Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Η ζωή σου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (video)

 


Η ταινία μικρού μήκους Smart Card (Έξυπνη Κάρτα) του JamesOxford, είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας που δείχνει πόσο φρικτή μπορεί να γίνει η καθημερινή ζωή μας από την εξάρτησή μας από τη σύγχρονη τεχνολογία, όπου κάθε συναλλαγή και επικοινωνία γίνεται πλέον μέσω ενός συστήματος, της Έξυπνης Κάρτας.
 
Ένα τρομακτικό μέλλον εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Ένα μέλλον όπου ο άνθρωπος είναι σκλάβος της τεχνολογίας, φακελωμένος και έρμαιο σε «ανθρωποειδή» ...

Είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του James Oxford που παρουσιάστηκε στο 2ο ετήσιο φεστιβάλ οπτικοακουστικών μέσων Hatch στην Bozeman της Mοντάνα των ΗΠΑ, τον Οκτώβριο του 2005.
Δείτε την:


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ .... Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία.....


ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ , ΕΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ( ή μάλλον μηδαμινό ) ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ....! ! !
ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ:
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΗΓΑΓΕ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΣΕ 150 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑ TΟΝ ΚΟΣΜΟ..
Η ΕΥΒΟΙΑ (ΕΥ + ΒΙΟΣ = ΣΩΣΤΟΣ ΒΙΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΒΩΞΙΤΗ (ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ... ΚΑΙ Η ΕΥΒΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ...
Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΗ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ) ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 'Ε', ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΣΜΙΟ... 60.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ...
ΤΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ (ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗ ...ΛΗΜΝΟ, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ "ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ" .....
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΜΠΙΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ...)
ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ...ΑΠΟΘΗΚΕΣ....ΝΤΙΚ ΤΣΕΙΝΙ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ...) ΚΛΠ. ΚΛΠ..........
ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ............
ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ....Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...


Τον Φεβρουάριο του 1998 έφτασε στην δημοσιότητα έρευνα που αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου στον Ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας.
Η μέτρηση ήταν 9550 Μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150 !

Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις είχαμε και στις περιοχές Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μύκονου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή (1), κλπ.

Το ραδόνιο είναι φυσικό ραδιενεργό στοιχείο και για όσους γνωρίζουν, αποτελεί ένδειξη για την ύπαρξη στο υπέδαφος των άνω τουλάχιστον περιοχών ΟΥΡΑΝΙΟΥ.

Στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα επίσης υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή για την εξόρυξη των τεράστιων κοιτασμάτων χρυσού.

Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής ήδη έχει ξεκινήσει η εκμετάλλευση του εκεί υπεδάφους από την TVX Gold του George Soros, η οποία περιέχει αρκετό χρυσό, αλλά και ουράνιο!!!.

Εμείς ερωτάμε.... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ;

Μία απόρρητη έκθεση που ήρθε στο φως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Επενδυτής» στις 23/2/96, αναφέρει για τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ. Γύρω στο ποσό των 100 τρισεκατομμυρίων δραχμών ( 293.470.286.134 ευρω )εκτιμάται η αξία των κοιτασμάτων ουρανίου και άλλων σπανίων μετάλλων για δορυφόρους και πυραύλους..

Το κείμενο της έρευνας υπογράφεται από επτά διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες και κάνει λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300 εκατομμύρια τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16%, καθώς και σπάνια άλλα ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο, που έχουνε εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων.

Αναφέρεται ΜΟΝΟΝ για την περιοχή του όρους Σύμβολο του νομού Καβάλας.
Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου ΔΙΕΘΝΩΣ.
Η αξία του εμπλουτισμένου ουρανίου 235 στην διεθνή αγορά (το 1998) ήταν 20.000 δολάρια το γραμμάριο!.

Βάσει των παραπάνω, με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με υπολογισμούς από τα παραπάνω, εμπεριέχονται 48 εκατ. Τόνοι ουρανίου προς 20δις δολάρια ο τόνος δηλ. συνολικά
$ 960.000.000.000.000.000 (τα μηδενικά είναι σωστά και είναι): 960 τετράκις εκατομμύρια δολ.!!!!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ $ 96.000.000.000 Διαβάστε το δυνατά (96 δισεκ. δολ.!!!!)


ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ....
Να γιατί θέλουν λοιπόν τη Μακεδονία.....

http://hellasxg.blogspot.com/2012/11/blog-post_30.html#more 

ΠΛΟΙΟ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Σε εξέλιξη βρίσκεται μια περίεργη ιστορία με ιρανικό τάνκερ στο Αιγαίο που εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης, ανοιχτά της Σύρου για ανεφοδιασμό καυσίμων, έκτοτε αναζητείται καθώς ..
απενεργοποίησε το σύστημα αυτόματου εντοπισμού.

Όταν το τελωνείο της Σύρου ζήτησε τα συνοδευτικά έγγραφα για το φορτίο του, διαπιστώθηκε ότι στα πρακτικά δεν αναγραφόταν το όνομα του παραλήπτη.


Τα σενάρια θέλουν να μετέφερε ιρανικό πετρέλαιο για άγνωστο προς τις αρχές παραλήπτη, είτε στην Ελλάδα είτε σε άλλη χώρα των Βαλκανίων, παραβιάζοντας το διεθνές εμπάργκο που έχει επιβληθεί στο Ιράν. Όταν ο καπετάνιος του δεξαμενόπλοιου αντελήφθη ότι η κατάσταση θα γινόταν περίπλοκη, σήκωσε άγκυρα και σαλπάρισε το βράδυ της ίδιας ημέρας, ενώ απενεργοποίησε το σύστημα αυτόματου εντοπισμού.


Στις έρευνες μετέχουν το ΣΔΟΕ και το Λιμενικό, ωστόσο, έως αργά χθες, το δεξαμενόπλοιο δεν είχε εντοπιστεί. Το τάνκερ φέρει επωνυμία «Baikal» και ανήκει κατά πληροφορίες στο ιρανικό Δημόσιο, ενώ ναυπηγήθηκε το 2008.


Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το πλοίο από τις αρχές του 2012 έχει αλλάξει τρεις φορές ονομασία προκειμένου να καθίσταται δυσκολότερος ο εντοπισμός και η ταυτοποίησή του από ξένες διωκτικές αρχές.


http://ysterografa.gr/ 
 http://www.stoxos.gr/2012/11/blog-post_1035.html
φορών του προγράμματος της τρόικας για την χώρα μας, με τίτλο:
"The Second Economic Adjustment Programme for Greece – First Review, November 2012, DRAFT"
Η μια με ημερομηνία 10/11/2012 και η δεύτερη με ημερομηνία 27/11/2012. Και οι δυο αναφορές έχουν διαρρεύσει και δημοσιευθεί..
Μάλιστα η τελευταία η προχθεσινή δημοσιεύτηκε από το ΒΗΜΑ.
Προσέξτε τώρα τι έχει συμβεί οι δυο αυτές αναφορές έχουν αρκετές διαφορές...


Read more: http://elnewsgr.blogspot.com/2012/11/blog-post_5596.html#ixzz2Dja08RjS

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε χθες στην εκπομπή "Χωρίς Αναισθητικό" για τα συμβάντα της Κρήτης και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.


Εβραίοι και κομμουνιστές

Εκ του βιβλίου του Σαράντου Ι. Καργάκου: « Από το Μακεδονικό ζήτημα στην εμπλοκή των Σκοπίων » σελ. 63 διαβάζουμε :
«τα 6 από τα 30 περίπου μέλη πού ίδρυσαν στον Πειραιά τον Νοέμβριο του 1918 το Σ.Ε.Κ.Ε. (Σοσιαλιστικό εργατικό κόμμα Ελλάδος), πού μετεξελίχθηκε αργότερα σε κομμουνιστικό ήσαν Εβραίοι. Ο περίφημος Αβραάμ Μπεναρόγιας (πέθανε υπέργηρος το 1985 στο Ισραήλ), ο Αλβέρτος Αρδίττης και ο Χ. Μπενρουμπής από την Θεσσαλονίκη, ο Άντζελ Πεχνά από την Καβάλα, ο Φρ. Τζουλάτης από την Κέρκυρα και ο Φράντς Πετρούσκα από την Αθήνα. »

Όλα τα παραπάνω, για να μην ξεχνάμε την φύτρα κάθε κόμματος, την καταγωγή το σόϊ. Επομένως το συμπέρασμα δίδεται, νομίζω, από ένα πετυχημένο τετράστιχο πού διάβασα προ πολλών ετών και εξηγεί πολλά από τα ιστορικώς ανεξήγητα, πού τόσες αιματηρές περιπέτειες δημιούργησαν στην Πατρίδα μας π.χ. εμφύλιος 1044-1949 και όχι μόνο.
Εβραίοι και κομμουνιστές
Είσαστε απ΄τα ίδια σόγια
Γιατί το κόμμα σας εδώ
Ίδρυσε ο Μπεναρόγια.
Χρίστος Α Αθανασόπουλος

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!!!

ΣΩΡΡΑΣ.jpg
Η 29η Νοεμβρίου του 2012 θα γραφή στην νεώτερη Ελληνική ιστορία.! Σήμερα 29-11-12 υπεβλήθη μήνυσις απx τον Αρτέμιο Σώρρα, για παράβασι καθήκοντος και ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά των πολιτικών:Αντωνίου Σαμαρά, Ευαγγέλου Βενιζέλου, Φωτίου Κουβέλη, Ιωάννη Στουρνάρα (και άλλων!!!)!
ΕΛΠΙΖΟΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕΘΑ Η ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΞΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
(Οι ανωτέρω κατηγορίες εκδικάζονται κατά προτεραιότητα)

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΙΤΕ...ΕΔΩ ΚΑΙ...ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ...end


Μήνυμα προς όλους τους Ελεύθερους Συνέλληνες

από Αρτέμης Σώρρας, Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 στις 7:19 μ.μ. ·
Προς όλους τους Ελεύθερους Συνέλληνες,
  
Καταλαβαίνω απολύτως, όλα τα ερωτηματικά, τις απορίες και την καχυποψία σας. Οι καιροί είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι. Οι τηλεοράσεις μας πούλησαν το μνημόνιο σαν «σωτηρία» και την εθνοκτονία του λαού μας σαν «απαραίτητο βήμα για την πρόοδο». Και πολλοί το πίστεψαν, κι άλλοι τόσοι έσκυψαν το κεφάλι.
Από την άλλη, βλέπετε εμένα, να προσπαθώ να ενημερώσω τον κόσμο, ότι κατέχω νόμιμα τα 600 δις, που μπορούν να σώσουν αυτόν τον τόπο. Προσπάθησαν να με παρουσιάσουν σαν απατεώνα, σαν γραφικό, σαν ψεύτη. Όμως εγώ, στέκομαι ακόμα εδώ, μόνος, απέναντι σε ένα παμφάγο σύστημα που προσπαθεί να με εκμηδενίσει, να με εξευτελίσει. Πρέπει όλοι να καταλάβετε ότι απέναντί μου είναι όλες οι δυνάμεις του πλανήτη,  που παλεύουν λυσσαλέα για  την παγκόσμια κυριαρχία και την  κατάκτηση των εθνών. Δηλαδή την κατάργηση του πολίτη. Ο άνθρωπος πολίτης, είναι ο πολιτισμένος άνθρωπος. Όμως, ανθρωπος μη πολιτισμένος, σε τί διαφέρει από το ζώο; Έλληνες, αποφασίστε τί θα είστε.
Οι εξελίξεις πάνω στο θέμα «Σώρρας» είναι τεράστιες, σε παγκόσμιο επίπεδο. Το περιβάλλον είναι ρευστό και μεταβάλλεται  από μέρα σε μέρα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε ακόμα  να σας ανακοινώσουμε τι θα κάνουμε αλλά και πως θα το κάνουμε. Όμως, ένα μεγάλο κομμάτι του σχεδιασμού, είναι η Ελλάδα, η χώρα μου, η χώρα μας, και ό,τι συμβαίνουν εδώ, έχουν άμεσο αντίκτυπο σε όλο τον πλανήτη. Η Ελλάδα, είναι μέρος των Βαλκανίων, τα Βαλκάνια της Ευρώπης, και η Ευρώπη του κόσμου. Φανταστείτε, το «φαινόμενο της πεταλούδας». Ένα χτύπημα των φτερών της εδώ, μπορεί να προκαλέσει τυφώνα κάπου αλλού...
Γι' αυτό, πρέπει Έλληνες, να συνειδητοποιήσετε την αξία σας. Πρέπει να  αποδείξετε και να διεκδικήσετε την ύπαρξή σας με κάθε τρόπο. Είσαστε μεγάλο μέρος του σχεδιασμού . Βασίζονται στην αδράνεια ,στο φόβο σας. Αντιδράστε! Εσείς και όχι μόνο εγώ ,ο Σώρρας. Εγώ εμφανίζομαι, είμαι εδώ και πολεμάω με όλους κι αν  το βλέπετε, δεν φαντάζεστε «τι δεν βλέπετε» .
 Τα 600δις, απολύτως υπαρκτό ποσόν με όλες τις πιστοποιήσεις, είναι ήδη στον λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας. Στο όνομα των Ελεύθερων Ελλήνων. Δεν είναι στο όνομα των σκλαβωμένων. Αν οι Έλληνες δεν ελευθερωθούν δεν θα τα πάρουν ποτέ! Αν τα δώσω σε σκλαβωμένους Έλληνες θα γίνουν όπλο για να μας σκλαβώσουν  ακόμη περισσότερο . Εμείς το όπλο αυτό , τα 600δις, το θέλουμε  για να ελευθερωθούμε. Αυτό είμαι, ένα οπλικό σύστημα το οποίο πρέπει εσείς να χρησιμοποιήσετε. Η συμμετοχή όλων των Ελλήνων στον αγώνα με το όπλο που χθες δεν είχαμε και σήμερα το έχουμε, μας δίνει την νίκη, μας δίνει την ελευθερία!
 Εσείς και όχι μόνον εγώ, έχετε το παιχνίδι.
Αν το θέλετε εσείς δεν σας σταματάει κανείς!
Οι καρδιές μας, το DNA μας επικοινωνούν!
 Μην εμπιστεύεστε κανέναν.
Διαδώστε, σχηματίστε ομάδες κοινωνικής δικτύωσης, βγείτε από τον μικρόκοσμο σας και οραματιστείτε μία Ελλάδα ελεύθερη .
 
Ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μου www.artemis-sorras.com
                                                                                                                                                                     Αρτέμης Σώρρας
                                                                                                                                                                   28 Νοεμβρίου 2012


Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!

http://dionios.blogspot.gr/2012/11/blog-post_3741.html

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ο Αγιος Ανδρέας, ο Πρωτόκλητος.

Ο Αγιος Ανδρέας, ο Πρωτόκλητος, ο μαθητής του Χριστού και ένας απο τους δώδεκα αποστόλους είναι ο πολιούχος της Πάτρας. Σημαντική η δράση του στην πόλη μας, όπου και σταυρώθηκε το 66 μ.Χ, έχοντας κάνει πολλά θαύματα. Υπάρχουν πολλές παραδόσεις για τη παρουσία και τα θαύματα του Αγίου στην Πάτρα. 
Η μνήμη του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου τελείται από την Εκκλησία μας στις 30 Νοεμβρίου.
Στις 19 Ιανουαρίου εορτάζεται η επιστροφή των λειψάνων του σταυρού του μαρτυρίου του από την Αρχιεπισκοπή Μασσαλίας στην Μητρόπολη Πατρών (19 Ιανουαρίου 1980). Στις 20 Ιουνίου γιορτάζεται η κατάθεση των λειψάνων του στον ανοικοδομηθέντα Ναό των Αγίων Αποστόλων στην Κωνσταντινούπολη από τον αυτοκράτορα Ιουστινιανό (550). Στις 26 Σεπτεμβρίου γιορτάζεται η επιστροφή της τιμίας κάρας του από την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία στην Ι. Μητρόπολη Πατρών (26 Σεπτεμβρίου 1964) και η ανάμνηση των εγκαινίων του νέου ναού του κατά την ίδια ημέρα (26 Σεπτεμβρίου 1974).

STARGATE: ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ANDEN

Μια πραγματική Αστρική Πύλη (Stargate )έχει βρεθεί, και είναι επτά μίλια υπόγεια στον Κόλπο του Άντεν σε μια υπόγεια στρατιωτική βάση. 
 Είπανε, επίσης, ότι πρόσφατα έχει ενεργοποιηθεί.
Σας παραθέτω τα παρακάτω γεγονότα για να τα δείτε και να αποφασίσετε για τον εαυτό σας.

Ο Κόλπος του Άντεν, όπως ίσως γνωρίζετε από τις ειδήσεις αρκετά πρόσφατα, είναι στη Σομαλία όπου δρούν οι Πειρατές της περιοχής. Για την αντιμετώπιση όλων αυτών των Πειρατών,το Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών ψήφισε να επιτρέψει στις χώρες να στείλει πολεμικά πλοία στην περιοχή. 
Έτσι ΝΑΤΟ, Αγγλία, Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Γερμανία, Σαουδική Αραβία, το Ιράν, την Ελβετία, ΗΠΑ και άλλες χώρες έχουν στείλει όλα τα πολεμικά τους πλοία στην περιοχή. Ακόμα και οι ΗΠΑ Blackwater δύναμη Mercenary, εστάλησαν  εκεί.

Εντάξει, τόσοι εχθροί πρώτη φορά που μοιράζονται τα ίδια ύδατα. Τόσες πολλές ρουκέτες για λίγα αλιευτικά σκάφη;; Κάτι δεν ταιριάζει...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ 

30ή Νοεμβρίου του 1822 Η Άλωση του Παλαμηδίου και ο Στάϊκος Σταϊκόπουλος

Η 30ή Νοεμβρίου του 1822 είναι η γενέθλια ημέρα της Ελευθερίας για τους Ναυ­πλιώτες και όλους τους κατοίκους της Αργολίδας. 
 Η πολιορκία του Ναυπλίου είχε αρχίσει στις 4 Απριλίου του 1821, αλλά το τουρκοκρατούμενο Ανάπλι, οχυρωμένο από τους Βενετσιάνους από το 1687 με τα κάστρα του Παλαμηδιού, του Ιτς Καλέ και του Βαρουσίου, αντιστεκόταν πεισματικά στην ελληνική ορμή. Ώσπου ήρθε η ώρα η ευλογημένη του Σταϊκόπουλου και των παλικαριών του που, ανήμερα 
τ’ Αγιαντρέα, κυρίευσε το Παλαμήδι με τολμηρό ρεσάλτο.
Έκτοτε, οι Ναυπλιώτες γιορτάζουν τούτη την ημέρα ως την άγια ημερομηνία του Μεγάλου Σηκωμού, που έφερε το προαιώνιο «ποθούμενο» των Πανελλήνων. Όλοι οι ιστορικοί του 1821 στέκονται σε τούτη την ημερομηνία με υπέρτατη χαρά και μας δίνουν λαμπρές σελίδες για το τόλμημα του νεαρού παλικαριού από τη Ζάτουνα, του «Σταϊκούλη» όπως τον έλεγαν χαϊδευτικά, που η βροχερή νύχτα της 29ης προς την 30ή Νοεμβρίου έμελλε να ήταν η μεγάλη ώρα της μοίρας του.

ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ. Η ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !


Αυτή η κυβέρνηση, όχι μόνο μας έφερε δύο χρόνια φορο-επιδρομών και λιτότητας, αλλά χωρίς ίχνος ντροπής τολμά και πανηγυρίζει πως, σε εννιά χρόνια από σήμερα, το 2020, θα μας έχει φτάσει… και πάλι στο 2009!
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απόφαση της 27ης Οκτωβρίου 2011:
“Μετά από ενάμιση χρόνο σκληρών θυσιών του Ελληνικού λαού, η χθεσινοβραδινή απόφαση αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι η πολιτική της κυβέρνησης ήταν και λαθεμένη και αδιέξοδη. Κι όπως ήλθαν τα πράγματα, αυτή η απόφαση ήταν, τελικά, αναπόφευκτη…
Η μεγαλύτερη απόδειξη αυτής της αποτυχημένης πολιτικής ήλθε, δυστυχώς για τον κ. Παπανδρέου, κατευθείαν από τις Βρυξέλλες.
Τελικά, με το κούρεμα που αποφασίστηκε, το χρέος της χώρας μας το 2020 θα είναι όσο ήταν και το 2009, πριν μπούμε στο Μνημόνιο, δηλαδή 120% του ΑΕΠ!
Αυτή η κυβέρνηση, όχι μόνο μας έφερε δύο χρόνια φορο-επιδρομών και λιτότητας, αλλά χωρίς ίχνος ντροπής τολμά και πανηγυρίζει πως, σε εννιά χρόνια από σήμερα, το 2020, θα μας έχει φτάσει… και πάλι στο 2009!
Και μάλιστα υπό πολύ χειρότερες συνθήκες! Κι ενώ θα έχει εκποιηθεί μεγάλο μέρος της δημόσιας περιουσίας.”
Υ.Γ
Το τι αποφάσισε σήμερα το Eurogroup το αναλύσαμε σε άλλα σχετικά άρθρα απλά σας θυμίζουμε:
«Στόχος του προγράμματος είναι η μείωση του ελληνικού χρέους στο 175% το 2016, στο 124% το 2020 και αισθητά κάτω από το 110% το 2022.» και το ξεκάθαρο μήνυμα του Γιούνκερ ότι, αν δεν προχωράει το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, αυτόματα θα εφαρμόζονται νέα μέτρα…δηλαδή περικοπές μισθών και συντάξεων…
Πηγή: exomatiakaivlepo.blogspot.com
http://www.votegreece.gr/archives/25978Δείτε το βίντεο…


Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΡΙΝ 26 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ


Παραθέτουμε το κύριο άρθρο του τότε διευθυντή του «Οικονομικού Ταχυδρόμου» κ. Γιάννη Μαρίνου, στο τεύχος 22 Μαΐου 1986, υπό τον τίτλο:«Προτιμούμε να πνιγούμε χορεύοντας, όπως οι επιβάτες του Τιτανικού;». Με αφορμή την έκθεση του τότε διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ.Δημ.Χαλικιά, ο οποίος μέσω ύβρεων από τις «προοδευτικές» δυνάμεις έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για την ελληνική οικονομία, ο κ.Γ.Μαρίνος έγραφε:…
Γιάννης Μαρίνος
«Και ιδού πού φθάσαμε: Αντί να δουλεύουμε για να παράγουμε εισόδημα, να τρώμε από τα έτοιμα και από τα δανεικά.Αντί να φτιάχνουμε νέα εργοστάσια, να κλείνομε κι αυτά που υπάρχουν. Αντί να εκσυγχρονίζουμε τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις, να τις αφήνουμε βαθμιαία να καταντούν παλιοσίδερα. Αντί να βελτιώνομε την παραγωγικότητά μας, να επιβραβεύουμε με κάθε τρόπο την τεμπελιά και την λούφα. Αντίνα προωθούμε τις εξαγωγές μας με καλά και φθηνά προϊόντα, να υπονομεύομε την ανταγωνιστικότητά τους με αποτέλεσμα να μην μπορεί πια να πουληθεί η ελληνική παραγωγή ούτε μέσα στην ελληνική αγορά.
Αντί να ενθαρρύνομε το κέρδος, ώστε να περισσεύουν λεφτά για νέες επενδύσεις και καλύτερες αμοιβές των εργαζομένων, το εμποδίζομε με κάθε τρόπο, με αποτέλεσμα τον πολλαπλασιασμό των προβληματικών επιχειρήσεων και την απειλή των μαζικών απολύσεων, αφού οι βιομηχανικές μας επιχειρήσεις δεν μπορούν πια να επιβιώσουν.
Αντί να στηρίζομε με κάθε τρόπο την εγχώρια παραγωγή, την καταδιώκομε με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο, διευκολύνοντας έτσι τις εισαγωγές και την κυριαρχία των ξένων στην ελληνική αγορά.
Αντί οι εργατοϋπάλληλοι να υπερασπίζονται την εθνική παραγωγή με την εργατικότητα και την συμπαράστασή τους προς τους ομοεθνείς εργοδότες τους, πολλοί απ” αυτούς υπονομεύουν με απεργίες, στάσεις εργασίας, καταλήψεις, κοπάνες, νωθρότητα, τσαπατσουλιά και συνεχείς εκδηλώσεις μίσους τις ντόπιες παραγωγικές μονάδες, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στα ξένα προϊόντα και στη δική τους μιζέρια και ανεργία.
Αντί το δημόσιο να διαχειρίζεται με σύνεση και πόνο τα έσοδα από την φορολογία, τα διασπαθίζει σε καταναλωτικές δαπάνες σε έργα βιτρίνας, σε αθρόες προσλήψεις υποαπασχολούμενων, σε επιδοτήσεις, χαρισμούς οφειλών, σε δανεικά και αγύριστα και σε διαιώνιση της αντιπαραγωγικής δομής της δημόσιας διοικήσεως και της χρονοβόρας και δαπανηρότατης γραφειοκρατίας.
Αντί να αναπτύσσομε την παραγωγή και να ενισχύομε την αυτοδυναμία της οικονομίας μας, το’χουμε ρίξει στον δανεισμό από το εσωτερικό και κυρίως από το εξωτερικό, με αποτέλεσμα να έχομε φθάσει στο τραγικό σημείο να δανειζόμαστε πια κάθε χρόνο 2-3 δισεκατομμύρια δολλάρια από τους ξένους για να εξοφλούμε προηγούμενα δανεικά.
Αντί να διευκολύνεται η εισαγωγή νέας τεχνολογίας και η ευελιξία των επιχειρήσεων ώστε να αποφεύγουν τα οικονομικά αδιέξοδα και το μοιραίο κλείσιμό τους, αντί να ενθαρρύνεται η υλική επιβράβευση των προκομμένων και ευσυνείδητων, επιβάλλεται με κάθε τρόπο το αντίθετο.»
Αυτή είναι η πραγματικότητα της ελληνικής οικονομίας.
Και αυτοί που αντιδρούν στην απαιτούμενη θεραπευτική αγωγή, φαίνεται ότι προτιμούν να καταποντιστούμε όλοι, χορεύοντας και τραγουδώντας, όπως οι επιβάτες του Τιτανικού.
Και αυτό σχεδόν σίγουρα θα συμβεί, αφού τα σωστικά μέσα ολοένα και περιορίζονται.».
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε.
http://www.votegreece.gr/

ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ 3/12/2012


Οι θέσεις των πλανητών μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως ένα τέλειο ρολόι. Ένα τέτοιο ρολόι μπορεί να σηματοδοτήσει την ημερομηνία στο χρόνο (στο παρελθόν ή και / στο μέλλον), το οποίο μπορεί να διαβαστεί από νοήμονα όντα, ανεξάρτητα από την γλώσσα και το ημερολόγιο που χρησιμοποιούν ... 

Είτε πιστεύετε ότι κάτι θα συμβεί το 2012 ή όχι, δεν έχει σημασία ... 

Το γεγονός είναι ότι η πλανητική ευθυγράμμιση ταιριάζει ακριβώς με τη διάταξη των Πυραμίδων της Γκίζας στην 3/12/12 και αυτό θα συμβεί μόλις 18 ημέρες πριν από την 21/12/12. ... 6 συν 6 συν 6 = 18 

Είναι πιθανό ότι οι πυραμίδες της Γκίζας, όπου χτίστηκαν για να τιμήσουν (ή προειδοποιούν για) μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή που χαρακτηρίζεται από την πλανητική σύγκλιση; 

Οι θέσεις των πλανητών μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως ένα τέλειο ρολόι (δείτε την εικόνα στο πάνω μέρος αυτού του post). Ένα τέτοιο ρολόι μπορεί να σηματοδοτήσει την ημερομηνία στο χρόνο (στο παρελθόν και / ή στο μέλλον) και μπορεί να διαβαστεί από νοήμονα όντα, ανεξάρτητα από τη γλώσσα και το ημερολόγιο τους που χρησιμοποιούν ... 

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η σύγκλιση πλανητών συμβαίνει μόνο κάθε 2.737 χρόνια, και δεν θα συμβεί ξανά για πάνω από 28.000 χρόνια, αν τρέξετε αυτό το πρόγραμμα πίσω στο χρόνο ... 

Η πλανητική ευθυγράμμιση στις 3 Δεκ 2012 μπορεί να ελεγχθεί από οποιονδήποτε που μπορεί να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα αστρονομίας Starry Night, (έναστρη νύχτα) και να τοποθετήσετε την εικόνα του νυχτερινού ουρανού των 3 πλανητών στις 3 Δεκεμβρίου 2012, πάνω στην εικόνα των 3 πυραμίδων της Γκίζας. 

Ένας από τους επισκέπτες μας μας έστειλε την επαλήθευσή του σε εικόνες από τους πλανήτες και τις πυραμίδες της Γκίζας που δημοσιεύθηκαν τον Απρίλιο του 2011: 
Έκανα αυτό το βίντεο το οποίο ελέγχει την ευθυγράμμιση της 3ης Δεκεμβρίου, για όσους ενδιαφέρονται για το θέμα. 




Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 2008 ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΙΚΗ

Η  κρίση  είναι  ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ  και   όχι  απλώς  χρηματοπιστωτική,  όπως  θέλουν  να   την  παρουσιάζουν  οι  εναγείς  του  συντελούμενου    εγκλήματος  κατασκευαστές  του  επαίσχυντου  και  απάνθρωποκαπιταλισμού  επειδή 
 η  κρίση  είναι  συστημική   γιαυτό  όλο  το 
οικοδόμημα  καταρρέει.   
Άνοιξαν  τον  « λάκκο»  και  θα  πέσουν  μέσα,  
 οι  επιδιώκοντες 
την  παγκόσμια  κυριαρχία  και  παγκόσμια  διακυβέρνηση.  Γνωστοί  πλέον  σε  όλους  μας  και  όχι  αόρατοι!  
 Όλα  θα  αλλάξουν  με  νέο  ανθρώπινο  πολιτικό  και  οικονομικό  μοντέλο. 
 Η  πραγματική  Νέα  Εποχή  της  Ελληνο-ορθοδοξίας  πλησιάζει  η  μεγάλη  πνευματική  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  θα  ανατρέψει  όλο  το  υπάρχον  σάπιο  σύστημα  με  όλον  τον  συρφετό  μιας  ανήθικης  πολιτικό-οικονομικής  οικογενειοκρατίας,  πού  απομυζά  τον  Ελληνικό  Λαό.
 EX  ORIENT  LOYX

Απίστευτο: «Βιονικά» μανεκέν κατασκοπεύουν τους καταναλωτές!


Μα, φυσικά και γίνονται όλα για το καλό του καταναλωτικού κοινού! Τι νομίζατε; Ότι ζούμε στη ζούγκλα;

Φτάσαμε λοιπόν κι εδώ, να κατασκοπεύουν οι κούκλες που βρίσκονται στις βιτρίνες των καταστημάτων, τους υποψήφιους πελάτες. 
Τελικά, οι κούκλες με τα ωραία ρούχα και τα αξεσουάρ, δεν είναι τόσο... αθώες όσο φαίνονται! 
Πρωτοπόρος κι εδώ η Benetton. Έστησε τα βιονικά μανεκέν στις βιτρίνες της και τα χρησιμοποιεί για να συλλέξει δεδομένα σχετικά με τους πελάτες της, όπως φυλή, ηλικία και φύλο.
Οι πληροφορίες αποθηκεύονται και αξιοποιούνται ώστε τα καταστήματα της εταιρείας να προσφέρουν ανώτερης ποιότητας υπηρεσίες στο καταναλωτικό κοινό και παράλληλα, να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.
Κάθε "βιονικό" μανεκέν κοστίζει περίπου 5.000 δολάρια, σύμφωνα με την New York Daily News. 
Χρησιμοποιώντας μια ενσωματωμένη στο μάτι, κάμερα, το "βιονικό" μανεκέν "κατασκοπεύει" τους ανυποψίαστους περαστικούς που κοιτούν τη βιτρίνα. 
Παρότι αρκετοί καταναλωτές "αγκάλιασαν" τη νέα τεχνολογία, υπάρχουν άλλοι που εκφράζουν φόβους για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του κοινού.
 Από την πλευρά της, η κατασκευάστρια εταιρεία των "βιονικών" μανεκέν, η ιταλική Almax, δεν έχει αποκαλύψει ποια καταστήματα χρησιμοποιούν τη νέα τεχνολογία. 
Μέχρι στιγμής, οι "κούκλες - κατάσκοποι" κοσμούν τις βιτρίνες εμπορικών μαγαζιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και σε τρεις χώρες της Ευρώπης.
http://id-ont.blogspot.gr/

Κι ο Αχμαντινετζάντ στο κόλπο: Νέα Ηλεκτρονική Ταυτότητα θα δοθεί στους Ιρανούς! VIDEO


σχόλιο ID-ont: Ο γνωστός σε όλους μας Αχμαντινετζάντ θα δώσει στους Ιρανούς ηλεκτρονική ταυτότητα. Αυτή θα λειτουργεί ως διαβατήριο, βιβλιάριο υγείας, πιστωτική κάρτα, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα για πρόσβαση στο internet, κάρτα πρόσβασης στις δημόσιες ηλεκτρονικές υποδομές (ηλεκτρονική διακυβέρνηση) κλπ κλπ.

Πρόκειται για την ίδια ακριβώς κάρτα που οραματίσθηκε για τους Έλληνες ο Γιώργος Παπανδρέου (Κάρτα του Πολίτη) και θα υλοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς, για την ίδια ακριβώς κάρτα που θα δημιουργήσει ο Πούτιν για τους Ρώσους, για την κάρτα στην οποία θα μετεξελιχθεί η Γερμανική Κάρτα του Πολίτη.

Παγκόσμιο-πλανητικό σχέδιο το οποίο υλοποιείται από άκρου σε άκρο της γης. Ένα σχέδιο που λατρεύουν όλοι οι ηγέτες, είτε πρόκειται για θρησκευτικούς δικτάτορες, είτε για νόμιμα εκλεγμένους πρωθυπουργούς, είτε για εκλεγμένους προέδρους με υπερεξουσίες. Πρόκειται για μόδα που φοριέται με όλα τα χρώματα. 

Το να οραματίζεται ένα τέτοιο σχέδιο ο Αχμαντινεζάντ μας φαίνεται άκρως λογικό, καθότι ο έλεγχος κάθε φυσικής και ηλεκτρονικής κίνησης όλων των πολιτών του, ταιριάζει απόλυτα με το προφίλ του καθεστώτος του. Είναι ζητούμενο για αυτόν ο άμεσος εντοπισμός των αντιφρονούντων. Μόλις πριν λίγες ημέρες ένας Ιρανός blogger πέθανε από βασανιστήρια. Οι δημοκρατικά όμως εκλεγμένοι ηγέτες, γιατί υλοποιούν τέτοια σχέδια ελέγχου των πολιτών που τους εξέλεξαν;  

Δείτε και το ρεπορτάζ της Ιρανικής τηλεόρασης. Απαλή μουσική, προβολή των "πλεονεκτημάτων" των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, προσπάθεια παρουσίασης μιας τεχνολογικά αναβαθμισμένης χώρας. Με αυτό το ρεπορτάζ παίρνετε μια γεύση από αντίστοιχα ρεπορτάζ του μέλλοντος που θα παρουσιασθούν στα Ελληνικά Ιδιωτικά και Δημόσια τηλεοπτικά κανάλια, όταν η εξουσία αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα για να υλοποιηθεί η Ελληνική Κάρτα του Πολίτη... 
http://id-ont.blogspot.gr/2012/11/video.html


Ιατρική των οικογενειών

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ιβίσκος και αλόη μετά την βροχή


--- ΠΙΘΑΝΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΕ ΒΟΥΝΟ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. ---

Ο ερευνητής Scott C. Waring πριν λίγες μέρες παρουσίασε στην ιστοσελίδα του UFO Sightings Daily, λεπτομερείς φωτογραφίες και αποδεικτικά στοιχεία από την είσοδο μίας εξωγήινης βάσης σε πλαγιά του όρους Adams, της Ουάσιγκτον.
Χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο δορυφορικό χάρτη, ο Waring εντόπισε κοντά στη περιοχή του ράντσου Aceti μία ανωμαλία που τον οδήγησε στο συμπέρασμα ότι κάτω από τα παράξενα πίξελ, που βρίσκονται μόνο σε εκείνη τη τοποθεσία του βουνού, κρύβεται μία κυκλική είσοδος-πόρτα που οδηγεί στην υπόγεια εξωγήινη βάση.
Αυτή η άποψη υποστηρίζεται και από το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι, κάτοικοι της περιοχής, αξιωματικοί του στρατού, η ομάδα contactees ECETI, ακόμα και το Fox News, έχουν παρατηρήσει θεάσεις UFO στην περιοχή.
Με το όρος Adams ασχολούνται εδώ και χρόνια πολλοί Αμερικανοί οπαδοί των UFO, αλλά και αρκετοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο, που ταξιδεύουν εκεί ευελπιστώντας να δουν από πρώτο χέρι τα λαμπερά φώτα που γεμίζουν τον ουρανό του όρους, σχεδόν κάθε βράδυ. Οι συχνές θεάσεις UFO έχουν οδηγήσει και πολλούς άλλους ερευνητές να θεωρούν ότι στη περιοχή βρίσκεται μία μεγάλη σε κλίμακα εξωγήινη βάση.
"Ανέλυσα τα αποδεικτικά στοιχεία και το συμπέρασμα είναι ότι η είσοδος είναι πραγματική. Το επόμενο ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε είναι πώς θα ανοίξει η είσοδος!" κατέληξε ο Waring. 

http://ufotruth-gr.blogspot.gr/

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ:Ετσι θα εορταζουμε πλεον στην Ελλαδα!!


Ο δήμος των Βρυξελλών αποφάσισε να μην στολίσει φέτος με χριστουγεννιάτικο δέντρο την κεντρική πλατεία (Grand Place),  αλλά αντ’αυτού να τοποθετήσει μία ηλεκτρονική εγκατάσταση, προκειμένου να μην προσβληθεί ο τοπικός μουσουλμανικός πληθυσμός!  

 Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κατοίκων των Βρυξελλών, οι οποίοι έχουν ήδη συγκεντρώσει 10.000 υπογραφές ζητώντας την άρση της απόφασης.   Μάλιστα, μια δημοτικός σύμβουλος, υποστηρίζει ότι «το δέντρο ως σύμβολο των χριστιανικών Χριστουγέννων μπορεί να προσβάλει τους ανθρώπους των άλλων θρησκειών».Συγκεκριμένα, η δημοτική σύμβουλος Bianca Debaets πιστεύει ότι ένα «άστοχο επιχείρημα» σχετικά με τις θρησκευτικές ευαισθησίες έχει οδηγήσει τις Βρυξέλλες στην απόφαση τους αυτή. Επισημαίνει δε το γεγονός ότι σε κανένα σημείο δεν θα αναφέρεται η λέξη «Χριστούγεννα». 


Σύμφωνα με την εφημερίδα των Βρυξελλών «Brussels News», το ηλεκτρονικό δέντρο είναι μία κατασκευή ύψους 25 μέτρων, η οποία αποτελείται από τηλεοπτικές οθόνες. Κατά την διάρκεια της ημέρας, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ανέβουν στην κορυφή του ηλεκτρονικού δέντρου και από εκεί να θαυμάσουν την θέα της πόλης.   Όμως, οι κάτοικοι των Βρυξελλών έχουν αντίθετη άποψη και ζητούν να τοποθετηθεί, όπως κάθε χρόνο, το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Tέλος, σημειώνεται ότι οι Μουσουλμάνοι εκπροσωπούν το 25,5%του πληθυσμού των Βρυξελλών και, μάλιστα, πριν ένα μήνα, δύο Μουσουλμάνοι εξελέγησαν στο δημοτικό συμβούλιο της πρωτεύουσας .

 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΕΥΡΩ – ΔΡΑΧΜΗ –ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ

Σε  προηγούμενο  σημείωμά  μας  είχαμε  διατυπώσει  την  άποψη  ότι  χρεοκοπία  στην  χώρα  μας  εντός  του  ευρώ  θα  είναι  τραγωδία.  Αυτό  και  τώρα  υποστηρίζουμε.  Δεδομένου  ότι  η  Πατρίδα  μας    στερείται  του  εκδοτικού  προνομίου.  Αυτοί  οι  αχρείοι  πού  επιδιώκουν  αυτήν  την  οικονομική  πολιτική,  ενδιαφέρονται  μόνον,  λόγω  ιδιοτέλειας,  για  τους  τοκογλύφους  τραπεζίτες.  Ενδιαφέρονται  μήπως  τα  ληστρικά  capitals  ( hedge funds, Πόλσον, Σόρος κ.λ.π. )  χάσουν  τόκους  και  πανωτόκια  πού  καταληστεύουν  τον  Ελληνικό  Λαό. 
 Ως  γνωστόν  η  χρηματοδότηση  της  Ελλάδος,  γινόταν  εν  γνώσει  της  αδυναμίας  εξόφλησης  των  δανείων  από  τα  « ευαγή »  αυτά  ιδρύματα,  με  σκοπό  να  καταχρεωθεί  η  χώρα,  με  συμπαραστάτες  πουλημένους  πολιτικούς,  για  να  υποθηκευθεί  όλος  ο  υπάρχον,  και  μάλιστα  σε  αφθονία,  εθνικός  πλούτος.
Η  υπονόμευση  όμως  της  Ελλάδος,  από  ανάξιους  πολιτικούς, είναι  διαχρονική,  από  το  1974,  μετά  την  μεταπολίτευση  ο  « εθνάρχης »  διέλυσε  κυριολεκτικά  την  Ελληνική  οικονομία  και  προ  πάντων  την  δευτερογενή  παραγωγή  ( Συγκρότημα  Ανδρεάδη, ΙΖΟΛΑ,ΧΡΩΠΕΙ, ΠΙΤΣΟΣ , ΠΕΙΡΑΪΚΗ-ΠΑΤΡΑΪΚΗ κ.λ.π.)  την  δε  πρωτογενή  παραγωγή  (Γεωγο-κτηνοτροφία )  σμίκρυνε  μέχρι  περίπου  το  5%  σταδιακά,  ο  δε  τομέας  των  υπηρεσιών  διογκώθηκε  υπέρμετρα.  
 Όλα,  δηλαδή,  αρνητικά  για  την  Ελληνική  οικονομία.  Με  αυτά,  βεβαίως,  τα  οικονομικά  δεδομένα,  αν  φύγουμε  από  το  ευρώ,  πού  πρέπει  όμως  να  φύγουμε,  θα  υπάρξει,  αρχικά  μία  στενότητα-σφίξιμο  μεγάλο , στις  εισαγωγές  μας  για  δύο  τουλάχιστον  χρόνια  μέχρι  να  κινηθεί  η  εγχώρια  παραγωγή  και    αρχίσει  η  υποκατάσταση  των  όποιων  εισαγωγών,  με  μεγίστη  προσπάθεια  έντασης  των  εξαγωγών. 
 Αλλά  θα  έχουμε  απαλλαγή  δια  παντός  από  τον  βραχνά  του  χρέους.  Αυτό  το  οφείλουμε  στα  παιδιά  μας,  στους  νέους  μας.( διαγραφή χρέους 80% )
Η  Ελλάδα  με  τον  πλούτο  πού  διαθέτει  ( υπόγειο, επίγειο, και  περιβάλλον δηλαδή,  κλιματολογικές  συνθήκες )  ως  και  με  το  υπάρχον  έμψυχο  δυναμικό  της,  θα  μεγαλουργήσει,  αφού  όμως  θα  έχει  εξοβελίσει  το  υπάρχον  πολιτικό  προσωπικό.
Επομένως,  άμεση  έξοδο  από  την  ΟΝΕ ( από  την ΕΕ  δεν μπορούν να  μας  κουνήσουν,  και το όνομα ΕΥΡΩΠΗ είναι Ελληνικό )
ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ :
1ΕΥΡΩ = 1ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ.
Εδώ  όμως  θα  σταθούμε  για  κάτι  πολύ  σοβαρό.  Λέγουν  ότι  η  επιστροφή  στην  Δραχμή
Ισοδυναμεί  με  κόλαση,  λόγω  υποτίμησης  της  Δραχμής. ( Προβόπουλος – Παπαδήμος )  
Ερωτώ :
Έστω  ότι  ορίζεται  ισοτιμία  Δραχμής   προς  Ευρώ  ήτοι  1ευρω= 1000 Δραχμές ( η πιο μεγάλη υποτίμηση )  και  έστω  ότι  έχω  χρηματικό  εισόδημα  τώρα  100 ευρώ,  την  επαύριον  της  νέας  ισοτιμίας  δεν  θα  έχω  100ευρώ *1000= 100000 Νέες Δραχμές  ;  έστω  τώρα  ότι  ένα  αγαθό  τιμάται  2 ευρώ  και  το  αγοράζω  από  το  εισόδημα  των  100 ευρώ  πού  έχω,  δηλαδή  ξόδεψα  τα  0,02  του  εισοδήματός  μου ( 2/ 100 = 0,02 )
Έστω  τώρα  ότι  τα  100 ευρώ  γίνουν  με  την  νέα  ισοτιμία  100ευρώ * 1000 δραχμές=  100000 Νέες  Δραχ.,  πάλι  η  σχέση με  το  εισόδημά  μου    δεν  είναι  η  ίδια ;  αν  αγοράσω  το  ίδιο  αγαθό  των  2 ευρώ  με  2000 δραχμές ; (2000/100000=0,02 ). 
Δηλαδή  παίζουμε  παραπλανητικά  με  τα  μηδενικά. 
 Ντροπή.  Βέβαια  απαραίτητη  προϋπόθεση  είναι  η  νομισματική  επιτροπή  ( πού θα  συσταθεί αμέσως )  να  εμποδίσει  την  εξαγωγή  έστω  και  μίας  Δραχμής  τουλάχιστον  για  ένα  χρόνο.  Διότι  οι  διάφοροι  Προβόπουλοι  και  Παπαδήμοι  όταν  λέγουν  υποτίμηση  της  Δραχμής  εννοούν  η  νέα  Δραχμή  να  διαπραγματεύεται  ελεύθερα  στα  καζινό- χρηματιστήρια  νομισμάτων  των  εναγών  τοκογλύφων  τραπεζιτών,  πού  βεβαίως  αμέσως  θα  την  υποτιμήσουν  διότι  οι      ‘αγορές’,  τους  καραδοκούν  για  να  κάνουν  σπέκουλα.  Όλα  γίνονται  αυτά  για  να  χτυπηθεί  η  Ελλάδα,  για  τον  εναέριο,  ( περιβάλλον )  επίγειο, (κλιματολογικές συνθήκες ),  και    υπόγειο   και  προ  πάντων  υποθαλάσσιο πλούτο  πού  έχει  ( πετρέλαια-αέριο ).  Αναφορικά  δε  για  τις  απαραίτητες  εισαγωγές  μας,  έχουμε  και  άλλες  πηγές.
  Άλλες  διεθνείς  αγορές  πού  μπορούμε,  τα  πρώτα  δύο  δύσκολα  χρόνια,  να  αποταθούμε,  π.χ.  για πετρέλαια  την  Ρωσσία,  χώρες Λ. Αμερ/κης  κ.λ.π.
Αλλά,  υπάρχει  και  άλλο  αλλά,  για  τους  τοκογλύφους  κακοποιούς,  ότι  θα  χάσουν  την  ευκαιρία  να  κατακλέψουν  και  να  υποδουλώσουν  την  Ελλάδα,   γιαυτό  όλο  μας  τρομοκρατούν  με     απειλές.  Βέβαια  τους  σιγοντάρουν  άθλιοι,  αχρείοι  και  προδότες  πολιτικοί,  δημοσιογράφοι  και  άλλοι  εξωνημένοι,  αξιολύπητα  ανθρωπάκια,  φτηνοί  προπαγανδιστές  των  αισχρών  διεθνών  τραπεζιτών.
Παρατήρηση 1η   Η  Τράπεζα  της  Ελλάδος,  στο  μετοχολόγιο  της,  πρέπει  να  έχει   ΜΙΑ  μόνον  ΜΕΤΟΧΗ,  του  Ελληνικού  Κράτους,  διότι  εξολοκλήρου  ανήκει  στον  Ελληνικό  Λαό  και  όχι  στους  ξένους ( 94% Ρότσιλδ ).
Παρατήρηση 2η  Η  αντικατάσταση  των  ευρώ  με  Δραχμές  είναι  συνάλλαγμα  στο  ταμείο  της  τραπέζης  της  Ελλάδος  για  να  χρησιμοποιηθεί  κατά  το  δοκούν.
Christathan.blogspot.com

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ