον ''πρόθυμο'' πρωθυπουργό της Ελλάδας και ο ''ασυγκράτητος'' αντιπρόεδρος - υπουργός Εξωτερικών της, εμφανίζεται... ''πολεμοχαρής'' και... ''απόλυτα βέβαιος'' ότι τα χημικά είναι έργο του... 'Ασαντ.





Μία συγκλονιστική μαρτυρία του Αμερικανού στρατηγού Wesley Kanne Clark


http://www.kalami.net/

ΟΙ ΗΧΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ {ΒΙΝΤΕΟ}


Πολλοί κάτοικοι ξύπνησαν σε ενα μάλλον απόκοσμο ήχο που ακούστηκε σε πολλά μέρη της πόλης του Καναδά γύρω στις 7:30 το πρωί.
Ο ήχος διήρκεσε 10 λεπτά περίπου - και καταγράφηκε από πολλούς ανθρώπους.
Παρόμοιοι ήχοι έχουν αναφερθεί σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια - συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών.  

Ένας καθηγητής φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Saskatchewan θεωρεί ότι είναι πιθανόν ηλεκτρομαγνητικός θόρυβος που εκπέμπεται από τις αυγές και τις ζώνες ακτινοβολίας.
Κλασικά όπως πάντα, κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση!  Δείτε ΕΔΩ που οφείλονται αυτοί οι ήχοι, απο τα βίντεο που ακολουθούν
 
πηγή Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
30 Αυγούστου 2013




Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ο λαός της Τουρκίας ανησυχεί καθώς κλιμακώνεται η κρίση στη Συρία



Πνευματικός αδελφός πριν από καιρό μας μετέφερε την πληροφορία από διαφορετικού είδους πηγές ότι ο πόλεμος θα επεκταθεί στον Λίβανο και η εμπλοκή της Τουρκίας  στον πόλεμο θα διχάσει έντονα τον λαό της. Για να τον συσπειρώσει θα χτυπήσει σ' εμάς...
Ο λαός της Τουρκίας ανησυχεί καθώς κλιμακώνεται η κρίση στη Συρία

 http://hggiken.pblogs.gr/

1 ήμέρα .... πρίν

Μία ήμέρα πρίν τήν αρχή τών παγκόσμιων γεγονότων πού θά συνταράξουν τόν πλανήτη.
 Έν αναμονή νέων πληροφοριών
ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : "...όταν αρχίσει το κακό από την Συρία..."



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5XmwqIwYzyGmalXmaUiGdDU6vp2PRi8T7m0xg_rr_ZM8sBxjOyeNnrFP73Kqg4HqYxZIs627FeW7JVW7E5NRTf16j9bY5q283jThGuWisRfxnLSYT241ElXTC9sreaWO3U3NsHQSAd7A/s640/%CF%83%CE%AC%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B70001.jpg
Δεξιά ο μακαριστός Επίσκοπος Σισανίου & Σιατίστης και αριστερά ο επίσης μακαριστός Παπά-Γιάννης Καλαΐδης
Επέστρεψα πριν λίγο από τον πνευματικό μου, πνευματικό τέκνο του μακαριστού Αντώνιου Σισανίου & Σιατίστης, τον οποίο τιμούν οι περισσότεροι ως σύγχρονο Άγιο. Ο πάτερ είναι προσηλωμένος στην σωτηρία της ψυχής και μόνο, αποφεύγοντας τις αναφορές για το μέλλει γεννέσθαι αλλά συζητώντας για τον μακαριστό Επίσκοπο, απεκάλυψε μερικά πράγματα των οποίων ήταν μάρτυρας ο ίδιος και δείχνουν ότι ο μακαριστός πέραν όλων των χαρισμάτων που είχε, έγινε δέκτης μεγάλων αποκαλύψεων από τον Θεό.
«Μας έλεγε, συνέχεια και πολλές φορές με στενοχώρια, τον καιρό της ευδαιμονίας "μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου, μεγάλη πείνα..." κι εμείς δυσκολευόμασταν να τον πιστέψουμε...
Τον καιρό δε που ήταν στο νοσοκομείο στα τελευταία του, μετά την τελευταία εγχείρηση (το 2005) που έκανε μόλις τον φέρανε στο δωμάτιο κοιτούσε απέναντι την εικόνα του Εσταυρωμένου Χριστού και έκλαιγε σαν μικρό παιδί λέγοντας με την γνωστή ταπεινότητά του "πώς με αξίωσες Χριστέ μου, εμένα και μου απεκάλυψες αυτά τα πράγματα!", προφανώς κάτι σοβαρό είχε δει πιο μπροστά...
Όταν τον ρωτήσαμε "τι είδες Δέσποτα;" με δυσκολία μας απάντησε γιατί είχε πρόβλημα με την φωνή του, "όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!" και το επανέλαβε πολλές φορές "εκεί, από την Συρία όταν ξεκινήσει..." εννοώντας ότι μετά θα πιάσει η μπόρα και εμάς... Τον ξαναρωτήσαμε "τι άλλο είδες Δέσποτα;" και μας είπε "θα σας πω μετά..." αλλά μετά εκοιμήθη...»
Αυτό ήταν προφανώς το θέλημα του Κυρίου...
Σημείωση : για την ενδεχόμενη μη πιστή μεταφορά των λεγομένων υπεύθυνος είναι ο υποφαινόμενος και μόνο
 http://hggiken.pblogs.gr/

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΙΤΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το Ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.
Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του…
Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.
Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους, οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με Αχίλλειο πήδημα».

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΣΕΛΗΝΩΣΗΣ

Οι Έλληνες της Αιγηίδος-Μεσογείου από το 800.000 π.χ.

Από τα Επιστημονικά κείμενα της Ο.Ε.Α. 1988-Ηγεσία Ο.Ε.Α.  ΑΘΗΝΩΝ
Οι γενοκτονίες -Ηλιακών - Πολιτισμών και Φυλών από τις  - Σεληνιακές- Σημιτομογγολικές ορδές είναι ο άξονας της Ιστορίας από το 9.000 π.χ. με βάση τα επιγραφικά ευρήματα της Μεσοποταμίας των Άριας, και με βάση τα Αιγυπτιακά ευρήματα, που θα εξετάσουμε αργότερα.
Αλλά η Μεγάλη Στροφή της Ιστορίας του 10.500 π.χ. με την άφιξη της Σελήνης στην διαστημική μας περιοχή, έως το 9.000 π.χ., είναι διερευνήσιμη μόνον με τα Αιγυπτιακά ευρήματα, τις παραδώσεις των επαναπομείναντων ( Ίνκας, Αζτέκας και Αραουκάν της Αμερικής, με τα Ινδικά αρχεία των προελλήνων Δραβίδων ή Αιγαίων, και Κυρίως με την Ελληνική Μυθολογία.
Αυτό που οφείλουμε στον αναγνώστη πριν περάσουμε πίσω από το 9.000 π.χ., είναι να κάνουμε την χρονική σύνδεση από το 2.000 π.χ. που οριοθετεί την Ελαμιτική Σημιτομογγολική εισβολή στο Ελάμ μέχρι το 9.000 π.χ., σύμφωνα με τα ευρήματα της Μεσοποταμίας και με τις αναφορές του Κτησία, του Στράβωνα, και του Βήρωσου.
Ο πίνακας που ακολουθεί είναι η επίσημη εκδοχή διαδοχής Μεσοποτάμιων πολιτισμών που περιέχεται στα αρχεία Νο 5-254 του Απριλίου 1965, Μουσείου Λούβρου Παρίσι, και ο οποίος με μικρές παραλλαγές συμφωνεί με τα συμπεράσματα της Ο.Ε.Α. .
2.300-2.325 π.χ. Αυτοκρατορική κυριαρχία του ΛΟΥΓΚΑΛΤΣΑΓΚΙΣΙ
2.300-2.500 π.χ. Βασιλείς ΟΥΡ.
2.500-3.000 π.χ. Εποχή Τοπικών Δυναστειών.
3.000-3.400 π.χ. Περίοδος  ΝΤΖΕΜ_ ΝΤΕΤ ΝΑΣΡ.
3.400-3.600 π.χ. Πολιτισμός ΟΥΡΓΚ ή ΟΥΡΟΥΚ ή ΟΥΡΚ.
Από το 2.300-3.600    π.χ. οι Μεσοποτάμιοι πολιτισμοί χαρακτηρίζονται -ΣΟΥΜ ή ΣΗΜ ή ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ.
3.600-4.300 π.χ. Πολιτισμός του ΕΛ ΟΒΙΔ ή ΟΒΙΕΔ.
4.300-5.000 π.χ. Πολιτισμός του ΤΕΛΑ ΧΑΛΑΦ ή ΤΕΛΑ ΧΑΛΙΦ.
5.000-5.500 π.χ. Πολιτισμός της ΣΑΜΑΡΑ ή ΣΑΜ_ΑΡ ή ΣΗΜ_ΑΡ -Σημιτομογγόλοι.
5.500-6.500 π.χ. Πρώτοι οικισμοί της ΕΡΙΔΟΥ ή ΕΡΙΝΤΟΥ κάτω Μεσοποταμίας, ΕΡΙΔΗ.
6.500-9.000 π.χ. Πρώτοι οικισμοί της Άνω Μεσοποταμίας - ΑΜΙΛΟΥ ή ΑΜΙΔΗ, ΜΕΛΙΔΗ.
Από το 3.600-9.000 οι Μεσοποτάμιοι πολιτισμοί χαρακτηρίζονται ως -ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΛΑΩΝ- ...;
Έτσι συμφέρει στο Τεκτονικό Σημιτομογγολικό Κατεστημένο του Πανεπιστημίου Παρισίων διότι παρά την ειρηνική εισβολή των Σημιτομογγολικών ορδών από το 5.000-5.500 π.χ. δεν στάθηκε δυνατόν να ανατραπούν οι κυριαρχίες των αυτοχθόνων  Ελλήνων που είχαν ΗΔΗ δώσει ΕΛΛΗΝΙΚΑ ονόματα στο ΖΑΓΡΟΣ, στους ποταμούς ΤΙΓΡΗ και ΕΥΦΡΑΤΗ, και στις πόλεις ΕΡΙΔΗ, ΜΕΛΙΔΗ, ΚΟΛΧΙΣ ή ΚΑΛΧΟΥ, ΝΟΥΣΑ ή ΝΟΥΖΙ, ΣΟΥΣΑ, ΛΑΡΙΣΣΑ ή ΛΑΡΣΑ, ΕΛΛΑΣ - ΑΡ, και στα όρη ΤΑΥΡΟΣ και ΑΝΤΙΤΑΥΡΟΣ στη βόρεια Μεσοποταμία.
Την Ελληνική ΜΕΣΟ_ΠΟΤΑΜΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ή ΕΛΛΑΣ -ΑΡ της οποίας Ακόμα οι ΠΕΤΡΕΣ και τα ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ...;.
Δεν ζούσαν (ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΛΑΟΙ) στη ΜΕΣΟ- ΠΟΤΑΜΙΑ ΕΛΛΑΣΑΡ, όπως έχει καταχωρηθεί -επίσημα- σε όλες τις βιβλιοθήκες των Οίκων Ανοχής που ίδρυσε το Σημιτομογγολικό Κατεστημένο και τους ονόμασε (Πανεπιστήμια).
Ζούσαν ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΛΑΟΙ που εξαρτόνταν από το Διοικητικό Κέντρο ΣΑΡΔΕΩΝ, και τόσο ΕΠΩΝΥΜΟΙ και τόσο ΕΛΛΗΝΕΣ που σφράγισαν με την ΓΛΩΣΣΑ τους τα ονόματα και του τελευταίου βράχου.
ΝΑΙ, ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΙΛΟΥΝ άθλιοι ακαδημαϊκοί και καθηγητές ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ των -ελληνικών- εβραϊκών πανεπιστημίων- που για χάρη μιας άθλιας καριέρας και έδρας διδάσκετε ΨΕΥΔΗ στους Έλληνες..
Φθάνοντας στο 9.000 π.χ. μέσα από την ιστορία της Μεσοποταμίας όπου άρχισε η εφαρμογή του γεωπολιτικού τύπου Χν = 10. ν2 το 680 π.χ. θεωρούμε αναγκαίο να ξεκαθαρίσουμε με λίγες κουβέντες την Σημιτομογγολική ΑΠΑΤΗ των (Πανεπιστημίων) και των φασιστοειδών κλάδων των (γλωσσολόγων) της Μογγολικής Βαυαρίας, περί του -Αρείου ζητήματος-, και του Ινδοευρωπαϊκού ζητήματος- ...;
1ον : Στα Αιγυπτιακά χρονικά βυθίσεως Ατλαντίδος που συμπίπτει χρονικά με την βύθιση της Αιγηίδος το 11.500 π.χ. περίπου, αναφέρεται ότι ΗΔΗ η Αιγηίς που περιελάμβανε την Ελλάδα ήταν κατοικημένη από Άκρως Ανεπτυγμένο Πνευματικό και Τεχνολογικό Πολιτισμό.
Ίδε (Τίμαιο) και (Κριτία) Πλάτωνος.
Ίδε (Κατακλυσμός Ωγύγου)  στο -Ωγυγία- Τόμος Δ΄ του Σταγειρίτου.
2ον: Ομοίως τα Ελληνικά χρονικά περί Κατακλυσμού Ωγύγου του Σταγειρίτου προϋποθέτουν την Ύπαρξη Πολιτισμού που Κατέγραψε την βύθιση της Αιγηίδος το 10.500 π.χ.
3ον : Τα Ελληνικά χρονικά του Απολλόδωρου, Ηροδότου, Διόδωρου, Στράβωνος, Αθηναίου, Παυσανία, Ποσειδωνίου, Λουκιανού κ.λ.π. αναφέρονται  σε γεγονότα προ του Ωγύγιου κατακλυσμού, με δρώντα ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ κοινών γήινων, Ηρώων, Ημίθεων, και Θεών.
Αυτά τα Ελληνικά χρονικά που το Σημιτομογγολικό Κατεστημένο αποκαλεί-φαντασίωση μύθων-, υπήρξαν η ΠΗΓΗ πληροφοριών που έκαναν δυνατή την ανακάλυψη για ανασκαφή των ΑΚΡΙΒΩΝ γεωγραφικών στιγμάτων της Τροίας των Μυκηνών, της Κνωσσού, των πόλεων της Μεσοποταμίας, των πόλεων των Χετταίων, των πόλεων των Μιτάνι κ.λ.π./ ...;
4ον : Κατά την ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ παράδοση των ανωτέρω ΕΛΛΗΝΩΝ χρονικογράφων, μετά την βύθιση της Αιγηίδος, οι επιτελείς του Τριπτόλεμου και του Αδρίστα, δίδαξαν στους επιζώντες περιμετρικά της νεοσχηματισθείσης Μεσογείου θαλάσσης ΕΛΛΗΝΕΣ ή ΑΙΓΑΙΟΥΣ ή ΔΡΑΒΙΔΕΣ, την επιβίωση με στοιχειώδης καλλιέργειες δημητριακών καρπών, δεδομένου ότι η προηγούμενη διατροφή τους προερχόταν από αυτόφυτα και ΜΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ωποροφόρα δένδρα κάθε είδους που προσέδιδαν στην Αιγηίδα τη μορφή -αυτοκαλλιεργούμενου παραδείσου- των Μακκάρων.
5ον : Σύμφωνα με ίδια Ελληνικά χρονικά, αυτές οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ περιμετρικά της Μεσογείου περί το 10.000 π.χ., έχοντας συνέλθει από την καταστροφή της βυθίσεως που συνέβη  ΒΑΘΜΙΑΙΑ στην πατρίδα τους Αιγηίδα, οργανώθηκαν σε πολιτισμούς με τα αρχαιότατα ελληνικά ονόματα (Ίαντες, Άονες, Εκτήνες, Τελχίνες, Λέλεγες, Πελασγοί, Αρκάδες Αιτωλοί, Μακεδόνες, Θράκες, Ιλλυρίδι, Δρύοπες, Φρύγες, Μήονες, Κάσονες, Καρλσγόνες, Χ'αλυβες, Ίβηρες, Αβανοί, Αχαιοί, Μυσοί, Κίλικες, Λύδοι, Λούβιοι, Κάρες, Κρήτες, Μόγδονες, Θεσπρωτοί, Χάονες, Δαναοί, Τυσηνοί, ή Ετρούσκοι, κ.λ.π ...;.
6ον : σύμφωνα με τα ίδια Ελληνικά χρονικά ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ, οι ανωτέρω φυλές χαρακτηρίζονται ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ και ΠΡΟΣΕΛΗΝΕΣ ως ΠΟΫΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-Διότι σύμφωνα με τα ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, η εμφάνιση της Σελήνης και ο επακολουθείσας Ωγύγιος Κατακλυσμός, είναι ταυτόχρονα με τον ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ και ΑΓΡΙΟ πόλεμο μεταξύ των Θεών !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7ον σύμφωνα με τα ίδια Ελληνικά χρονικά αυτές οι ελληνικές φυλές, με αφετηρία την Μεσόγειο διεσπάρησαν προς όλες τις κατευθύνσεις καταλαμβάνοντας βαθμιαία τις περιοχές που ελεύθερου θερμού Ωκεάνιου Ρεύματος, που μετά την βύθιση της Ατλαντίδος ως φυσικού φράγματος, κατέκλυσε τις ακτές και τα παράλια όλης της Ευρώπης.
8ον : Σύμφωνα με τους Αρχαιολόγους, Μιλόισιτς με ανασκαφές 1957-1959 στη Θεσσαλία, Ουέης με ανασκαφές στις Μυκήνες, Πουλιανού στη Χαλκιδική, Ε. Χάιγκς με ανασκαφές 1967 στην Ήπειρο, πηγές Λούρου, περιοχή Κοκκινόπυλος, σπήλαιο Ασπροχάλικο, Δ. Θεοχάρης στην Αλλόνησο, Σποράδες, περιοχή Κοκκινόκαστρο και Σέσκλο Θεσσαλίας, Γκούρχαν με ανασκαφές στην Πελλοπόνησο Κάστρο Χλεμπούτσι και Β.Α. Πελλοπόνησο, Γιάκομπσον με ανασκαφές στο σπήλαιο Φράγχθη το 1980, Μυλωνάς με ανασκαφές στις Μυλ=κήνες, Λ. Σορδίνας με ανασκαφές στην Κέρκυρα , κ.α. ο Ελληνικός χώρος ήταν κατοικημένος από αυτόχθονες το 8.000 π.χ., το 10.000 π.χ., το 20.000 π.χ., το 25.000 π.χ., το 30.000 π.χ., το 100.000 π.χ., το 250.000 π.χ., το 400.000 π.χ., και το 800.000 π.χ ...;.
Παραδειγματικά, η Αμερικάνικη αποστολή υπο τον Γιάκομπσον αναγκάστηκε να ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ στις ανασκαφές του Φράγχθη Ερμηονίδος ότι τα ευρήματα είναι πολιτισμού του 23.000 π.χ.
Μαζί με το (Άρειο και Ινδοευρωπαϊκό ζήτημα) ξεκαθαρίσαμε και το (Βαβυλωνιακό και Αιγυπτιακό) ζήτημα.
Για το πρώτο αποδεικνύεται ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν προέρχονται από τους Αρείους αλλά αντίθετα οι Άρειοι προήλθαν από τους ΠΡΟΣΕΛΛΗΝΕΣ Αιγαίους που εξαπλώθηκαν προς Ανατολάς και Βορρά..
Για το δεύτερο αποδεικνύεται ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ  δεν ήταν δυνατόν να δανειστούν πολιτισμό από τους ...;.Εαυτούς τους, εφ'  όσον η Αίγυπτος έχει ελληνικό πολιτισμό και ονοματολογία, και εφ'  όσον η Βαβυλών ήταν η πρώην ΕΛΛΑΣ_ΣΑΡ, με ελληνικό πολιτισμό και ονοματολογία ...;
Ηγεσία Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ
http://krisaion.pblogs.gr/

Τι συμβαίνει με τις μυστηριώδεις «τρύπες» που καταπίνουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα σε όλο τον κόσμο; [Βίντεο]

Ολοένα και πληθαίνουν καθημερινά οι αναφορές από όλο τον κόσμο - κυρίως όμως από τις ΗΠΑ και την Κίνα - για την αιφνίδια εκδήλωση ενός περίεργου και πολύ επικίνδυνου γεωλογικού φαινομένου:
Την εμφάνιση τεραστίων διαστάσεων «τρυπών» που ανοίγουν ξαφνικά σε κατοικημένες και μη περιοχές και καταπίνουν ολόκληρα κτίρια, σπίτια, ανθρώπους, δασικές εκτάσεις, ακόμη και οικοδομικά τετράγωνα.
Ανήσυχοι οι γεωλόγοι παρακολουθούν το φαινόμενο, ενώ στις ΗΠΑ συχνά είναι τα ρεπορτάζ μεγάλων καναλιών και ειδησεογραφικών ιστότοπων για
το εν λόγω φαινόμενο.
Τις περισσότερες φορές οι τρύπες, ιδωμένες από την επιφάνεια της γης, έχουν μόλις μερικά μέτρα διάμετρο. Ωστόσο, το τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνειά της προκαλεί όχι μόνο έκπληξη, αλλά και τρόμο, καθώς δείχνει το βίντεο που ακολουθεί:
Τεράστιες υπόγειες σπηλιές εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων που χάσκουν κάτω από κατοικημένες περιοχές και μπορούν να ανοίξουν ανά πάσα στιγμή.






http://diadrastiko.blogspot.gr

4η ήμέρα

ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΑΝΟΥΡΙΟ


1Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Φανουρίου στο ομώνυμο εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο, στις παρυφές του Παλαμηδίου.
Πρόκειται για ένα εκκλησάκι που ανήκει στον ιερό ναό της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου και πρόσφατα ανακαινίσθηκε. 
Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο Ιεροκήρυκας της μητροπόλεως Αργολίδος αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπουλέσης μαζί με τον ιερέα πατέρα Ελευθέριο Μίχο..
Μετά το πέρας του εσπερινού έγινε  η λιτάνευση της ιεράς εικόνας πέριξ του ναού. Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο εκκλησάκι εορτάζεται όλως ιδιαιτέρως η εορτή του Αγίου Φανουρίου από πάρα πολύ παλιά. Οι γυναίκες από νωρίς το απόγευμα φέρνουν τις φανουρόπιτες στην εκκλησία, τάμα στον Άγιο Φανούριο ώστε να τους βοηθήσει κυρίως σε κάτι που του ζητούν. Χαρακτηριστικό φέτος ο πάρα πολύς κόσμος που κατέκλισε το ναό και οι πολλές φανουρόπιτες . Το παρών τους έδωσαν ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Ναυπλίου Χρ. Γραμματικόπουλος και η διευθύντρια της ΔΕΥΑΝ Ναυπλίου Α. Μαντά.
H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑΣ
 
Eίναι μια νηστίσιμη πίτα που φτιάχνεται στην μνήμη του Αγίου (27/08) και προσφέρεται στους πιστούς ως ευλογία.
Σίγουρα είναι ένα έθιμο που ξεκίνησε από μια ευλαβική χειρονομία των πιστών (κυρίως από το γυναικείο φύλλο και το όνομα του έχει συνδεθεί με την εύρεση απολεσθέντων αντικειμένων αλλά και προσώπων) και δεν νομίζουμε ότι υποκρύπτει κάτι το αντικανονικό ή το άσχημο. Άλλωστε αν επρόκειτο για κάτι το οποίο αλλοίωνε την λατρευτική τάξη και ήταν αντίθετο με την εκκλησιαστική μας παράδοση, η εκκλησία είχε τον χρόνο και τον τρόπο να το διορθώσει και να το αποτρέψει. Η παράδοση που σχηματίστηκε, είναι ότι: η Μητέρα του ήταν αμαρτωλή. Ήταν λέει η παράδοση σκληρή, άπονη και αυστηρή με τους φτωχούς και τους συμπεριφερόταν πολύ σκληρά και απάνθρωπα. Μάλιστα για τον αμετανόητο χαρακτήρα της πήγε στην κόλαση. Προσπάθησε να τη σώσει ο γιος της, αλλά η κακία της δεν τον άφησε.
Αυτό είναι ο λόγος που οι νοικοκυρές φτιάχνουν την ημέρα αυτή γλυκόπιτες και αφού τις πάνε στην εκκλησία και ευλογηθούν τις μοιράζουν στη γειτονιά, με τη σύσταση να ευχηθούν να συχωρεθεί η μάνα του Αγίου «Ο Θεός σχωρέστ'; τη μάνα του Αγίου Φανουρίου». Βέβαια ζητούν οι πιστοί να τους φανερώσει ο Άγιος χαμένα αντικείμενα ή να τους φέρει κάτι που επιθυμούν, ή ακόμη έναν καλό γαμπρό στα ανύπανδρα κορίτσια. Βεβαίως προτιμητέο θα ήταν τα κίνητρα και οι εκδηλώσεις να ήταν περισσότερο πνευματικού χαρακτήρα αλλά στο χέρι μας είναι να έχουμε και πνευματική ωφέλεια. Μπορούμε για παράδειγμα να φτιάξουμε εμείς την πίτα και όχι να την αγοράσουμε έτοιμη, να μάθουμε το απολυτίκιο του Αγίου και τον βίο του, να συμμετέχουμε ενεργά στις ακολουθίες που γίνονται προς τιμή του Αγίου και να μην μένουμε μόνο στην προσφορά της φανουρόπιτας.
Άλλωστε ο Άγιος, αυτό είναι που θέλει από εμάς, την ειλικρινή συμμετοχή μας και την προσευχή μας, έτσι ώστε να μεσιτεύει όπως και κάθε Άγιος στον Χριστό, για την σωτηρία της ψυχής μας και αν κάτι θέλουμε οπωσδήποτε να μας φανερώσει, αυτό ας είναι ο σωστός δρόμος που θα μας οδηγήσει στην αιώνια βασιλεία Του.
Ο ένδοξος του Χριστού μεγαλομάρτυς Φανούριος ιστορικά δεν είναι γνωστός. Τον γνωρίσαμε μετά από τυχαία εύρεση της εικόνας του το δέκατο τέταρτο αιώνα στη Ρόδο. Τότε την ανασκαφή παλαιών οίκων στο νότιο μέρος του παλαιού τείχους βρέθηκε αρχαίος ναός με πολλές κατεστραμμένες εικόνες. Μεταξύ αυτών βρέθηκε και αυτή του αγίου Φανουρίου, στην οποία ο άγιος εικονίζεται νεαρός στρατιώτης που κρατεί στο δεξί χέρι σταυρό με αναμμένη λαμπάδα. Η εικόνα περιβάλλεται από δώδεκα μαρτύρια.
Πολλοί έχουν συνδυάσει τη μνήμη του με φανερώματα και τον θεωρούν ως τον άγιο που φανερώνει χαμένα αντικείμενα ή κρυμμένα μυστικά. Και τούτο γιατί ο άγιος έγινε γνωστός από την φανέρωση της εικόνας του. Ας ευχηθούμε να φανερώσει ο μεγαλομάρτυς Φανούριος σε όλους μας την αγάπη του Θεού, το λόγο του Ευαγγελίου Του, το δρόμο της μετανοίας και της σωτηρίας μας.
Φωτο: STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ
http://argolikeseidiseis.blogspot.gr

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Η ανατροπή της πληροφορίας για ραγδαίες εξελίξεις στην Ελλάδα μέσα στον Αύγουστο.


Η ανατροπή της πληροφορίας -υποψίας  για τά  επικείμενα γεγονότα του Αυγούστου έχουν ,αν όχι οφείλονται , σε βασική , κύρια και πρώτη σε αιτία  δικαιολόγηση, στίς εξής ανατρεπτικές καταστάσεις πού προηγήθηκαν.
Από τον Μάρτιο ο Σαμαράς είχε πάρει την εντολή-διαταγή  από το επιτελείο της Μέρκελ για  τήν άρση  της απαγόρευσης των πλειστηριασμών  της πρώτης    κατοικίας των Ελλήνων.  Μάλιστα λέγετε πώς ο μήνας της οριστικής ανακοίνωσης  για το παραπάνω θέμα  θα ήταν ο Αύγουστος.  Αυτό από μόνο του σε μια χώρα όπως είναι η δική μας , με το ιδιαίτερο πανευρωπαϊκά πρώτο σε ανησυχία θέμα το ζήτημα,  «το σπίτι του Έλληνα»,  ή πιο λαϊκά «το κεραμίδι στο κεφάλι του», ήταν και είναι το σημαντικότερο ζήτημα πού θα μπορούσε να τον κάνει όχι μόνο να εξεγερθεί , να σηκωθεί από τον καναπέ, αλλά να τά κάψει όλα με μια επανάσταση πού θα έφερνε τά πάνω κάτω στην χώρα.
Το ζήτημα αυτό το γνώριζαν και το γνωρίζουν πολύ καλά και για αυτό από τό 2008 το φυλάνε με πολύ προσοχή .  
 Ο μεγάλος λοιπόν φόβος του Σαμαρά ήταν να μην γίνει υλοποίηση αυτής της απαίτησης των δανειστών και προσπαθούσε {και ακόμα προσπαθεί  με διάφορα τεχνάσματα  }  να το φέρει  ως νόμο  με τρόπο πού δεν θα εξεγείρει.
Παρ’ όλα αυτά, όλα έδειχναν πώς η αντίστροφη μέτρηση για τά γεγονότα πού θά ξεκινούσαν είχε φθάσει. Τόσο μάλιστα ήταν επιτακτική η ανάγκη εξεύρεσης    μιάς κάποιας λύσης πού δεν θα πάει ο νούς σας πού έφθασαν τά πράγματα.
Τά πράγματα έφθασαν στο να επιστρατευθεί μέσω μεγάλων επιρροών η «σημαντική» {ασήμαντη  όσο να αφορά  το θέμα προβολής }  συνάντηση  αρχές Αυγούστου με τον πρόεδρο της Αμερικής Ομπάμα.  Η συνάντηση αυτή είχε έναν και μοναδικό σκοπό την επιρροή  από μέρους του αμερικανού προέδρου προς τους  ανθρώπους της τρόικα και του ΔΝΤ  να μην  πιέσουν και επιμείνουν στο ζήτημα της άρση  της απαγόρευσης των πλειστηριασμών  της πρώτης    κατοικίας των Ελλήνων.
Τέτοια ήταν η ανάγκη αποφυγής των  αναμενόμενων  γεγονότων ,  πού   διέρρευσε, κατά λάθος ή  εσκεμμένα το θέμα της συζήτησης Σαμαρά – Ομπάμα  για την ανησυχία του πρώτου περί  επεισοδίων  στην Ελλάδα  μέσα στον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο.   
Το σκηνικό στήθηκε και το επόμενο βήμα ήταν  να βάλουν διάφορους  βουλευτές του κυβερνώντος σχήματος  « ως υπέρμαχους υπεράσπισης» της άρνησης της άρσης για την πρώτη κατοικία.  Έφτιαξαν  δηλαδή το κλίμα για να φανεί ότι «επαναστατούν»  {τάχαμου – τάχαμου}  με την απόφαση και να δείξουν ότι κόπτονται για το καλό μας.  Και ότι αυτός ήταν ο λόγος της προσωρινής οπισθοχώρησης της κυβέρνησης στο ζήτημα . 
Για το δεύτερο θέμα  { Αναμένεται ένα κυβερνητικό σχήμα πού θα αποτελεί έκπληξη με καταιγιστικές αλλαγές πού θα συνταράξει την Ευρώπη} πού περιέχετε στην πληροφορία,  είναι ακόμα εν ενεργεία και έχει πονοκεφαλιάσει το πολιτικό κατεστημένο.  Ακόμα και  το κόμμα του σύριζα  κρατά χαμηλούς τόνους  {εν είδη συμβιβασμού με την κυβέρνηση}  γιατί τά πράγματα θα εξελιχθούν πολύ άσχημα για όλο το σύστημα των βολεμένων σε βαθμό πού θα τρέχουν να κρυφθούν.
Περισσότερες πληροφορίες όταν θα μού δοθούν θα  σας ενημερώσω.

Προσέξτε  στό βίντεο το πρόσωπο του Σαμαρά πόσο προβληματισμένο είναι .


Κοινές δηλώσεις Ομπάμα-Σαμαρά από allthewebnews
 
 
Σαφές μήνυμα στη Γερμανία, έστειλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα μετά τη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στον Λευκό Οίκο.

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ