Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ , ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ , ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ , ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ



Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ


Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης υπήρξε το αποτέλεσμα της πολιορκίας της βυζαντινής πρωτεύουσας, της οποίας Αυτοκράτορας ήταν ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος , από τον οθωμανικό στρατό, με επικεφαλής τον σουλτάνο, Μωάμεθ Β' . Η πολιορκία διήρκεσε από τις 7 Απριλίου ως τις 29 Μαΐου 1453 (Ιουλιανό ημερολόγιο). Όταν τελικά η Κωνσταντινούπολη αλώθηκε, η υπερχιλιετής Βυζαντινή Αυτοκρατορία , έπαψε να υπάρχει.

Πάλι με χρόνια με καιρούs, πάλι δικά μαs θα' ναι!

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

«Ιστορική αυτοκριτική» Ερντογάν σε συνέδριο του κόμματος


«Ιστορική αυτοκριτική για τις μειονότητες» χαρακτηρίζουν σήμερα πολλές τουρκικές εφημερίδες τα όσα είπε χτες ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για «εκδίωξη από την Τουρκία, όσων είχαν διαφορετική εθνική ταυτότητα στο παρελθόν», πράγμα που ο ίδιος κατονόμασε, ως «αποτέλεσμα φασιστοειδούς αντίληψης».

Η τουρκική εφημερίδα «Βατάν», χαρακτηρίζει «ιστορική αυτοκριτική» τα λόγια του Ερντογάν και μαζί με τις δηλώσεις του τελευταίου, έχει και ένα δημοσίευμα για τους διωγμούς που έχουν υποστεί οι έλληνες της Κωνσταντινούπολης.

Η εφημερίδα δημοσιεύει και δηλώσεις επωνύμων. Ο δημοσιογράφος Ριντβάν Ακάρ που έχει γράψει δύο βιβλία σχετικά με το φόρο περιουσίας που επιβλήθηκε στις μη μουσουλμανικές μειονότητες το 1942 και την απέλαση των ελλήνων υπηκόων Κωνσταντινουπολιτών το 1964, αναφέρει τα εξής: «Τα μειονοτικά δικαιώματα και θέματα όπως το περιουσιακό ζήτημα των μειονοτικών ευαγών ιδρυμάτων και οι δημοκρατικές εκλογές στα όργανα των μειονοτήτων, είναι εσωτερικά δομικά θέματα της Τουρκίας. Ο πρωθυπουργός με την ομιλία αυτή, έχει κάνει ένα βήμα. Η ειλικρίνεια του πρωθυπουργού, θα είναι συνάρτηση ενεργειών όπως η αποκατάσταση του δικαιώματος του πολίτη για όσους απελάθηκαν και ο καθορισμός της αξίας των περιουσιών τους που κατασχέθηκαν και η καταβολή των ποσών αυτών στις μειονότητες».

Δήλωσε συγκεκριμένα: «Επί χρόνια, στη χώρα αυτή έγιναν κάποια πράγματα. Εκδιώχθηκαν όσοι είχαν διαφορετική εθνική ταυτότητα. Μήπως βγήκαμε κερδισμένοι; Θα πρέπει να το σκεφτούμε, αλλά κανείς δεν κάθισε να το σκεφτεί με ψυχραιμία. Αυτό στην πραγματικότητα ήταν αποτέλεσμα φασιστοειδούς αντίληψης.

Στο λάθος αυτό ορισμένες φορές υποπέσαμε κι εμείς, αλλά όταν σκέφτεται κανείς με ψυχραιμία αντιλαμβάνεται και λέει τι λάθη κάναμε».

Αναμένεται επίσης να προκαλέσει (αν δεν έχει ήδη προκαλέσει) σοκ στο κεμαλικό κατεστημένο, που δεν ανέχεται προσβολές της παρακαταθήκης του ιδρυτή της τουρκικής δημοκρατίας Ατατούρκ. Διπλωματικές πηγές αρχίζουν ήδη να σκέπτονται ότι η έμμεση αναγνώριση παραβίασης της Συνθήκης τη Λωζάννης από την τουρκική πλευρά μπορεί να έχει ειδική σημασία για θέματα εθνικού ενδιαφέροντος
Συνδέστε τις παραπάνω δηλώσεις του Ερντογαν με το παρακάτω απόσπασμα από την συνέντευξη του Χρήστου Γούδη στο περιοδικό «Μυστική Ελλάδα».
«Οι ντονμέδες {ντονμές είναι τούρκικος όρος για εβραίους που αλλαξοπίστησαν } έχουν κυρίαρχο ρόλο στην επανάσταση των Νεότουρκων , επειδή ως εβραίοι θεωρούν ότι δεν έχουν πατρίδα και εθνική υπόσταση , και άρα προσπαθούν να δημιουργήσουν μια κοινωνική ανατροπή και ένα κοινωνικό καθεστώς στην συνέχεια , μέσα στο οποίο να νοιώσουν πιο ασφαλείς και πιο ελεύθεροι. Η επιδίωξή τους είναι ή ανατροπή του Σουλτάνου και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ο ίδιος ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν ντονμές . {Ο Κεμαλισμός ως τουρκικός εθνικισμός σχετίζετε με τους τουρανικής καταγωγής τούρκους πού ήρθαν από τις στέπες της Ασίας στους οποίους συγκαταλέγονται και οι Γκρίζοι Λύκοι}
….ο παλαιότερος υπουργός των Εξωτερικών της Τουρκίας , ο Τζέμ , ήταν ντονμές . …υπάρχει μια αντιπαράθεση του Κεμαλικού κράτους …με το Ισλάμ πού εκπροσωπείται από τον Ερντογαν . Και βλέπουμε τους Ισραηλινούς να επιτίθενται στον Ερντογαν , δηλαδή στο Ισλαμικό κράτος. Και το ίδιο το Ισραήλ έχει πολλά συγκεκριμένα συμφέροντα στο να διατηρηθεί το Κεμαλικό κράτος , με όποια δυναμική έχει το εβραϊκό ή εβραϊζον στοιχεί της Τουρκίας.»

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «ΕΨΙΛΟΝ»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ «ΕΨΙΛΟΝ»




Έχουν ειπωθεί και λεχθεί πολλά, μα παρά πολλά για την περιβόητη αυτή ομάδα «ΕΨΙΛΟΝ».
Την ύπαρξή της, αποκάλυψε και διέδωσε ο συγγραφέας Ι. Φουράκης. Τουλάχιστον από αυτόν έγινε ευρύτερα γνωστή. Λέγετε ότι η ομάδα αυτή αποτελείτο από Έλληνες της διασποράς , βασικά επιχειρηματίες με δυνατότητα οικονομικής στήριξης του οράματός των, το οποίο ήταν να γίνει ξανά η Ελλάδα το κέντρο του κόσμου.
Το κέντρο του Πνεύματος και των πανανθρώπινων αξιών. Χλευάστηκε η ύπαρξή της από πολλούς. Το γεγονός ότι όλοι περιμένουν τον Σωτήρα Ε που θα τους σώσει , δημιούργησε και την ανασφάλεια του καθησυχασμού και της καρτερικότητας του δόγματος «Πάλι με χρόνια και καιρούς , πάλι δικιά μας θα είναι.»


Εμείς δεν γνωρίζαμε την ύπαρξή της έως την εποχή πού διαβάσαμε για αυτήν από τον παραπάνω συγγραφέα.
Ίσως τελικά να μην έκανε καθόλου καλά που αποκάλυψε την ύπαρξή της.
Ίσως ήταν ένα μεγάλο ατόπημα του. Και θα εξηγήσω τον λόγο. Δεν υπάρχει αμφιβολία πώς πίσω από την ιδέα αυτής της ομάδος κρύβετε ένας μεγάλος πόλεμος. Ένας πόλεμος αιώνων ανάμεσα στους Έλληνες και τους Ατλάντιους .




Η κατάσταση που επικρατεί πάνω στον πλανήτη σήμερα, είναι το αποτέλεσμα της ατλάντιας κυριαρχίας. Η κτηνωδία στο μεγαλείο της. Ο Άνθρωπος με Α κεφαλαίο έχει δώσει την θέση του στον υπάνθρωπο της εκμετάλλευσης και του σκότους. Η Μεγάλη Ιδέα του Πνευματικά αγόμενου ανθρώπου κινητοποίησε Ανθρώπους Ελληνικού Πνεύματος να ανασυγκροτηθούν και να δραστηριοποιηθούν για την αποκατάσταση της πλανητικής επανα – επαφής με το Θείο Πνεύμα. Στον αγώνα τους αυτόν δεν είναι μόνοι. Μια στρατιά αθανάτων τους καθοδηγούν στο έργο τους. Ο αγώνας τους δεν είναι εύκολος. Αντίπαλο δέος έχουν τους Ατλάντιους .









Αυτοί,έχουν καταλάβει τά πράγματα πάνω στον πλανήτη, μετά την ήττα τους από τους Έλληνες, από την εποχή του καταποντισμού της Ατλαντίδος, όταν με ένα σατανικό σχέδιο, και όσο οί Έλληνες ήταν απασχολημένοι με την αναδιοργάνωσης και αποκατάσταση του γεωδαιτικού συστήματος της Γής που είχε διαταραχθεί, με το να συγκροτούν τά ιερατεία καθοδήγησης και παραπλάνησης του ανθρώπου , με αρχής γενομένης ώς κεντρικό ορμητήριό τους αυτό της Αιγύπτου. Η μεγάλη στροφή και ό έλεγχος πού ήρθε στα χέρια τους, έγινε από την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ή Pax Romana. Από τότε και μετά , κάθε τους κατακτητικό βήμα, έπαιρνε και το όνομα την νέας εποχής πού πρέσβευαν. Η αντίσταση του
Έλληνα μειώθηκε όσο αυτοί κατακτούσαν πνεύματα ανθρώπων.






Σήμερα πού τα πράγματα έχουν φθάσει στο πιο επικίνδυνο σημείο , υπάρχει η πιθανότητα να ήρθε η στιγμή ενός ανοικτού πολέμου ανάμεσα σε αυτές τις δύο δυνάμεις, πού όχι τυχαία έχει περάσει στο υποσυνείδητο του ανθρώπου ως«φώς και σκοτάδι» με την θετική και αρνητική του έννοια σε σχέση με την φύση , ενώ στην πραγματικότητα αυτά τα δύο σηματοδοτούν τους ανθρώπους τους συνδεδεμένους με το πνεύμα {φώς} και τους μη πνευματικούς , τους υλικούς μόνο {σκοτάδι}. Ίσως δεν είναι μακριά η μέρα πού θα δούμε να γίνονται φοβερά πράγματα μέσα από έναν πόλεμο στον οποίο εμείς δεν θα έχουμε λόγο. Δεν θα είναι σαν τους πολέμους πού έχουνε ταράξει την ιστορία. Θα είναι Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.


















Αυτός πού έχει περάσει μέσα από τις θρησκείες ως ο Τελικός Μεγάλος Πόλεμος των δυνάμεων των ΑΓΓΕΛΙΚΩΝ στρατιών με τα ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ τάγματα.
Θα τα ξαναπούμε.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Νεφιλίμ


Ο Ενώχ θεωρείται ότι είναι ο έβδομος μετά τον Αδάμ Πατριάρχης των εβραίων που έζησε στα χρόνια πριν από τον Κατακλυσμό. Πατέρας του Μαθουσάλα, παππούς του Λάμεχ και πρόπαππος του Νώε, θεωρείται από τη χριστιανική παράδοση ως ένας από τους δύο προφήτες ( ο άλλος είναι ο Ηλίας), οι οποίοι δεν πέθαναν αλλά ανελήφθησαν ζωντανοί στους ουρανούς. Πιστεύεται ότι και οι δύο θα επιστρέψουν στη Γη στα χρόνια του Αντίχριστου, όπως αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη και θα είναι οι τελευταίοι μάρτυρες της Πίστης πριν από τη Δευτέρα Παρουσία. (Αποκ. Ια’ 1 12).
Ωστόσο, αρκετοί αμφισβητούν την ιστορικότητα του προσώπου του Ενώχ, δεχόμενοι ότι αυτό αποτελεί συλλογικό τίτλο μιας τάξης ανθρώπων, εξελιγμένων πνευματικά, που δίδαξαν στους υπόλοιπους τις επιστήμες και τις τέχνες, όπως δέχεται το Θεοσοφικό σύστημα της Έλενας Μπλαβάτσκυ. Ο ίδιος κύκλος πιστεύει ότι συλλογικά είναι και τα ονόματα του Προμηθέα, του Ορφέα, του θεού Θωθ ή Ερμή, των Edris των μουσουλμάνων και άλλων προσώπων που αναφέρονται στη μυθολογία.
Στον Προφήτη Ενώχ αποδίδεται η συγγραφή ενός κειμένου, το οποίο περιέχει προφητείες για την έλευση του Μεσσία, για τη συντέλεια του κόσμου, μιλάει για την πτώση των αγγέλων και δίνει λεπτομερείς περιγραφές της κόλασης και του παράδεισου, των κινήσεων των πλανητών και των καιρικών φαινομένων καθώς και πολλά άλλα. Το βιβλίο αυτό, οι διδαχές του οποίου θεωρούνται ότι μεταφέρθηκαν μέσω της προφορικής παράδοσης, δεν συμπεριλαμβάνεται στα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης και λογίζεται ως απόκρυφο κείμενο, αν και πιθανώς να έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό όχι μόνο την Πεντάτευχο των εβραίων αλλά ακόμα και την ίδια την Αποκάλυψη του απόστολου Ιωάννη και τις επιστολές των αποστόλων.
Οι πρώτοι πατέρες της εκκλησίας επηρεάστηκαν έντονα από αυτό και το εγκωμίασαν, όπως ο Άγιος Ειρηναίος, ο Ιουστίνος, ο Άγιος Κλήμης ο Αλεξανδρείας, ο Αθηναγόρας, ο απόστολος Πέτρος και ο εβραίος ιστορικός Ιώσηπος. Παρ ‘ όλα αυτά, κανείς εξ’ αυτών δεν συμφώνησε με τη διήγηση της πτώσης των αγγέλων, όπως θα δούμε παρακάτω. Γεγονός πάντως είναι ότι δεν θεωρείται αιρετικό βιβλίο, έστω και αν δεν συμπεριλαμβάνεται στην Παλαιά Διαθήκη. Σύμφωνα με τους μελετητές το πιθανότερο είναι ότι γράφτηκε στην εβραϊκή γλώσσα, στα χρόνια της Βαβυλώνιας αιχμαλωσίας και αυτό γιατί πολλές περιγραφές του, όπως του Παλαιού των Ημερών, μοιάζουν με αντίστοιχες περιγραφές του προφήτη Δανιήλ. Σίγουρο είναι δε ότι υπέστη παραλλαγές κατά τις αντιγραφές του και ενώ ήταν πασίγνωστο στους πρωτοχριστιανικούς χρόνους, τα ίχνη του εξαφανίζονται περίπου στα τέλη του 8ου με αρχές του 9ου μ.Χ αιώνα. Οι άγγλοι περιηγητές Bruce και Ruppel βρίσκουν ένα αντίγραφό του στην Αβυσσηνία, γραμμένο στην κοπτική γλώσσα και το 1811 γίνεται η μετάφρασή του στα αγγλικά από τον Επίσκοπο Lawrence και έπειτα και σε άλλες γλώσσες
Όπως προαναφέρθηκε, το σημείο που ξεσήκωσε αντιδράσεις ήταν η διήγηση της πτώσης των αγγέλων. Η χριστιανική παράδοση θεωρεί πως ένας άγγελος, ο Εωσφόρος, πιθανότατα ο μέχρι τότε ανώτερος στην αγγελική ιεραρχία, λόγω της αλαζονείας του που τον έκανε να θέλει να γίνει υπεράνω του Θεού, αποστάτησε και οι άγγελοι χωρίστηκαν σε δύο παρατάξεις: σε εκείνους που τον ακολούθησαν και σε εκείνους που απάντησαν στο κάλεσμα του Αρχάγγελου Μιχαήλ «στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου». Οι πρώτοι, μαζί με τον αρχηγό τους εξέπεσαν για πάντα από την ιεραρχία του Φωτός και μετατράπηκαν στους σκοτεινούς δαίμονες που από τότε επιβουλεύονται το Θείο έργο. Πάνω σε αυτή την άποψη έχουν δημιουργηθεί πολλές παραδόσεις από τη Ρωμαιοκαθολική και την Ορθόδοξη εκκλησία. Το βιβλίο του Ενώχ, όμως, έχει διαφορετική άποψη. Ας δούμε ποιά είναι αυτή.
« Και εγένετο όταν επληνθύνθησαν οι υιοί των ανθρώπων εν εκείναις ταις ημέραις εγεννήθησαν αυτοίς θυγατέραι ωραίαι και καλαί. Και εθεάσαντο αυτάς οι άγγελοι, υιοί ουρανού και είπον προς αλλήλους. Δεύτε εκλεξώμεθα εαυτοίς γυναίκας από των ανθρώπων και γεννήσωμεν εαυτοίς τέκνα. Και είπεν ο Σεμειαζάς προς αυτούς, ος ην άρχων αυτών. Φοβούμαι μη ου θελήσετε ποιήσαι το πράγμα τούτον και έσομαι εγώ μόνος οφειλέτης αμαρτίας μεγάλης. Απεκρίθησαν ουν αυτώ πάντες. Ομόσωμεν όρκω πάντες και αναθεματίσωμεν πάντες αλλήλους μη αποστρέψαι την γώμην ταύτην, μέχρις ουν αν τελέσωμεν αυτήν και ποιήσωμεν το πράγμα τούτον. Τότε ώμοσαν πάντες ομού και ανεθεμάτισαν αλλήλους εν αυτώ…»
« Και έλαβον εαυτοίς γυναίκας, έκαστος αυτών εξελέξαντο εαυτοίς γυναίκας και ήρξαντο εισπορεύεσθαι προς αυτάς και μιάνεσθαι εν αυταίς και εδίδαξαν αυτάς φαρμακείας και παοιδάς και ριζοτομίας και τας βοτάνας εδήλωσαν αυτάς. Αι δε εν γαστρί λαβούσιν ετέκοσαν γίγαντας μεγάλους εκ πηχών τρισχιλίων οίτινες κατήσθοσαν τους κόπους των ανθρώπων. Ως δε ουκ εδυνήθησαν αυτοίς οι άνθρωποι επιχορηγείν, οι γίγαντες ετόλμησαν επ’ αυτούς και κατησθίοσαν τους ανθρώπους και ήρξαντο αμαρτάνειν εν τοις πετεινοίς και τοις θηρίοις και ερπετείς και τοις ιχθύσιν και αλλήλων τας σάρκας κατεσθίειν και το αίμα έπινον. Τότε η γη ενέτυχεν κατά των ανόμων…»
Η διήγηση συνεχίζει αναφέροντας αναλυτικά τις τέχνες που δίδαξαν οι άγγελοι στις γυναίκες και το κακό που έσπειραν οι γίγαντες στη γη, μέχρις ότου οι τέσσερις ισχυρότεροι άγγελοι, ο Μιχαήλ, ο Γαβριήλ, ο Σουριήλ και ο Ουριήλ έριξαν το βλέμμα τους στη γη και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί, οπότε και ενημέρωσαν το Θεό. Ο Θεός αποφάσισε να ριφθούν οι εκπεσόντες στα βάθη της αβύσσου για πάντα, οι γίγαντες να αφανιστούν από τα ίδια τους τα χέρια και το αμαρτωλό γένος των ανθρώπων να εκλείψει από τον Κατακλυσμό. Οι εκπεσόντες παρακάλεσαν τον Ενώχ να μεσολαβήσει για αυτούς στο Θεό αλλά Εκείνος τους απάντησε ότι οι άγγελοι μεσολαβούν για τους ανθρώπους και όχι το αντίστροφο. Συνεχίζοντας το κείμενο αναφέρει το εξαιρετικά ενδιαφέρον, ότι οι γίγαντες θα γεννήσουν πονηρά πνεύματα που θα καλούνται πνεύματα του κακού, δεν θα τρώνε, δεν θα πίνουν, θα είναι αόρατα και υπεύθυνα για κάθε συμφορά των ανθρώπων.
Έχουν υπάρξει διάφορες απόπειρες ερμηνείας της παραπάνω διήγησης, που αποτελεί και το «αιρετικότερο» σημείο του βιβλίου. Κατ’ αρχήν οφείλει να επισημανθεί πως ένα τέτοιο κείμενο μπορεί να είναι αλληγορικό και η πραγματική ερμηνεία του να βασίζεται σε «κλειδιά» χωρίς τη γνώση των οποίων δεν είναι δυνατό να ερμηνευτεί. Εγώ θα στηριχτώ σε όσα αυτολεξί περιγράφονται.
Ισχυρίζονται κάποιοι ότι η μετάφραση της λέξης «Ελωίμ» είναι λανθασμένη, επειδή αυτή δεν μεταφράζεται μόνο ως άγγελοι, όπως στον Ενώχ αλλά και ως υιοί του Θεού ή ενάρετοι άνθρωποι. Επομένως υιοί του Θεού, ενάρετοι άνθρωποι αναπαράχθηκαν με «κατώτερες» γυναίκες και για αυτό αμάρτησαν και όχι οι Άγγελοι του Θεού. Η αλήθεια είναι ότι η εβραϊκή λέξη «Ελωίμ» είναι πληθυντικός αριθμός, σημαίνει «θεοί» ή «δυνάμεις» και η φράση «bne Elohim» σημαίνει «υιοί των Θεών», όπως αναφέρεται και στη Γένεση στην επίμαχη φράση « ιδόντες δε οι υιοί του Θεού τας θυγατέρας των ανθρώπων…» (Γεν. 6, 2). Η επεξήγηση του σημείου αυτού στη μετάφραση που έχω στη διάθεσή μου (Αδελφότης Σωτήρ υπό Ν. Βασιλειάδη) ισχυρίζεται ότι υιοί του Θεού είναι οι απόγονοι της ευσεβούς γενεάς του Σηθ από τον Ενώς και οι θυγατέρες των ανθρώπων είναι οι απόγονοι της γενεάς του Κάιν, η οποία χαρακτηρίζεται ως διεφθαρμένη.
Στο κείμενο, όμως του Ενώχ αναφέρεται « ήταν διακόσιοι εκείνοι που κατέβηκαν στα χρόνια του Ιάρεδ στην κορυφή του όρους Ερμώμ». Εάν λοιπόν επρόκειτο για ανθρώπους, από ποιό ψηλότερο προφανώς σημείο κατέβηκαν στο όρος; Για να κατέβει κανείς κάπου, πρέπει να βρίσκεται ψηλότερα και τι είναι ψηλότερα από ένα βουνό; Αυτό, μαζί με την ερμηνεία που στηρίζεται στους υιούς του Θεού ως απογόνους του Σηθ, μας φέρνει έντονα στο νου το απόκρυφο ψευδεπίγραφο βιβλίο του Αδάμ και της Εύας, όπου αναφέρεται ότι οι Πρωτόπλαστοι εκδιωχθέντες από τον Παράδεισο έζησαν στην κορυφή ενός πανύψηλου όρους και μετά τη δολοφονία του Άβελ, οι απόγονοι του Κάιν έζησαν στους πρόποδες του όρους και απαγορευόταν στους ευσεβείς της κορυφής να κατέβουν και να συγχρωτιστούν με τους μιαρούς συγγενείς τους στους πρόποδες. Αλλά, ακόμα και αυτό να δεχτούμε ως εξήγηση, το κείμενο αναφέρει για τους «καταβάντες επί του Αραντίς», επομένως δεν δεχόμαστε ότι οι ευσεβείς της κορυφής κατέβηκαν στους μιαρούς αλλά κάποιοι ψηλότερα από το όρος.
Η ερμηνεία της λέξης ως «άνθρωποι», όμως, δεν εξηγεί τα προϊόντα αυτής της ένωσης, δηλαδή τους γίγαντες ή Νεφιλίμ, όπως αναφέρονται στο κείμενο. Εάν επρόκειτο για ανθρώπους, για ποιό λόγο η αναπαραγωγή τους οδήγησε στη γέννηση Γιγάντων, οι οποίοι αναφέρονται και στη Γένεση; « οι δε γίγαντες ήσαν επί της γης εν ταις ημέραις εκείναις. Και μετ’ εκείνο, ως αν εισεπορεύοντο οι υιοί του Θεού προς τας θυγατέρας των ανθρώπων και εγεννωσαν εαυτοίς. Εκείνοι ήσαν οι γίγαντες οι απ’ αιώνος, οι άνθρωποι οι ονομαστοί». (Γεν. 6, 4). Ενώ στους Αριθμούς (33, 13) αναφέρει ότι ήταν υιοί των «Ανάκ» και υπενίσσεται ότι τελικά ο Κατακλυσμός δεν τους κατέστρεψε όλους αλλά κάποιοι τουλάχιστον επέζησαν στην περιοχή της Παλαιστίνης.
Ένα ακόμα επιχείρημα όσων δέχονται την εκδοχή της λανθασμένης μετάφρασης στηρίζεται στη Γένεση, όπου ο Θεός αναφέρει: « ου μη καταμείνει το πνεύμα μου εν τοις ανθρώποις τούτοις εις τον αιώνα δια το είναι αυτούς σάρκας» (Γεν. 6,3). Εάν εξετάσουμε το κείμενο, όμως, διαπιστώνουμε ότι η λέξη «άνθρωποι» μπορεί να αναφέρεται στους Γίγαντες και όχι στους γεννήτορές τους εκπεσόντες ή Εγρήγορους. Το νόημα δεν αλλάζει αν το θεωρήσουμε αυτό και συμφωνεί με το βιβλίο του Ενώχ, ότι «γεννηθέντες υπό πνευμάτων και σαρκός… εν τη γη η κατοίκησις αυτών έσται». Επομένως, θεωρώ ότι και αυτό το επιχείρημα που εκφράστηκε από τον Άγιο Αυγουστίνο δεν αποκλείει την ορθότητα του κειμένου του Ενώχ.
Το κεντρικότερο, όμως, επιχείρημα των επικριτών του βιβλίου είναι ότι, σύμφωνα με αυτούς, οι Άγγελοι δεν είναι δυνατό ως πνεύματα να τεκνοποιήσουν. Θα σταθούμε εδώ περισσότερο. Στο Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, ο Χριστός αναφέρει ότι « εν γαρ τη αναστάσει ούτε γαμούσιν ούτε εκγαμίζονται αλλ’ ως άγγελοι Θεού εν ουρανώ εισί». Στηριζόμενοι πάνω σε αυτό οι επικριτές του βιβλίου ισχυρίζονται ότι ο ίδιος ο Χριστός έχει δώσει τελεσίδικη απάντηση σε αυτές τις θεωρίες. Και πάλι, όμως, ο Θεάνθρωπος θα μπορούσε να εννοεί όχι τους Αγγέλους ως σύνολο αλλά εκείνους που επέλεξαν να μη μιανθούν, τους δίκαιους αγγέλους που απάντησαν στο κάλεσμα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και παρέμειναν στον Παράδεισο. Δεν ξεκαθαρίζει σε καμία περίπτωση αν οι Άγγελοι έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ζωή ή όχι. Οι Άγγελοι υποτίθεται ότι είναι άφυλα πνεύματα, τουλάχιστον στην Ορθόδοξη παράδοση που κατ’ ανάγκην απεικονίζονται με νεαρή αντρική μορφή στην εικονογραφία, όπως και οι Δαίμονες. Ωστόσο οι τελευταίοι έχουν κατηγορηθεί για ασέλγειες σε βάρος ζωντανών ανδρών και γυναικών, με τη μορφή των Incubi succubi. Δεν γνωρίζω εάν έχει αναφερθεί περίπτωση τεκνοποίησης αλλά υπάρχουν πολλές περιπτώσεις σεξουαλικών επαφών. Η Ιερά Εξέταση κατηγορούσε μάγισσες για ασελγείς πράξεις με δαίμονες, Άγιοι της εκκλησίας αναφέρουν ότι είχαν ταλαιπωρηθεί από αυτούς.
Η τεκνοποίηση από Θεούς και Θεές είναι κοινή παράδοση σε ολόκληρο τον κόσμο και η άμωμος σύλληψη του Χριστού και άλλων, έγινε με τη μεσολάβηση ενός πνεύματος και υποτίθεται πως και ο Αντίχριστος της χριστιανικής παράδοσης θα είναι προϊόν μιας τέτοιας άνομης σύλληψης.
Κάτι που συνήθως διαφεύγει της προσοχής όλων αυτών που έχουν ασχοληθεί με το θέμα που διαπραγματευόμαστε, είναι η στάση των θυγατέρων των ανθρώπων. Για ποιό λόγο δέχτηκαν χωρίς να φοβούνται (το λιγότερο) την επαφή με πνευματικές οντότητες που προφανώς διέφεραν εντελώς από αυτές; Σε ολόκληρη τη φύση, το θηλυκό πρέπει να νιώσει μια έλξη για το αρσενικό, το οποίο μπορεί να είναι ωραίο ή άσχημο, πάντως μοιάζει με τα άτομα του είδους του, εάν εξαιρέσει κανείς τουλάχιστον τις διαστροφές. Θα μπορούσαν λοιπόν οι Εγρήγοροι να είχαν εξαπατήσει τις γυναίκες, εμφανιζόμενοι με ανθρώπινη μορφή; Φυσικά και θα μπορούσαν, ολόκληρη η Παλαιά Διαθήκη αλλά και το βιβλίο του Ενώχ αναφέρουν ότι οι Άγγελοι μπορούν να αποκτούν ανθρώπινη μορφή όταν το θελήσουν, επομένως, λογικά, θα έπρεπε να εμφανιστούν μπροστά τους ως άνθρωποι. Αν δήλωσαν την ταυτότητά τους δεν το ξέρουμε, πάντως ίσως και να το έκαναν, αλλιώς ο Θεός δεν θα είχε λόγο να εξοργιστεί με τις γυναίκες, αφού έπεσαν θύμα απάτης. Αλλά ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης έχει τόσα ανθρώπινα ελαττώματα που κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τον τρόπο που θα αντιδρούσε.
Οι χριστιανικές αντιλήψεις φαίνεται να τοποθετούν την πτώση των Αγγέλων σε προανθρώπινες εποχές, πριν από τη δημιουργία του Αδάμ. Η Γένεση αναφέρει ότι η εξαπάτηση της Εύας από τον Όφι συνέβη στον Παράδεισο, επομένως η Πτώση πρέπει να είχε συμβεί νωρίτερα. Όμως, ο Ενώχ μας διηγείται ότι ήταν στα χρόνια του Ιάρεδ που κατέβηκαν οι Γρηγορούντες στο όρος Ερμώμ, δηλαδή σε εποχές που οι άνθρωποι ζούσαν ήδη στη Γη, εκδιωχμένοι από τον Παράδεισο εδώ και πολλές γενεές, τουλάχιστον έξι στον αριθμό. Και αν όντως το μήλο συμβολίζει τις γνώσεις που δεν έπρεπε ποτέ ένα πνεύμα να αποκαλύψει σε ανθρώπους, τότε θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι ο συγγραφέας της Γένεσης είχε υπ’ όψην του την αφήγηση του Ενώχ, αν και ο ίδιος ή κάποιοι άλλοι φρόντισαν να τη λογοκρίνουν και να την καλύψουν πίσω από ένα συμβολισμό.
Ο Λάμεχ, εγγονός του Νώε, παντρεύτηκε και όταν η γυναίκα του απέκτησε παιδί, τρόμος κατέλαβε την ψυχή του. Η σάρκα του παιδιού ήταν λευκή σαν το χιόνι και ρόδινη όπως το τριαντάφυλλο, ενώ και τα μαλλιά του ήταν και αυτά λευκά. Μόλις άνοιξε τα μάτια του φωτίστηκε το δωμάτιο και μόλις άνοιξε το στόμα του άρχισε να υμνεί το Θεό.
Ο Λάμεχ, φοβούμενος μήπως δεν ήταν δικό του το παιδί αλλά ενός αγγέλου, έστειλε τον πατέρα του τον Μαθουσάλα στον Ενώχ, που ήδη κατοικούσε με τους αγγέλους, για να τον συμβουλευτεί. Ο Ενώχ τον διαβεβαίωσε ότι ήταν δικό του παιδί, του εξιστόρησε την πτώση των Γρηγορούντων αγγέλων και του προφήτευσε ότι ο Νώε θα επιζούσε από τον κατακλυσμό που θα αφάνιζε τους ανθρώπους και τα προϊόντα των μιαρών ενώσεων με τους εκπεσόντες.
Σε πρώτη φάση η εικόνα του Νώε μοιάζει με αλβινισμό, νόσο κατά την οποία δεν παράγεται καθόλου μελανίνη στο σώμα. Κανένας albino, όμως δεν μπορεί να μιλήσει από τη στιγμή της γέννησής του.
Στην απορία του Λάμεχ φαίνεται πως η πεποίθηση για τις αναπαραγωγικές ικανότητες των αγγέλων ήταν κοινή και δεν θα μπορούσε να είχε επηρεαστεί από τον Ενώχ, αφού ο τελευταίος μόλις τότε αποκάλυψε στο Μαθουσάλα την πτώση των Εγρήγορων και τον επερχόμενο κατακλυσμό.
Θα μπορούσε η περιγραφή του Νώε να είναι μια συμβολική αναφορά στη δημιουργία της λευκής φυλής; Δυστυχώς δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα στοιχεία για τόσο μεγάλη αρχαιότητα των εβραίων ούτε και υπάρχουν αναφορές για την εμφάνιση των υιών του Νώε. Εδώ, όπως και στην ιστορία του κατακλυσμού, φαίνεται ίσως πιο έντονα από ποτέ η πιθανότητα επιρροής των αντιγραφέων ή και των συγγραφέων από προγενέστερές τους πηγές.
Ο Ενώχ ζούσε ήδη με τους αγγέλους σε έναν τόπο μακρινό μεν αλλά προσβάσιμο από το Μαθουσάλα. Που μπορεί να ήταν αυτός ο τόπος κανείς δεν γνωρίζει. Πάντως, μετά από κει ο Ενώχ ανελήφθη στους ουρανούς. Στέκουν λογικά οι απόψεις όλων εκείνων που ισχυρίζονται ότι δεν ήταν άγγελοι αλλά νοήμονα όντα από άλλους πλανήτες που συνευρέθησαν με τις θνητές κατεβαίνοντας από τα ιπτάμενα οχήματά τους και λόγω της διαφοράς στο γενετικό υλικό γέννησαν γίγαντες; Αυτό το αφήνω στην κρίση σας.
Το βιβλίο του Ενώχ παρουσιάστηκε εντελώς συνοπτικά και με μεγαλύτερο βάρος στην πτώση των αγγέλων και λιγότερο στη γέννηση του Νώε. Φυσικά όμως το κείμενο δεν περιλαμβάνει μόνο αυτά τα γεγονότα αλλά και περιγραφές για άλλες σφαίρες ύπαρξης, ερμηνείες των ουράνιων φαινομένων, τα ονόματα των «αρχόντων» των ουράνιων σωμάτων ή αγγέλων των δυνάμεων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρονται. Τα αποσπάσματα αυτά περιέχουν πολλά δυσνόητα σημεία και αποτελούν πρόσφορο έδαφος για μελέτη.
Ο αποκλεισμός του βιβλίου από τη σειρά της Παλαιάς Διαθήκης είναι κατανοητός εφόσον τα όσα περιγράφονται αντιτίθενται στις παραδόσεις που ασπάστηκε η εκκλησία στην προσπάθειά της να εισάγει ένα νέο δόγμα, απαλλαγμένο από παλαιές αντιλήψεις παρεμφερών δογμάτων. Το κατά πόσο το πέτυχε αυτό η εκκλησία είναι ένα θέμα που δεν αφορά το συγκεκριμένο άρθρο.
Ο Θεός του Ενώχ είναι ο τυπικός Θεός ολόκληρης της Παλαιάς Διαθήκης. Σκληρός, τιμωρός, αμετάπειστος, μεγαλειώδης μπροστά στην παντοδυναμία του, ανυποχώρητος μπροστά στη συγγνώμη των εκπεσόντων, με υποψίες ανθρώπινων συναισθημάτων και κυρίως οργής.
Δαίμονες που ταλαιπωρούν του ανθρώπους δεν είναι στον Ενώχ οι Εγρήγοροι. Αυτοί περιγράφονται μάλλον ως θλιβερές φιγούρες, σε αντίθεση με τη χριστιανική παράδοση που τους θεωρεί υπαίτιους κάθε κακού. Στον Ενώχ τα πνεύματα των Γιγάντων είναι εκείνα που προκαλούν τα δεινά, εγκλωβισμένα στην κατώτερη υλική διάσταση από την οποία και γεννήθηκαν.
Η έννοια της απόκτησης γνώσης είναι επίσης διφορούμενη. Από τη μια θεωρείται αμαρτωλή, που τη μετέδωσαν οι εκπεσόντες Εγρήγοροι και από την άλλη ο Ενώχ προσφέρει άφθονη από αυτή. Ενώ δηλαδή παραχωρεί μερικές αστρονομικές και αστρολογικές γνώσεις, μέμφεται τον Ακιβιήλ, τον Ταμιήλ και τον Ασαραβήλ που δίδαξαν τα ίδια πράγματα στις θυγατέρες των ανθρώπων. Οι ομοιότητες με την ιστορία των Τιτάνων και κυρίως με τον Προμηθέα είναι εμφανείς. Και είναι να αναρωτιέται κανείς εάν όλος αυτός ο τεχνολογικός πολιτισμός που έχουμε αναπτύξει, που μπορεί να καταστρέψει αλλά και να σώσει, ξεκίνησε από ένα μίασμα ή αν είναι ένα Θεϊκό δώρο. Ποιός Θεός, που δεχόμαστε ότι είναι η τέλεια ύπαρξη θα είχε ελαττώματα τόσο εκδικητικά, τόσο ανθρώπινα, που θα στερούσε από τα αγαπημένα του πλάσματα τις γνώσεις για να καλυτερεύσουν τη ζωή τους;
Για αυτό, το βιβλίο του Ενώχ, άσχετα με την ορθότητα ή μη των διηγήσεών του, όπως και όλα της Παλαιάς Διαθήκης, προσφέρονται για γόνιμους προβληματισμούς γύρω από θρησκευτικά θεολογικά και όχι μόνο ζητήματα.
Αναδημοσιευση από ΝΕΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

Τρίτη 19 Μαΐου 2009

ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ


Τα δελφίνια , ίσως ένα από τα πιο καλοκάγαθα όντα του πλανήτη, κατακρεουργούνται κάθε χρόνο από τους «πολιτισμένους» , «προοδευτικούς», και κοπτόμενους για τα ανθρώπινα δικαιώματα Δανούς, προς χάριν μιας εθιμοτυπικής ηλιθιότητας αυτών των σκουληκανθρώπων. Από αυτούς που μαζί με όλους τους ομοίους τους «ευρωπαίους» , στην κοινότητα των Κίμβρων που μας έχουν χώσει , μας κάνουν «ντα» όταν δεν υπακούμε τις εντολές τους . Δηλαδή, όταν πεισματικά θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες και να μην τους μοιάσουμε.
Αυτά τα δηλητηριώδη ανθρωπομορφικά σκουλήκια, μέσα στην δηλητηριώδη κοινωνία που δημιούργησαν , δηλητηριάζοντας τα πάντα πάνω στον πλανήτη, κάθε στιγμή δείχνουν το ποιόν τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γής, όπου κατοικούν. Ένα παράδειγμα αυτών είναι και οι Δανοί. Το περίφημο δελφίνι Calderon, ένα από τα ευφυέστερα δελφίνια , ξεσχίζεται και κομματιάζεται στην βάρβαρη παράδοση των δανών.
Κυκλοφορήστε το αυτό.
Γνωστοποιήστε αυτήν την αγριότητα και σταματήστετους
ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ MAIL ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ.
--> http://getactive.peta.org/campaign/faroe_islands_whales

Ο.Ε.Α. ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΘΗΝΑΙ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

ΠΡΟΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ


ΘΕΜΑ :

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ "ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ-ΕΒΡΑΪΚΗΣ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) - ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΙΚΗΣ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΣΙΝ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΤΖΙΟΥΝΤ - ΙΟΥΔΑ - ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΒΙΤ - ΣΑΒΑΩΘ - ΚΡΟΝΟΥ, ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΕΝΟΝ ΣΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΓΡΑΦΗΣ


ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ "ESPRESSO" ΤΗΣ 27ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009, ΣΕΛΙΔΟΣ 13:

<<...ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "JOHN HOPKINS" ΤΩΝ ΗΠΑ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ "ΜΙΓΜΑ" ΤΟΥ "ΙΟΥ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ", ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΩΝ ΓΡΙΠΗΣ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΖΩΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΟ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ?...>>._

<< ΕΝΑ "ΜΙΓΜΑ" ΙΩΝ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ, ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ._...Ο " ΤΡΙΠΛΟΣ " ΙΟΣ (Η1Ν1) ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ>>._


ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ:

Ο "ΤΡΙΠΛΟΣ" ΙΟΣ, ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΠΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΣΥΜΒΙΩΝΟΥΝ ΧΟΙΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ. ΤΟΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΑΠΛΩΣΕΩΣ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΖΩΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΩΝΟΥΝ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ, ΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ "DNA" ΤΩΝ ΤΡIΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΙΩΝ.


ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ",

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΔΙΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΙΚΩΣ ΔΙΑΣΠΑΡΘΗΚΕ ΣΕ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΚΙΝΑΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΔΗΜΗΤΙΚΑ ΠΤΗΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΙΝΔΟΚΙΝΑ - ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΡΩΣΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΤΗΚΕ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΛΩΒΗΤΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΙΣ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.


Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΤΖΟΝ ΧΟΠΚΙΝΣ" ΔΙΑ "ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥ ΙΟΥ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ", ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ "ΤΡΙΠΛΟΥ ΙΟΥ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ":

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΙΞΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ "DNA", ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΙΟΛΟΓΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ._


ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ Γ ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ: http://makelio.blogspot.com/2009/02/blog-post_9560.html http://gnomeskepistimi.wordpress.com/2009/02/01/1496/http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post_31.html http://www.easy-share.com/c/1903468948 http://diasvsmetatron.blogspot.com/2009/02/13.html


ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο 100% ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ "ΑΕΡΟΒΙΟΣ ΙΟΣ ΕΜΠΟΛΑ" ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ "LAWRENCE LIVERMORE", ΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ BIOTRAILS (ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΙΧΝΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ) ΤΩΝ ΤΡΙΠΛΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ "CHEMTRAILS - BIOTRAILS - RADIOTRAILS" ΤΟΥ "CHEMICAL - BIOLOGICAL - RADIATION WAR" (ΧΗΜΙΚΟΥ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ - ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ) Ή "CBR WAR",ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΙΝΕΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ. ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ LIVERMORE ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ, ΗΤΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟ ΜΟΓΓΟΛΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΤΕΛΛΕΡ, ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΤΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ.


ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ" ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ)._


Ο ΕΒΡΑΪΚΗΣ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΡΙΚ ΠΙΑΝΚΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΩΣΤΙΝ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ, ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΗΤΟ "ΑΕΡΟΒΙΟ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ", ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ, ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΩΣ ΟΠΛΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ._


ΙΔΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΡΙΚ ΠΙΑΝΚΑ: http://uts.cc.utexas.edu/~varanus/eric.html._



ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ: ΚΙΝΕΖΟΙ - ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ - ΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ - ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ" ΤΟΥ "ΑΕΡΟΒΙΟΥ ΙΟΥ ΕΜΠΟΛΑ" ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΟΣ 95% ΕΩΣ 100%, ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ... ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΕΠΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΝ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ "ΕΓΚΕΦΑΛΙΤΙΔΟΣ ΤΩΝ ΑΛΟΓΩΝ"

Ή "VEE

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/04/blog-post_7501.html, ΤΗΣ 24ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009, ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ: <<ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2009 ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΙΟ "VEE" ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ FORT DETRIK ΤΟΥ MERRYLAND>>. Ο ΙΟΣ "VEE" Ή "VENEZUELAN EQUINE ENCEPHALITIS" ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΩΝ "TOGAVIRUSES". ΣΤΗΝ WIKIPEDIA ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ "VENEZUELAN EQUINE ENCEPHALOMYELITIS", ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΟΓΑ - ΟΝΟΥΣ - ΖΕΒΡΕΣ - ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ._


ΟΤΑΝ ΟΙ "ΗΠΑ" ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ "VEE" ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟ 1969, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΑΥΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ._



ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΙΜΩΞΕΩΣ Ή ΙΩΣΕΩΣ, Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΡΟΦΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΟΞΥΤΗΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΕΣΚΟΙ ΧΥΜΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΙΟ - ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ - ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΟΥΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΖΩΙΚΩΝ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΣ Ή ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΙΩΣΕΩΣ Ή ΤΗΣ ΛΟΙΜΩΞΕΩΣ._

ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΘΑΝΑΤΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΣΩ ΛΗΨΕΩΣ ΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΩΣ ΔΙΥΛΙΣΜΕΝΗΣ ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗΣ Ή ΔΙΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΦΡΕΣΚΩΝ ΧΥΜΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΜΙΞΗ ΤΩΝ ΦΥΤΙΚΩΝ ΧΥΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΑΛΚΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΑΛΚΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ._


ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΣΩ E-MAIL ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 55 ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ 55 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΚΛΙΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ._

ΕΑΝ Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΝΟΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΙΩΣΗ Ή ΛΟΙΜΩΞΗ, ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗΣ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ "ΜΑΣΩΝΙΑΣ"._

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν. ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ,--------------------------------------------------------------------------------ΑΔΤ: Δ. 424419 , ΤΜ. ΑΣΦ. ΒΟΛΟΥ , ΗΜΕΡ. ΕΚΔ.: 11-2-1964.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΙΟΥΣ ΤΗΣ ΓΡΥΠΗΣ» ;

Ένας 19χρονος, ό οποίος σπουδάζει στίς ΗΠΑ και επέστρεψε προσφάτως στήν χώρα μας από τή Νέα Υόρκη, είναι τό πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα τής νέας γρίπης H1N1 στήν Ελλάδα.
Στήν ενημέρωση πού έκανε σήμερα ό υπουργός υγείας Δ. Αβραμόπουλος , ακούσθηκες πολλά ύποπτα υπονοούμενα .

Συγκεκριμένα είπε:

«…χθές στην Γενεύη , στήν γενική συνέλευση τού παγκόσμιου οργανισμού υγείας , ή γρίπη ήταν τό θέμα πού κυριάρχησε…»

{ υποθέτουν κάτι τό αρνητικό καί ψάχνονται;}

«…ή χώρα μας έλαβε καί πάλι εύσημα γιά τά μέτρα πού έχει λάβει»

{τό λέει σάν νά ήταν κάτι τό αναμενόμενο}

«…καί ενημέρωσα γιά τό πρώτο κρούσμα τής γρίπης τού νέου ιού πού είχαμε..»

{πού μάλλον στήν πραγματικότητα ήταν μιά απλή γρίπη , ίσως πιό ενισχυμένη στά συμπτώματα της λόγο τής άνοιξης, αλλά γιατί νά μήν τό κάνουμε βούκινο καί νά έχουμε τίς ανάλογες επιπτώσεις στόν τουρισμό; }

« …τά μέτρα μετά τό πρώτο κρούσμα θα ενισχυθούν…μπαίνουν σέ πλήρη νοσοκομειακή ετοιμότητα καί αλλά νοσοκομεία…»

{πρός τί τόσος πανικός; Δέν μάς λένε γιατί τόσες ετοιμασίες; Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Πολύ βαρύ τόν είδα τόν Αβραμόπουλο}

«…θά είμαστε έτοιμοι από τόν Σεπτέμβριο , όπου σύμφωνα μέ τίς εκτιμήσεις τής επιστημονικής κοινότητας …πρέπει νά αναμένουμε και άλλα κρούσματα λόγο τού συνδυασμού τού νέου ιού μέ τόν ιό τής εποχικής γρίπης…»

Είναι αυτός ό λόγος ή μήπως συμβαίνει κάτι πιό ύποπτο πού κάνει τήν επιστημονική κοινότητα νά ανησυχεί;

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ "ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ"!

Ο.Ε.Α. ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΜΗΜΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΘΗΝΑΙ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

ΠΡΟΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ

ΘΕΜΑ : ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ "ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ-ΕΒΡΑΪΚΗΣ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) - ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΙΚΗΣ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΣΙΝ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΤΖΙΟΥΝΤ - ΙΟΥΔΑ - ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΒΙΤ - ΣΑΒΑΩΘ - ΚΡΟΝΟΥ, ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΕΝΟΝ ΣΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ (ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ) ΓΡΑΦΗΣ"._

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ "ESPRESSO" ΤΗΣ 27ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009, ΣΕΛΙΔΟΣ 13:

<<...ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "JOHN HOPKINS" ΤΩΝ ΗΠΑ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟ "ΜΙΓΜΑ" ΤΟΥ "ΙΟΥ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ", ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΩΝ ΓΡΙΠΗΣ ΧΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΖΩΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΟ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ?...>>._

<< ΕΝΑ "ΜΙΓΜΑ" ΙΩΝ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ, ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ._...Ο " ΤΡΙΠΛΟΣ " ΙΟΣ (Η1Ν1) ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ>>.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ: Ο "ΤΡΙΠΛΟΣ" ΙΟΣ, ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΠΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΣΥΜΒΙΩΝΟΥΝ ΧΟΙΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ. ΤΟΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΑΠΛΩΣΕΩΣ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΖΩΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΩΝΟΥΝ,

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ, ΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ "DNA" ΤΩΝ ΤΡIΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΙΩΝ._

ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ", ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΔΙΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΙΚΩΣ ΔΙΑΣΠΑΡΘΗΚΕ ΣΕ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΚΙΝΑΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΔΗΜΗΤΙΚΑ ΠΤΗΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΙΝΔΟΚΙΝΑ - ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΡΩΣΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΤΗΚΕ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΛΩΒΗΤΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΙΣ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ "ΤΖΟΝ ΧΟΠΚΙΝΣ" ΔΙΑ "ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥ ΙΟΥ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ", ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ "ΤΡΙΠΛΟΥ ΙΟΥ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ": ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΙΞΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ "DNA", ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΙΟΛΟΓΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ._

ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ Γ ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ: http://makelio.blogspot.com/2009/02/blog-post_9560.html http://gnomeskepistimi.wordpress.com/2009/02/01/1496/http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/01/blog-post_31.html http://www.easy-share.com/c/1903468948 http://diasvsmetatron.blogspot.com/2009/02/13.html

ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο 100% ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ "ΑΕΡΟΒΙΟΣ ΙΟΣ ΕΜΠΟΛΑ" ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ "LAWRENCE LIVERMORE", ΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ BIOTRAILS (ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΙΧΝΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ) ΤΩΝ ΤΡΙΠΛΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ "CHEMTRAILS - BIOTRAILS - RADIOTRAILS" ΤΟΥ "CHEMICAL - BIOLOGICAL - RADIATION WAR" (ΧΗΜΙΚΟΥ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ - ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ) Ή "CBR WAR",ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΙΝΕΖΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ. ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ LIVERMORE ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ, ΗΤΟΙ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟ ΜΟΓΓΟΛΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΤΕΛΛΕΡ, ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΤΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ" ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ)._

Ο ΕΒΡΑΪΚΗΣ - ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΡΙΚ ΠΙΑΝΚΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΩΣΤΙΝ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ, ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΗΤΟ "ΑΕΡΟΒΙΟ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ", ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ, ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΩΣ ΟΠΛΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ._

ΙΔΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΡΙΚ ΠΙΑΝΚΑ: http://uts.cc.utexas.edu/~varanus/eric.html._

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΛΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ - ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ - ΓΙΑΧΒΕΧΟΠΑΝΑΓΙΕΣ - ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΡΜΟΖΟΝΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΙΣ ΤΟ E-MAIL ΤΟΥ ΕΡΙΚ ΠΙΑΝΚΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ: pianka@mail.utexas.edu

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ: ΚΙΝΕΖΟΙ - ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ - ΣΑΞΟΝΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΙ - ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ" ΤΟΥ "ΑΕΡΟΒΙΟΥ ΙΟΥ ΕΜΠΟΛΑ" ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΟΣ 95% ΕΩΣ 100%,

ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ... ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΕΠΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΝ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ "ΕΓΚΕΦΑΛΙΤΙΔΟΣ ΤΩΝ ΑΛΟΓΩΝ" Ή "VEE"._

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/04/blog-post_7501.html, ΤΗΣ 24ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009, ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ: <<ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2009 ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΙΟ "VEE" ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ FORT DETRIK ΤΟΥ MERRYLAND>>. Ο ΙΟΣ "VEE" Ή "VENEZUELAN EQUINE ENCEPHALITIS" ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΩΝ "TOGAVIRUSES". ΣΤΗΝ WIKIPEDIA ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ "VENEZUELAN EQUINE ENCEPHALOMYELITIS", ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΟΓΑ - ΟΝΟΥΣ - ΖΕΒΡΕΣ - ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ._

ΟΤΑΝ ΟΙ "ΗΠΑ" ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ "VEE" ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟ 1969, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΦΑΥΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ._

Η ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΟΥ "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ" ΤΗΣ Ο.Ε.Α.._ ΕΙΔΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΙΜΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΛΚΑΛΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΗΤΟΙ ΑΙΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΟΞΙΝΩΝ ΤΟΞΙΝΩΝ, ΗΤΟΙ ΑΙΜΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΟΞΥΤΗΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΤΟΙ ΣΕ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΥΠΟ ΙΟΥ Ή ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟΥ - ΜΙΚΡΟΒΙΟΥ._

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΛΚΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΟΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΟΞΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΥΠΕΡΑΛΚΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΩΜΟΦΑΓΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΛΟΙΜΩΞΕΩΣ Ή ΙΩΣΕΩΣ, Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΡΟΦΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΟΞΥΤΗΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΕΣΚΟΙ ΧΥΜΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ,

ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΙΟ - ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ - ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΟΥΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΖΩΙΚΩΝ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΣ Ή ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΙΩΣΕΩΣ Ή ΤΗΣ ΛΟΙΜΩΞΕΩΣ._ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΘΑΝΑΤΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΣΩ ΛΗΨΕΩΣ ΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΩΣ ΔΙΥΛΙΣΜΕΝΗΣ ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗΣ Ή ΔΙΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΦΡΕΣΚΩΝ ΧΥΜΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΜΙΞΗ ΤΩΝ ΦΥΤΙΚΩΝ ΧΥΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΑΛΚΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΑΛΚΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΣΩ E-MAIL ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 55 ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ 55 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΚΛΙΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ._ ΕΑΝ Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΝΟΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΙΩΣΗ Ή ΛΟΙΜΩΞΗ, ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗΣ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ "ΜΑΣΩΝΙΑΣ"._

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν. ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ,--------------------------------------------------------------------------------ΑΔΤ: Δ. 424419 , ΤΜ. ΑΣΦ. ΒΟΛΟΥ , ΗΜΕΡ. ΕΚΔ.: 11-2-1964.



Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ

Η φετινή 57η συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, 14 Μαΐου στον Αστέρα της Βουλιαγμένης

Στις 29-31 Μαΐου το 1954, μια ομάδα παγκόσμιων ηγετών, πολιτικών και τραπεζιτών, συμμετείχε σε μια σύσκεψη για τη διεθνή πολιτική και την οικονομία, στο Όοστερμπηκ της Όλλανδίας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από τότε, η διάσκεψη της Ευρώπης ή της βόρειας Αμερικής, η ισχυρή αυτή πολιτική και οικονομική ελίτ ονομάστηκε ομάδα (ή λέσχη) Μπίλντερμπεργκ, από το όνομα του ξενοδοχείου που τη φιλοξένησε για πρώτη φορά. Η βρετανική εφημερίδα Τimes περιέγραψε το 1977 τη διάσκεψη της Μπίλντερμπεργκ με τα εξής λόγια: «…μια κλίκα των πλουσιότερων, των οικονομικά και πολιτικά πιο ισχυρών προσωπικοτήτων της δύσης, που συναντιούνται μυστικά για να σχεδιάσουν τα γεγονότα, τα οποία αργότερα θα παρουσιάσουν ότι συμβαίνουν δήθεν τυχαία…»

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ
Από ελληνικής απόψεως έχουν κατά καιρούς κληθεί με τις ιδιότητες που σημειώνονται παράπλευρα και συμμετάσχει οι εξής:

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΡΑΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΤΉΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΥΙΔ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ 3Ε
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠ. ΕΛΛ. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ – ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΙΣΤΕΩΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ – ΠΡ. ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΛΛ. ΕΞΩΤ. ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΡΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ OMBUDSMAN
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΑΣ ELETSON
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ – ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ – ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΡΑΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ – ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ – ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ – ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙΤΑΝ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΣΟΚ [3 φ0ρές ΄95 ΄98 2000]
ΜΙΧΑΗΛ ΠΕΡΑΤΙΚΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ PEGASUS OCEAN SERVICES
ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ – ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
ΘΑΝΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΒΩΚΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ SEATRADE ORGANISATION
ΜΙΝΩΣ ΖΟΜΠΑΝΑΚΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ
ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΡΑ- ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ – ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός ότι ένας μόνο 'Ελληνας δημοσιογράφος έχει συμμετάσχει σε συνεδρίαση της Λέσχης, στα 2002 στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, ο ("εκπαιδευμένος" στις ΗΠΑ) Αλέξης Παπαχελάς.

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

6 εκατομμύρια ευρό

6 εκατομμύρια ευρό , από το δημόσιο χρήμα, εν όψει ευρωεκλογών , θα δοθούν στα ΜΜΕ , για κρατική διαφήμιση εν μέσω οικονομικής κρίσης. Σχόλιο κανένα.
Γιατί εμείς θα πρέπει να πεισθούμε να τους ψηφίσουμε με τα εκατομμύρια που θα σκορπίσουν, ενώ θα τους ψηφίζαμε χωρίς να μας πείσουν, αν μοίραζαν αυτά τα χρήματα στους συνταξιούχους, ή τους αγρότες , ή αν τον μισθό των 700 τον ανέβαζαν στα 1000 ευρό .

Τρίτη 5 Μαΐου 2009

ΑΜΕΡΟ





ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ




Η Βορειοαμερικανική Ένωση με το ΑΜΕΡΟ και η Ευρωπαική Ενωση με το ΕΥΡΩ.






Το καινούργιου νομίσματος που θα αντικαταστήσει το δολάριο. Το Amero
Το Amero θα είναι κοινό σε Ηνωμένες Πολιτείες, Μεξικό και Καναδά .Τα χαρτονομίσματα του Amero δεν έχουν πορτραίτα προέδρων και θυμίζουν τα ρούβλια της Λευκορωσίας. Για παράδειγμα υπάρχει η εικόνα ενός ελαφιού στο χαρτονόμισμα των 50 amero και μια πυραμίδα του Μεξικού στο χαρτονόμισμα των 100 amero. H ιδέα για νομισματική ένωση της Βορείου Αμερικής προτάθηκε πρώτη φορά το 1999 από τον Καναδό οικονομολόγο Herbert G. Grubel που έκδοσε ένα βιβλίο με τίτλο "A Case for the Amero".




ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ Δέσποινας Συριοπούλου




Η διεθνής οικονομική κρίση πίσω από την οποία είχε δημιουργηθεί ένα άγραφος μυστικός οικονομικός κώδικας ήταν η μήτρα που γεννήσε το νέο παγκόσμιο παιδί της υπερδύναμης μέσω του οποίου προσδοκά να επανακτήσει τα ηνία της παγκόσμιας πολιτικής, στρατιωτικής και οικονομικής κυριαρχίας...


Ένας μεγάλος μυστικός κώδικας, τον οποίο γνώριζαν, όπως θα δούμε μόνον οι ισχυροί του πλανήτη...


Ένας κώδικας γύρω από τον οποίο ενώ παραδόξως όλα όσα θα σας αποκαλύψουμε γίνονταν, όχι σε μυστικές και κεκλεισμένων των θυρών συνεδριάσεις, όπως έχουμε συνηθίσει ακολουθώντας τα μονοπάτια της μέχρι πρότινος γνωστής πεπατημένης οδού της συνωμοσιολογίας, αλλά την οδό της ελεγχόμενης δημοσιότητας. Τα όσα σήμερα θα σας αποκαλύψουμε μέσα από αυτή την έρευνα, όπως θα δείτε, αποτελούν κοινό «μυστικό» τριών χωρών! Ένα μυστικό, ο κώδικας του οποίου ήταν γνωστός μόνο σε λίγους... Εκείνους που γνώριζαν πως κάτι έρχεται σχεδόν από τα τέλη του 2005, όπου άρχισε να γίνεται συζήτηση για πρώτη φορά για την οικονομική ύφεση-την οποία πεισματικά αρνούταν μέχρι πρότινος ο οικτρά απελθών αποτυχημένος για την διεθνή πολιτική κοινότητα, αλλά εν πολλοίς πετυχημένος για αυτούς που ήξεραν το «μυστικό», αμερικανός πρόεδρος G.Bush.


Αυτή η τεχνητή παγκόσμια οικονομική κρίση δεν ήταν απλά αποτέλεσμα της αποτυχίας του υπερκορεσμένου φιλελεύθερου οικονομικό πολιτικού συστήματος που εγκαθίδρυσε ο βασιλιάς και μεγάλος πρωταγωνιστής, το αμερικάνικο δολάριο, αλλά μια μάλλον πολύ καλά στημένη επιχείρηση που θα μοιάζει ως αναγκαία και επιβεβλημένη λύση, η μετάβαση στην νέα πραγματικότητα.



Η μετάβαση στο νέο παγκόσμιο νόμισμα...




Στόχος είναι καταρχήν η αντιμετώπιση του euro, το οποίο παραμένει το πλέον σκληρό νόμισμα έναντι του δολαρίου. Η υποτίμηση του δολαρίου μοιραία έφερε και την πολιτική και στρατιωτική υποτίμηση της μοναδικής εως τώρα υπερδύναμης στον κόσμο από τα τέλης του Β' παγκοσμίου πολέμου μέχρι το τέλος του πρώτου ψυχρού πολέμου.




Η νέα μεγάλη υπερδύναμη που γεννιέται μεταξύ τριών γειτονικών κρατών {ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΚΑΝΑΔΑ-ΜΕΞΙΚΟΥ} έχει προετοιμάσει κοινή συναινέσει όλο αυτό το διάστημα το βασικό πυλώνα της οικονομικοπολιτικής υπεροχής της. Το νέο παγκόσμιο νόμισμα. Το Amero. Αυτή η μετάβαση σε αυτή την νέα πραγματικότητα που έρχεται και ίσως είναι ο προθάλαμος εισαγωγής σε κάτι άλλο εντελώς διαφορετικό και απολύτα ελεγχόμενο, δεν αναμένεται να είναι χωρίς απώλειες..

Δεν είναι τυχαία η «εκλογή» του Barack Obama... Eχει άμεσα σχέση με όσα θα γίνουν στο διεθνές προσκήνιο και κυρίως στο εσωτερικό της τελευταίας υπερδύναμης του 20ου αιώνα. Κυρίως όμως αυτή η «εκλογή» του 44ου και πρώτου αφροαμερικανού προέδρου των ΗΠΑ έχει σχέση άμεση με όσα έρχονται... Επαναστάσεις και αίμα που έρχεται. Για αυτό και προετοιμάζονται... Φτιάχνουν μυστικές εκθέσεις και οργανώνουν την εσωτερική αυτοάμυνα τους όπως έχουμε αποκαλύψει.



Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Αρχίζει και σφίγγει ο κλοιός γύρω από τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.





Αρχίζει και σφίγγει ο κλοιός γύρω από τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύτηκε μια επιστημονική εργασία από μια ομάδα ερευνητών γύρω από τον γνωστό καθηγητή Steven E. Jones, που αποδεικνύει χωρίς πια καμία αμφιβολία ότι στις στάχτες των κτηρίων "World Trade Center" υπήρχε θερμίτης (Thermite/Thermate), ένα high-tech εκρηκτικό που χρησιμοποιείται από εταιρίες στις κατεδαφίσεις κτηρίων.

Το είδος του θερμίτη αφήνει να φανεί και από που κατασκευάστηκε, αφού πρόκειται για ειδικό νανοθερμίτη (Nanothermit/Superthermit) που χρησιμοποιείται από τον στρατό.Ο καθηγητής Steven E. Jones σχολίασε τα αποτελέσματα των ερευνών με τον εξής τρόπο: "Το σιγουρέψαμε πια.Πρόκειται για υψηλής ενέργειας high-tech εκρηκτικό.Αυτό το εύρημα δεν είναι μόνο το καπνίζοντα πιστόλι, αλλά το γεμάτο όπλο στα χέρια του δράστη.Πρόκειται για υψηλής εκρηκτικότητας υλικό!"Μια πιο λεπτομερείς περίληψη των αποτελεσμάτων της έρευνας μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα GlobalResearch.Η επιστημονική μελέτη που αποτελείται από 25 σελίδες με φωτογραφίες και πλήρη ανάλυση μπορεί να γίνει download από εδώ.Ο χημικός Dr.Niels H. Harrit που συνεργάστηκε με τον Steven E. Jones επάνω στις έρευνες έδωσε συνέντευξη επί αυτού στην δανέζικη τηλεόραση TV2


Από "Ανδρομέδιο"

Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ Ντ. ΧΑΜΕΡ : Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τό Ναύπλιον

ΠΛΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ

Χρονοχάρτης τῶν πυρηνικῶν δοκιμῶν ἀπὸ τὸ τέλος τοῦ Β’ΠΠ μέχρι τὸ 2000

.

.

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ